עדכונים1.1.2008-

Nofar20079

New member
קיוון תומך בג`יימי לין ספירס!

המגזין ok. מדווח שג`יימי סיפרה לקיוון על ההריון עוד לפני שזה יצא לעיתונות ובשיחת טלפון איתה אמר שהוא תומך בה בכל צעד!.....פ-א-ת-ט!-!

Upgrade U

New member
בסוף עוד יתברר שהוא האבא הביולוגי

ולא הילדון המחומצן...

TMZ: בריטני הבריזה מהשימוע בפעם ה-5

לפי TMZ היום היה אמור להיות השימוע שבו אאל"ט בריטני צריכה להעיד תחת שבועה, וכמובן (בו-הו הפתעה!) היא לא הגיעה. הם אומרים שזאת הפעם החמישית שהיא מבריזה. ואני אומר שיצאו מהתחתונים שלה כבר... Brit Was a No Show at Her Depo TMZ has learned Britney Spears' deposition was scheduled today and she didn't show -- again! If we're counting correctly, this is the fifth time her scheduled deposition in the custody case didn't happen. Last month, Britney claimed she was too ill to sit for her depo, yet TMZ caught her out partying that same night. Sources say the fact that she didn't show for the depo was a factor in her lawyers' decision to file papers today asking to withdraw as counsel, but it was only one of many reasons. As one connected source put it, "Her whole life has become insane and it's impossible for anyone to get through to her." http://www.tmz.com/2008/01/02/brit-was-a-no-show-at-her-depo/

SuperShiro

New member
לא היא לא. השימוע נקבע ל 8 לחודש

והנה אפילו מסמך בית המשפט שמוכיח זאת. TMZ סתם אוהבים לפרסם שטויות.

candyheart

New member
יו! את לא מאמינה איזו הקלה עשית לי עכשיו!

הייתי ממש בבאסה לקרוא את זה...כי אני נורא רציתי שהשנה תתחיל לה בצורה טובה.ואז פתאום זה בא... מה שכן,הייתי באמת מופתעת וחשדנית לגבי זה שהיחידים שדיווחו על זה הם TMZ ו-OK...הרי כולם מתעסקים בעניין משמורת והייתי מצפה שאם היא אכן הבריזה,עוד מקומות היו מדווחים על זה. אני כ"כ שונאת את TMZ...הם חבורה של לוזרים,שמיום ליום נראה ברור יותר שהם עובדים ביחד עם קפלן.לא סובלת אותם.

אעע.. גם E! פירסמו את זה

ואמרו שהשימוע הוקדם להיום. לא יודע כבר... נמאס לי מהחרא הזה לגמרי

TMZ: שלושה מעורכי הדין של בריטני מתפטרים

Brit's Lawyers Will Quit -- She's Impossible! The high-powered firm of Trope and Trope filed legal papers today asking to withdraw as Brit's hired guns in her custody dispute with K-Daddy. In the legal papers, attorney Tara Scott from Trope and Trope wrote, "There has been a breakdown in communications between [Britney] and Trope and Trope making further representation of her interests impossible." Ding dang wha?! No word on whether Brit has a new lawyer. You may recall, disso-queen Laura Wasser quit Brit last year as well. Representing a popwreck can be a bitch! UPDATE: Sources tell TMZ the reason Trope and Trope withdrew is because Britney just didn't listen to her lawyers' advice, and her behavior was generally sinking her case.
כתוב בקצרה שעורכי הדין מתפטרים בטענה שבריטני לא מקשיבה להצעות שלהם. ויש כאלה שטוענים (אאל"ט זה לא כתוב בכתבה) שבריטני כעסה עליהם בגלל שהם לא יעילים, ונותנים לקפלן לעשות מה שהוא רוצה בלי שהם עושים שום דבר רציני. http://www.tmz.com/2008/01/02/lawyers-to-brit-were-excused/ תקוותיי בקשר לשנה חיובית יותר נמוגו :|

SuperShiro

New member
הם אמנם אכן התפטרו, אך מרבית הכתבה אינה

נכונה. נסיגתה של לורה וואזר נעשתה בהסכמה לאחר שזו הבהירה זאת ואף אמרה שהנסיגה נעשתה כיוון שהיא אינה באמת מתמחה בתחום זה, את עורכי הדין מחברת Freid & Goldsman היא פיטרה מספר ימים לאחר ששכרה אותם, וכל מה שידוע באשר ל Trope & Trope [הנוכחיים] הוא שהם כבר לא מתפקדים כעורכי הדין של בריטני בתיק המשמרות. כל שאמרו ל People היה "עורך דין לא יכול פשוט לסגת מתיק. נבקש מבית המשפט לשחרר אותנו." וזהו זה. TMZ לא אמינים בשום קנה מידה [בטח ובטח לא לאחר שהיום הם הוכיחו בשנית כמה לא אמינים הם עם מקרה ההצהרה תחת שבועה], בטח ובטח שלא בהשוואה ל People [מהם נלקח כל המידע שציינתי].

xtina 4 ever

New member
אז יופי.../images/Emo210.gif

מה זה משנה אם הם התפטרו מרצונם או שהיא "עזרה" להם? העובדה היא שאין לה כרגע עורך דין, וזה עצוב. אני מקווה שהיא עשתה את זה בשביל להשיג אחד מוצלח יותר שיבהיר לה שללכת לחגוג במקום ללכת לשימוע זה לא בסדר, והיא תגיע ב-8.

SuperShiro

New member
זה משנה כיוון שמה שהם פרסמו הוא פשוט מידע

שגוי. בעיניי ההבדלים בין מידע נכון לשגוי הם הבדלים משמעותיים - יהיו קטנים ככל שיהיו. בכל מקרה, ההצהרה תחת שבועה תחול ב 8/9 לחודש, וגם במידה והיא תשכור את עורך הדין הטוב בעולם, אני לא רואה איך הוא יצליח להשלים פערים של תיק משמרות שנמשך כבר שנה ב 5/6 ימים. לדעתי חילוף עורכי הדין היה צריך להתרחש לאחר ההצהרה אבל..מה לעשות.

candyheart

New member
באסה

קיוויתי להתחלה טובה של השנה...אבל זה לא עוזר במיוחד. למרות שאני לא מאשימה אותם אם בריטני אכן לא מקשיבה להם...אי-אפשר לעבוד בצורה כזאת.אני באמת חושבת שהיא עדיין לא מבינה בדיוק את חומרת המצב ועל מה מדובר. תתעשתי בריטני!

SuperShiro

New member
איזה דובון../images/Emo99.gif!

שמתי לב שהיא תמיד מלבישה אותו בבגדי כנסייה כאלה

shir spears

New member
איזה קוקי../images/Emo99.gif

חח איזה קטע..עד שאמרת את זה גאמני לא שמתי לב

למעלה