עדכונים1.1.2008-

Nofar20079

New member
עדכונים1.1.2008-

נקווה שמהיום העדכונים יהיו חיוביים בלבד!

Nofar20079

New member
``Piece of me``

הסינגל החדש של בריטני pom יהיה כחלק מפסקול הסרט ``נשף סיום``. הסרט הוא חידוש לקודמו משנות השמונים.)usa today(

אמא לין ספירס

נראה לי שראיתי כאן שירשור על האמא לין אבל לא משנה אני אכתוב כאן............ אני יודעת שליכלכו עליה שהיא אוהבת כסף והכל...........אבל סואו ואט???????????? הרבה אנשים אוהבים וצריכים כסף להזכירם ! זה לא כזה ביג דיל !!!! ולהגיד שהיא הרסה את שתי בנותיה ואת הילדות שלהם ??????? אוי זה כזה מטומטם !!! אז טוב אולי היא קצב הגזימה עם הדחיפה שלה לבריטני למשל- אבל כולנו יודעים שבלי הדחיפה הזאת בריטני אולי לא הייתה מה שהיא - ולא לשכוח שהיא גם הביאה את שתיהן לעולם ואין ספק שהן הולכות לחיות כמו מלכות כל החיים שלהם (אפילו כבר מעכשיו) אני לא מבינה את בריטני - בשורה התחתונה אמא שלה זאת אמאאאאאא שלה וגם היא מי שעשתה ממנה מלכת עולם !!! כל פיפס שבריטני תעשה - כל העולם ידבר על זה !!! בכל חור נידח בעולם יודעים מי זו בריטני!!! אז אין שום דבר שמצדיק את הליכלוך והכעס על לין המהממתתתתתתתתתת !!!

מה אתן צוחקות? ../images/Emo4.gif

בתאכלס היא צודקת. בלי ההשקעה וההקרבה של אימא שלה, בריטני לא היתה סופרסטארית כמו שהיא היום...

In Rehab

New member
מרוב השקעה והקרבה,

היא כבר שכחה שבריטני היא הבת שלה ולא מכרה זהב שהיא צריכה לגלות. ואל תגיד שאני טועה,כי זה ידוע שבריטני לא רצתה בזה ב100%. לין תמיד דחפה את בריטני,ומרוב דחיפות,בריטני כבר נפלה מהקצה.[תסתכל על השנתיים האחרונות]

Nofar20079

New member
מה זה צריך להיות?

פאריס הילטון וקיי פד הנודע לשימצה היו ביחד במסיבה ונראו קרובים מתמיד )אומר המקור( ``כל הערב הוא צעק את שמה עד שבסוף אזר אומץ ולחש לפאריס באוזן , ואז שנידם צחקו ! , אני לא מבינה! פריס חברה של בריטני? של קיוון? או מרגלת לאחד הצדדים?

זוכרים את הוידיאו הזה?

x17 ממשיכים לסכם את השנה של בריט והפעם הם שמו את הוידיאו ההוא שהיא דיברה עם הפפראצי על כמה שהעולם נחמד ושאמריקה פטאטית חחחחחחחחחחח חח זוכרים אותו? הוידיאו הדפוק/מצחיק/מפחיד/פטאתי? אז הנה הוא שוב למי שעוד לא ראה:p חח נקרעתי שראיתי את זה [=

פורסמו הסינגלים הבאים -

הפתעה! בריטני תוציא במקביל שני סינגלים (כנהוג בשלב של סינגל שלישי, לחלק 2 סינגלים לכמה אזורים בעולם) השירים הם - ראדר והשני, תתפלאו, WSIBS.

Nofar20079

New member
היא הייתה חייבת לבחור בשיר עצוב...

רק חבל שהיא לא בחרה את ``בייבי בוי`` - הוא יותר מוצלח!!

יששששש

ראדר אחד השירים האהובים עלי באלבום!!!!!!
ו WSIBS ??!!?? זה שיר משעמם כל כך... מזה לא אהבתי אותו.... אוףףף איזה באסההה

shay08

New member
וואו WSIBS כ"כ טוב!!!!!!!

אני מת עליו, אחלה קצב,אחלה מילים,ובאמת שזה אחד השירים הטובים באלבום! מת עליו! כנ"ל לגבי RADAR

אני יגיד כמה דברים:

1)איזה מקור זה? 2)הם בטוח יוציאו את טוי סולידר כסינגל לאחר ההתלהבות ממנו 3)לא נראה לי שwsibs יצא כסינגל כי הוא לא ממש מתאים כי הוא השיר הכי חלש באלבום אפילו שהוא חמוד 4)(ולא ממש קשור)למה לעזאזל אין את פיס אוף מי בערוצי המוזיקה?!?!?!!?

מאיפה אתה יודע את זה? מה המקור?

בכל אופן, אם נניח לרגע שזה באמת נכון, לא אהבתי בכלל את הבחירות. אלה שני השירים הכי פחות טובים באלבום (והם טובים..) כמו שאמרתי בעבר, TS או GN יהיו בחירות מרעננות.. גם OOB [
] יהיה מצויין בתור סינגל שלישי. מה שבטוח רק עוד סינגל אחד ייצא!

the 4th

New member
כל כך לא!

ייצאו או ארבעה או חמישה סינגלים, וזה ודאי!

למעלה