עדכונים1.1.2008-

Upgrade U

New member
כע למה לא? בואו נגזים!

טוב שלא אמרת שכל השאר השירים שלא נכנסו לאלבום יצאו בתור סינגלים + הקטע Go Back To Light ימוקסס ע''י דנג'ה ויצא גם כן... וחוץ מזה,אם מITZ יצאו רק 3 סינגלים (וזה שOutrageous יצא בתור סינגל באיזה אי בודד או איפה שזה לא היה,לא הופך אותו לסינגל),אז למה שמBO יצאו יותר מ3??.

In Rehab

New member
מה קשור סדר יציאת האלבומים

לכמות הסינגלים שייצאו מהם?

the 4th

New member
איזה נסחף אתה...

עד עכשיו מכל אלבום שלה יצאו 4 או 5 סינגלים. כדאי שתבדוק את זה לפני שאתה פולט שטויות. אז... שב בשקט!

Upgrade U

New member
נדב,ארצה! ../images/Emo107.gif

Good boy.

YugiBoy

New member
מאוד הגיוני שיצאו המון סינגלים מהדיסק. אפילו

מתבקש. כי זה הקידום היחיד שהם יכולים באמת לעשות... גם אם היא תצלם רק שלושה קליפים, הם יכולים לשחרר עוד שירים לרדיו או מקסימום לצלם משהו סימבולי או אם היא תופיע מתישהו לקחת קטע משם.... (יש המון שירים מאוד מוצלחים שלא צולם להם קליפ והם יצאו רק לרדיו וכדומה) והדיסק כל כך טוב שאין סיבה שלא יעשו את זה.

אני לא מרשה שGN יהיה סינגל../images/Emo118.gif

בשום אופן! זה ממש ממש ממש דומה לGM, אני חולה על השיר הזה, אבל אסור לזה להיות סינגל T_T צריכים לגוון [אומגש WSIBS
]

WSIBS שיר טוב אבל יש שירים יותר טובים ממנו..

רדאר עוד איכשהו סבבה..אני מחבבת אותו.. בכל מקרה לפי דעתי עדיף שהיא תשחרר את GN [מכורה לשיר הזה] אוו Toy Soldier.

JoNy Boi

New member
טוב..

לפחות לבריטני וג'ייב יש טעם יותר טוב מהמעריצים שלה. On My Radar

shir spears

New member
ראדר סבבה

אבל WSIBS?? למההההה??יש שירים פי אלף יותר יפים ממנו
בטח בגלל שהיא הכי מתחברת לשיר הזה

theone24

New member
איכס!

אני יודע שראדר היה הצלחה בזמן שיצא האלבום ויכול להיות שהוא עדיין כך....אבל אני אישית לא סובל אותו! הוא עושה כאב ראש! ןWSIBS יותר נסבל אבל אני לא כלכך רואה אותו בתור קליפ או סינגל.... בחירות מוזרות לפי דעתי. TS וHOE היו יכולים לעשות חייל כסינגלים שלישים.....

Piece Of Me מסביב לעולם ב-Itunes

IRELAND - # 1 CANADA - #6 SWEDEN - #9 NEW ZEALAND - #11 AUSTRALIA - #12 USA - #17 NORWAY # 19 FINLAND - #19 DENMARK - #28 (GIMME MORE is at #11) UK - #35 FRANCE - #75 ITALY - #67 אין לי כבר מושג אם הוא יצא רשמית או לא...

SuperShiro

New member
והעידכון

אירלנד, 2 קנדה, 6 ניו זילנד, 9 שוודיה, 9 אוסטרליה, 11 פינלנד, 15 ארצות הברית, 17 [הוידיאו קליפ נמצא במקום ה 7] אנגליה, 21 נורווגיה, 21 דנמרק, 22 אוסטריה, 28 גרמניה, 28 שוויץ, 49 צרפת, 50 איטליה, 54 בסך הכול השיר בסימני עליה בכל המדינות, עם קפיצות נחמדות של 13 באוסטריה, 23 באיטליה, 14 בבריטניה, 7 בגרמניה, ו 16 בצרפת. שימו לב, השיר עדיין לא צועד ב iTunes בלגיה, הולנד, יוון, לוקסמבורג, ספרד ופורטוגל.

xtina 4 ever

New member
הוא בטוח לא יצא רשמית?../images/Emo210.gif

כי זה קצת מוזר שהוא מקום 1-2 אם הוא בכלל לא יצא. 0ס

SuperShiro

New member
חח כן../images/Emo3.gif

הוא נמצא במקומות גבוהים עקב שתי סיבות עיקריות - הוידיאו קליפ כבר שוחרר, וכיוון שבמדינות רבות כבר החלו להשמיע אותו ברדיו. אני מניחה שגם הרעש התקשורתי החיובי סביבו עוזר לא מעט, והעובדה ש Blackout מפורסם בכמה מדינות כאחד האלבומים הטובים של שנת 2007 בטח גם כן לא מזיקה
תאריך השחרור הקרוב ביותר הוא ה 8 לחודש אאל"ט [ואם אני אכן טועה, התאריך הקרוב ביותר הוא ה 14 לחודש] כאשר במדינות כמו אוסטרליה וגרמניה השיר ישוחרר לקראת סוף ינואר, תחילת פבואר. הוא #2 באירלנד ו #6 בקנדה כיוון שהיא מאוד אהובה שם [Blackout נכנס היישר למקום ה #1 כאשר גם GM שהה במקום זה במצעד הסינגלים].

Free Lancer

New member
מה זה אומר שהוא ישוחרר?

כאילו מה ההבדל בין עכשיו שהוא לא משוחרר לבין כשהוא יהיה משוחרר?

SuperShiro

New member
זה תלוי על אילו מדינות מדובר, בעיקרון

זה אומר ש, 1. ניתן יהיה לרכוש את הסינגל הפיזי בחנויות המוזיקה השונות. 2. הוא יכנס באופן רשמי לרשימות השמעה של תחנות רדיו. 3. יתכן שגירסת הסינגל הפיזי תשוחרר ל iTunes [ויתכן ש Jive יחליטו כי ברצונם לפרסם את שחרור הסינגל בדף הראשי של חנות ה iTunes כך שיותר אנשים יווכחו כי הסינגל החדש כבר זמין להורדה, ויוכלו לרכוש את גירסת הסינגל הפיזי מ iTunes]. 4. בחלק מן המדינות מכירות הסינגל הפיזי השבועיות עדיין משפיעות על מיקום השיר במצעד הרשמי של המדינה, כך שכאשר הסינגל ישוחרר סיכוייו להתברג גבוה במצעדים יהיו גבוהים יותר [בריטניה היא מדינה כזו, למשל]. בכל אופן, כל מדינה ומדינה נוהגת שונה בעניין, וכל סינגל הוא עניין לגופו, אבל עקרונית אלו הם ההבדלים.

Free Lancer

New member
בעקרון משמיעים סינגלים שיצאו רשמית

יותר ממה שמשמיעים סינגלים שלא? כאילו ההשמעות שלו אמורות לעלות או שמה שיש עכשיו זה מה שמן הסתם יהיה?

למעלה