עדכונים

RedOne8

New member
איפה אני לקחתי את זה לכיוון אישי?

אתה פנית אליי באופן אישי, אתה הגבת לי ואמרת שהתעצבנתי על המרצה הזה כי לא יודע מה, זה לגמרי ממך.
זה אתה, שבאת, וכתבת את ההודעה הזאת, ועכשיו אתה מחליט כאילו מה, שלא עשית כלום? שזה אשמתי אתה עיצבנת אותי?

אני מקווה שהחיים עצמם יעזרו לך להתבגר טיפה ולהבין מתי הכי חכם זה פשוט לשתוק.

ואל תדאג, לא אני ולא תפוז מנסים לשנות את מי שאתה, אבל שים לב מתי מי שאתה מתחיל להפריע ואפילו לפגוע למי שבסביבתו.

GM1988

Well-known member
אתה בטוח שפניתי אלייך?

אתה בטוח שכתבתי לך אפילו שזה להודעה שלך? המ, זה לא מה שאני עושה, לא בחוויה שלי. זה סיפור שלך עליי.

ולהמשך ההודעה: "אני פניתי אלייך באופן אישי, אני הגבת לי ואמרתי שהתעצבנתי על המרצה הזה כי לא יודע מה, זה לגמרי ממני.
זה אני, שבאתי, וכתבתי את ההודעה הזאת, ועכשיו אני מחליט כאילו מה, שלא עשיתי כלום? שזה אשמתך שאני עיצבנתי אותי?

אני מקווה שהחיים עצמם יעזרו לי להתבגר טיפה ולהבין מתי הכי חכם זה פשוט לשתוק.

ואל תדאג, לא אני ולא תפוז מנסים לשנות את מי שאני, אבל שים לב מתי מי שאני מתחיל להפריע ואפילו לפגוע למי שבסביבתו".

RedOne8

New member
בפעם המיליון, די

אני רציני, תלמד מתי להפסיק!!!

וואו, איזה כישרון להיות בלתי נסבל!

GM1988

Well-known member
עשיתי משהו?

אני כותב לעצמי הודעות ואתה מתעצבן, ברור שזה בלתי נסבל. אפשר לקרוא לך "דון קיחוטה"? הוא היה נלחם בתחנות רוח. אתה נלחם בי ובהודעות שלי

GM1988

Well-known member
יפהההה

אני מנחש שקלטת את המסר שכתבת לי לגבי שתיקה, GOOD

thisisme4

New member
נו מה זה? תפסיקו

זה אהבה-שנאה הומו אירוטית בין שני גייז???
קחו חדר ותסגרו את זה שם.
למה כולם צריכים לסבול?

Shiri from the block

Active member
האמת שזה היה ניסיון לראות אם תצליחו לסגור את זה ביניכם, בלי התערבות שלי.
כל מה שהיה דרוש שאחד מכם יהיה ה bigger person ויפסיק להגיב ואז זה לא היה נגרר ככה...

אבל להבא אם אני רואה שזה ממשיך להודעות בסיגנון הזה מבטיחה שאני אתערב ואמחק במידת הצורך.

RedOne8

New member
תודה,

אבל זה הגיע לשלב שמה שאני עשיתי זה לבקש ממנו שיפסיק את זה, והוא המשיך.. לא רואה איפה פה לא נהגתי בסדר. אני ניסיתי לשמור על איפוק בהודעה הראשונה, ואמרתי שיפסיק, ולא הפסיק. אמרתי שזה יסתיים בפניה לתפוז, והוא לא הפסיק.

אז היום פניתי אליהם, מקווה שעכשיו הוא יפסיק באמת. שידע איפה לעצור.

GM1988

Well-known member
חמוד

זכותך לבקש, זכותי לסרב.
תודה שפנית לתפוז.

GM1988

Well-known member
ועל זה נאמר...

"People can take everything away from you
But they can never take away your truth
But the question is..
Can you handle mine?

They say I'm crazy
I really don't care
That's my prerogative
They say I'm nasty
But I don't give a damn"

P.S: Ego trips is not my thing

RedOne8

New member
זה ממש לא נאמר על זה

יודע מה? בוא נשווה.
זכותי לבקש וזכותך לסרב? סבבה.

אז מצב היפותטי,
אני אונס את אחותך, ואתה מבקש ממני להפסיק.
אז זכותך לבקש.

זכותי לסרב, לא?

אז נכון שלקחתי דוגמה קיצונית, אפילו מדי קיצונית אולי, אבל ראבאק, תבין מתי כשאנשים מבקשים משהו אתה חייב באמת להפסיק!

אז יאללה לצאת מהבועה האגוצנטרית שניפחת לעצמך מאוד יפה, ותתחיל לפקוח עיניים אבל באמת עכשיו.

למעלה