עדכונים

thisisme4

New member
חח שירן השוטרת

סקסי

כתבה הזויה שבאופן הזוי גם נשמעת הגיונית,

תחשבו על זה, זה פאקינג סיימון קאוול, האיש יודע לעשות טלוויזיה נוצצת לא כי הוא מלאך ללא כנפיים עם לב רחב.
האיש הזה חתיכת מניאק שלא רואה בעיניים (ומוכשר), משום מה לי זה נשמע די הגיוני, הוא בדיוק כמונו יודע כיצד יכולה להיראות בריטני ספירס לפחות למשך תקופת התוכנית והוא שילם הרבה על זה ואת זה הוא דורש.
אז אין ספק שמאקו נוטים לקחת ידיעות זרות אמינות יותר או פחות ולעוות את תירגומן ברשעות אופיינית.
אבל כמו שאמרתי זה נשמע הגיוני, ואם זה נכון זה יכול להיות דווקא מגניב- אני יודע שכולם פה השתגעו עליה מהכרזת השופטים- אבל השימלה הייתה אדוקה מדי ולא התאימה לה ולגוף שלה כפי שהוא נראה כרגע, יאללה היא מדהימה, יפה ואחרי 2 לידות נראית מדהים, לא משהו שעבודה קשה לא תוכל לשפר אותו עוד יותר.

אני בעד!

thisisme4

New member
חחח צריך לפתוח שרשור חדש בשביל זה

אני מסכימה עם סיימון. הוא די חזיר אבל הוא צודק
גם אני בעד

The Gloaming

New member
אם כבר מאקו, כתבה שאהבתי:

בריטני ספירס ב"אקס פקטור", כריסטינה ב"דה וויס", ואביב גפן קיבל חצי מיליון על "דה וויס" הישראלי. תכניות הכישרונות הפכו לזירת מאבק שלמרכזה כל אחד רוצה לשלוח את הסלב השווה יותר והשם המפוצץ יותר. פעם זו הייתה הדרך של כוכבי העבר לחזור לתודעה, הקריירות של צביקה פיק ומרגול הוחיו בזכות "כוכב נולד", עכשיו בריטני היא זו שאמורה להחיות את ה"אקס פקטור".

אולי זה קצת כמו התחרות בין חברות הסלולר - יש יותר שחקניות על המגרש אז נאבקים יותר על כל צופה, ובריטני היא חתיכת ספינת מלחמה. או לחילופין, אולי פשוט צריך שופט שווה כי אחרת אף אחד לא יבדיל בין התכנית הספציפית הזאת לאחרות. חוסר אמון קל במוצר? כנראה, כי אם ה"אקס פקטור" הייתה מספיק טובה ומרגשת, סיימון היה יכול לתקוע שם גם את רנדי ופאולה עבדול, זה עדיין היה עובד.

http://www.mako.co.il/entertainment...731006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=565984153

מה אכפת לו כמה היא שוקלת?

היא בכלל לא שמנה ,יש לה גוף חטוב ויפה מאוד,שכל אחת הייתה רוצה גוף שכזה.
מה הוא רוצה ממנה בכלל?
שיגיד בכלל תודה שהיא הסכימה להשתתף בתוכנית המשעשממת שלו.

GM1988

Well-known member
יש לה גוף יפה והיא נראית נפלא

סיימון רוצה שהיא תראה כוכבת בתכנית, ועבור זה הוא מסדר לה את כל התנאים שהיא תמלא את הבקשות שלו ממנה.
אם בריטני מעוניינת היא תעשה את זה, בעיקר בשביל עצמה, לא בשבילו.
אני תומך בסיימון, מאחר וזו תכנית שבה הוא מציג שופטת נוצצת וכוכבת כמו בריטני ספירס, וזו העבודה שלה מבחינתו - להראות PERFECT

ברור שלא מעניין אותו מה היא עושה אחרי התכנית, אבל זה טוב שהיא גם תשמור על אורח חיים מסוים במהלך התכנית.
אגב, גם בפאם פאטל היא שמרה על עצמה, וראינו איזה הבדל יש בין תחילת הטור וסיומו.

מצפה לראותה שם בחבר השופטים, הולך להיות מעניין

thisisme4

New member
כן זו מטרה טובה

אבל עדיין... זה קשה... בריטני אדם מאוד מיוחד.. אתם מכירים עוד סופרסטאר בקליבר שלה שלא כזה אכפת לו איך הוא נראה...?
אתם יודעים מה גרם לי להתאהב בה באמת?

ומה גרם לי באמת לראות בה אדם אמיתי, ולא רק סמל-סקס או סלב מזוייף?
התמונות האמיתיות שלה. בהן היא נראית כמו בן אדם רגיל כמו כולנו. התמונה שתפסו אותה בלי איפור ועם שיער לא מאורגן יושבת עם הילד שלה על הברכיים במסעדה ובוכה.. לפני כמה שנים. היא נראתה כמו בן אדם רגיל כמו כולנו. ולא הנימפה המדהימה הזו על הבמה עם גוף מושלם שיער מושלם שיניים מושלמות, סקס אפיל ויופי וכריזמה מדהימים.

היא יכולה להראות כמו מלאך מהשמיים כמו שהיא נראית הרבה פעמים ויכולה להראות כמו אחת מכולנו. ככה התאהבתי בה. כי בן אדם רגיל לא תמיד יוצא הכי יפה בעולם בכל תמונה, למרות שהוא יפה מאוד.
אבל אף אחד לא מבין את זה בהוליווד. לשים פס על כל תעשיית הזיוף הזה, התוספות שיער והאיפור והפוטושופ, עם כל הכסף שיש לה וכל היופי וכל הכריזמה היא פשוט יוצאת מהבית בלי איפור ובלי מסיכות... וזה מרגיז את כולם, כי היא גורמת לאנשים לראות שסלבס הם אנשים רגילים והרי כל תעשיית הוליווד מנסה לפתח לנו איזה שקר שכולם נראים שם מושלם והם לא. והיא לא הולכת לפי הצו הזה שבגלל שהיא מפורסמת ועשירה ומצליחה היא חייבת גם להראות ככה. כמו שהם חושבים שהדימוי הזה צריך להיות.

היא יכולה להשאר כמו שהיא, מזמן כבר לא מעניין אותה להיות משהו שהיא לא. היא רוצה להיות עצמה והיא רוצה לאכול מתי שהיא רעבה ולא לעשות דיאטות רצחניות
ולעשות ספורט ברמה שהיא לא נורמלית...
מה שהכי חשוב לה עכשיו כמו שאני רואה את זה עכשיו: זה הילדים שלה, המשפחה שלה, להיות בריאה ומאושרת וזה מגיע לה. היא לא חייבת להרעיב את עצמה ולסבול!
היא יכולה אולי לבחור שמלות פחות צמודות...

זה כנראה לא מעניין אותה כל כך להיות כוסית ורזה. ואפשר להבין אותה. למה שיהיה לה כוח לדיאטה מעצבנת ולעשות מלא ספורט? ולשבת שעות כל יום במספרה?
וללבוש מה שאומרים לה? זה רק מחזיר אותה אחורה... לימים שהיא לא יכלה לבחור שום דבר בעצמה כי זה לא התאים לדימוי שניסו לתפור לה.

בסופו של דבר - ברור שתמורת 15 מיליון דולר היא צריכה גם לעבוד ואם חלק מזה זה לשפר את ההופעה אז בסדר. אבל אם זה לא בא לה טבעי וזה קשה לה מאוד אז אני לא יודעת אם זה טוב בשבילה.
זה הגוף הטבעי שלה וקשה לצפות מאשה בת 30 הרי שני הריונות להראות כמו בת 20.
זה לא אותו דבר.

למעלה