חמוד.
די. זה נחמד בהתחלה אבל באמת שזה כבר מזה נמאס כל הניתוחים או לא יודע איך לקרוא לזה שלך לכל דבר, מין תובנות פסיכולוגיות פילוסופיות קוסמיות לא יודע מה.
די, נמאס. אני אפילו אוהב פילוסופיה, מאוד, בערך כל ערב שאני מטיילה עם הכלבה שלי אני מסביר לעצמי את החיים (לא צוחק, בשיא הרצינות!) וכותב שירים בלי לכתוב וכל זה, אבל עכשיו נגיד אתה באמת הגעת לנקודה שאתה פשוט כותב פה דברים טפלים וחסרי משמעות.
מה שכתבת לי עכשיו נגיד, זה כזה סתמי! ברור שהייתי עובר על זה בשתיקה מוחלטת אם לא הייתי אוהב כ"כ את בריטני, ברור שהתעצבנתי רק כי אני מעריץ אותה, לא כי הוא באמת עשה משהו מקומם... וזהו. אני אוהב משהו, והוא זורק על זה הערה, וזה מעורר תחושות אלו ואחרות בתוכי, והכל טוב ויפה והוא יכול להגיד מה שבא לו ואני יכול להגיב איך שבא לי, כי זה לא שהוא באמת פגע בי (וגם אם כן הוא התנצל אח"כ לא משנה שזה היה עגום כשלעצמו אבל התנצל), וזה לא שאני פגעתי בו. לא אמרתי לו שום דבר, וחוץ מלשץף את זה פה ולדבר עם החברים על זה שבריטני מלכה ולהגיד בצחוק שהוא מטומטם שלא יודע כלום, לא קרה פה שום דבר שגוי!
ולא, לגבי הכותרת. אני לא אמרתי על בריטני כלום בהרצאה, זה הוא אמר.
הכותרת היא דוגמה מצוינת לזה שזה סתם נהיה טוחן ונדוש ואפילו מאבד את ההיגיון שבדבר, כי טכנית- בפועל- לא אמרתי כלום.
יופי