עדכונים

YugiBoy

New member
לא ממהר לשפוט, אבל../images/Emo70.gif

אם תסתכלו בקישור שהביאו, יש תמונות שלה ממש רוקדת עם העמוד.. עכשיו. יכול להיות שזה חלק מהקליפ, ויכול להיות שזה קטע ממש קצר שהיא עוברת ממקום למקום, ובדרך ניגשת לעמוד. ופשוט הדליחו בכוונה את הקטעים האלו. אני כל-כך מקווה- שזה לא מה שאנחנו חושבים. אם כן, זו אכזבה. כשנראה את הקליפ, נדע לשפוט.

candyheart

New member
אני מתה לראות את התוצאה הסופית!

אלביס,מייקל ג'קסון,בגדי לוויה...ועכשיו חשפנית? זה בהחלט הולך להיות מעניין ומקורי לפי מה שאני רואה. ולדעתי היא נראית פיצוץ! ברור שזה מאוד חושפני,אבל אני בטוחה שזה מתאילם לקונספט של הוידאו.ובכל מקרה,בריטני תמיד אהבה להיות חושפנית וסקסית...ובעיקר שערורייתית.זה חלק מהתדמית שלה.לא הייתי כל-כך מופתעת אם היא הייתה עירומה(למרות שהיא כבר עשתה את זה). אני מבינה למה אנשים לא אוהבים,אבל תחכו לוידאו המלא.קליפים זה אחד המומחיות של בריטני.

YugiBoy

New member
לדעתי יש הבדל

בין אפילו קליפ בעירום, לבין עמוד. כי עירום יכול להיות אמנותי, יכול להיות סקסי במידה, יכול להצטייר יפה אפילו... אבל עמוד, עמוד בעיניי מסמל דבר כל כך נמוך וזול... וכמו שאמרתי, אני לא אשפוט עד שאני אראה את הקליפ, ואבין ביכלל על מה השיר מדבר.

SuperShiro

New member
אז מה? בריטני כמעט בכל הקליפים האחרונים

שלה משחקת דמויות, וכמו שטל כבר אמרה אנחנו יודעים בשקליפ הספציפי הזה יש את מייקל ג'קסון, אלביס, תלבושת של לוויה, וייתכן מאוד שבקטע הספציפי הזה היא משחקת תפקיד של חשפנית. אנחנו לא יודעים שום דבר, ובהתאם לזאת אני באופן אישי לא מתכוונת לשפוט את הקליפ ואת הסצינה הזו על פי 30 התמונות האלו שאין לנו מושג למה הן קשורות [למרות שאני כן חייבת לציין שהיא פשוט אישה יפה, וזהו].

YugiBoy

New member
נו ומה אני אמרתי?

אני לא רוצה לשפוט עד שאני לא אראה הכל, והבעתי את דעתי על העמוד. גם אם זה לשניה אחת חח... תקראי את ההודעה שלי בשרשור עצמו גם

SuperShiro

New member
בסדר, אני דיברתי גם על מה שאמרת על העמוד../images/Emo3.gif

יכול להיות שהיא פשוט משחקת דמות [כמו תמיד], אין לדעת איך הוידיאו נראה, ואפילו אין לדעת איך הסצינה הזאת נראית. התמונות האלה ממש ממש לא אומרות כלום. אני באופן אישי ממש מתרגשת לקראת הקליפ, וכבר ממש רוצה לראות אותו. בריטני אף פעם לא איכזבה, היא אישה מאוד חכמה שלא נולדה אתמול ויש לה קצת ניסיון בתחום
אני פשוט סומכת עליה [ומקווה בשבילה שזה ישתלם לי
]

YugiBoy

New member
כן, אבל בריטני השתנתה..

היא התבגרה, היא גדלה, הדעות שלה השתנו... בני אדם לא נשארים אותו הדבר. אני מסכים איתך צריך לסמוך עליה, אל תשחכחי שאת כל הקליפ הזה היא עשתה ברובו לבד. וכל הקליפים הקודמים שלה, היא רק הייתה מעורבת. מה שכן, בכל קליפ היא משחקת דמות.. זה לא משנה.. אבל הדמות שהיא בוחרת לקליפ, היא דמות שאמורה לייצג אותה.. דמות שכל אחד יראה בטלויזיה ויבין שזה מה שבריטני בחרה לשדר... נכון שלא ראינו את כל הסצינה, שזה מה שגם אני אמרתי, אני פשוט לא חושב שהרעיון הזה טוב... של עמוד. לא משנה לכמה זמן הוא. עכשיו, יכול להיות שכל הקטע פה הוא שונה לגמרי, ובעצם זה ממאחורי הקלעים, או שזה סתם קטע שאנחנו ביכלל לא בכיוון של להבין מה הולך בו, פשוט נצטרך לחכות

candyheart

New member
../images/Emo45.gif

זה הרי ברור שהיא לא תתעלק על העמוד כל הקליפ...זה רק כמה תמונות,והם בכלל עוד לא סיימו לצלם לפי סלים קיי. וזה שאנשים אומרים שזה זול וכו'...זה בטח מה שהיא בדיוק רוצה...היא פשוט יוצרת שערוריות.וכמו ששיר אמרה,היא משחקת דמות...רוב הסיכויים הם שזה בול מתאים לשיר ולקונספט.אני בטוחה שהיא והבמאי יודעים טוב מאוד מה הם עושים... וגם אם לא(סיכוי קלוש מאוד) היא עדיים כוסית בטירוף. אני אישית,מאוד מסוקרנת לגבי הקליפ לפי מה שראיתי...אני כבר לא יכולה לחכות! ואהבתי את הדומיננטיות של השחור בלוק שלה!

היא לא צריכה להיות יותר מידי חושפנית וסקסית

אני יודעת שחלק מהתדמית שלה זה להיותת סקסית ונועזת.. אבל בכל זאת היא אימא..והיא לא יכולה לחשוף יתר על המידה..כמו בקליפ של סלייב לדוגמא.. אני מאוד מקווה שהתמונות האלה לא מתוך "סצנת חשפנות" כי לצערי זה נראה ככה..אבל אני סומכת עלייה.. הקונספט נשמע באמת טוב.. מקווה שהקליפ יצא פ33ה..

In Rehab

New member
אני לא חושב שהאמהות צריכה לעצור אותה.

בריטני של ההופעות,קליפים,פפארצ'י וכל הפירסום היא לא בריטני האמא של הילדים שלה. ואני בטוח ששון וג'יידן יגדלו הם ידעו לעשות את ההפרדה הזאת.הם יהיו חייבים. והיא כולה בת 25,צעירה,היא צריכה להנות:).

לא אמרתי שזה צריך לעצור אותה..

רק אמרתי שהיא אימא והיא צריכה פחות לחשוף מפעם...שזה יעשה במידה.. ותאמין לי שהילדים שלה יגדלו הם לא ממש יאהבו את זה שהם יראו את אימא שלהם בעיתון שיש בה תמונה שמופיעה בו הציצי שלה..למשל.. אל תשכח שבראש ובראשונה.. זה הילדים שלה.. אחרי זה כל השאר.. פעם היא יכלה לחשוף כמה שהיא רוצה לא היה לה שום דבר שעומד לפניה..אבל כרגע המצב שונה..היא צריכה להיות מודעת למה שהיא עושה..

In Rehab

New member
ברור שהם לא יאהבו,

אבל בניגוד לרוב העולם הם יאמינו לאמא שלהם שתסביר שזו הייתה תאונה הרבה לפני שהם יאמינו לצהובונים.

shir spears

New member
אני חושבת שהאמות

כע צריכה לשים לה מחסום איפושהו בכל זאתם יש לה ילדים..ולא אמרתי שהיא צריכה להיות לא סקסית היא צריכה לא להיות זנותית ובכללי גם בלי הילדים היא לא צריכה להיות זנותית ויש בינהם הבדל מאוד גדול אני רק מקווה שבריטני תדע למצוא תהבדל..

תשמעי..

בעבר גם אם היא הייתה הכי זנותית בעולם {מה שהיא לא הייתה}..זה לא היה מפריע לאף אחד..והיא הייתה יכולה לעשות מה שבא לה.. אבל כמו שאמרת היום שהיא עם שני ילדים ישנה איזושהי מחסום.. היא לא צריכה להיות נזירה..רק להיות סקסית במידה הנכונה.

shir spears

New member
נכוןן

ואני לא אמרתי שהיא צריכה להיות נזירה כמו שאמרת סקסית במידה הנכונה ואם היא תהיה זנותית התקשורת תאכל אותה בלי מלח..

In Rehab

New member
ברור שעכשיו הגבולות שלה יותר מובהקים

היא לא יכולה לקפוץ למסיבות קוק,למועדונים עד הבוקר או להביא כל לילה גבר אחר. אבל להיות סקסית ולבטא את המיניות שלה,מותר לה תמיד לדעתי. בריטני יודעת איפה לשים את הגבול. יש סקסי ויש סקס איך שהיא לבושה בתמונות הנ"ל,זה סקסי. בלונדינית בת 18 שמצטלמת להפקה של יו הפנר,זה סקס.

xtina 4 ever

New member
אהבתי!!!!../images/Emo99.gif

היא סקסית ברמווותתת, ואני מתה על איך שהיא נראית. יפה לה. משום מה יש לי הרגשה שזה לא הולך להיות זול בכלל. היא יודעת מה היא עושה, סמכו עלייה.

למעלה