עדכונים

תגובה

נתחיל בזה שמה שאת אומרת על השטן וההתאבדות לא נכון,וגם אם זה כן זה רשמית מוכחש(נכון?אני לא בקיא בהודעות הרשמיות של בריטני).ולגבי קוין-היא אהבה אותו,והעולם הזההיר אותה והיא בחרה שלא להקשיב,אז מה נעשה? מה שכן,ההתנהגות שלה בזמן האחרון באמת מפריעה לי.כל יום בחרו אחר?וללא ספק היא נראית כמו בטטה(אבל אל תשכחי היא ילדה פעמיים בהפרש יחסית מזערי!!!!!!!!!!!)...בקיצר אני מקווה שהיא תתרכז יותר בקאבמק פחות בפרובוקציות וכמובן שתתלבש בהתאם.לא בגלל שהיא חייבת את זה לתקשורת בתור בריטני,אלא כי היא חייבת את זה לילדים שלה בתור אמא,ותסלחו לי אבל כמו שאמרתי קודם בתמונות מהקליפ היא ממש ממש ממש לא סקסית. ושוב אני נאלץ לשאול-תגידו הקליפ רשמי?????????????בריטני הודיעה רשמית שהיא מצלמת???????????????כי עד שאני לא אשמע ממנה(ואני בספק אם התמונות הנוראיות הללו הן המקליפ...או לפחות מקווה) את זה אני לא אאמין ב100%.כי בסוף היא תבוא ותגיד "מי אמר לכם שאני מצלמת קליפ?עוד לא סיימתי את האלבום!" או משהו כזה

xtina 4 ever

New member
טוב, תשמעי מאממימיימימיי שיואוו!111../images/Emo210.gif

לבריטני, כל לכל אחד אחר בעולם הזה יש את הזכות להיות עם כמה גברים שהיא רוצה ואפילו באותו יום. זה שכל העולם רואה את זה, לא אומר שאסור לה. בריטני לא מטורללת ולא משוגעת ולא כלום. עברה עלייה תקופה מאוד קשה (גירושים, מוות של אדם קרוב, בעיות עם התקשורת ודכאון אחרי לידה) שתועדה בפני כל העולם בצורה אכזרית ושקרית. את האמנת? פאטתי, אבל רוב העולם האמין לכל מילה שהתקשורת הוציאה בכדי להרוס אותה ולקבור אותה סופית. בקיצור- לא הייתה שום התאבדות, ושום 666 על המצח.

למעלה