עדכונים

YugiBoy

New member
אסור להשוות.

לגלית יש את הגוף שלה, ולבריטני את הגוף שלה. יש גופים, שפשוט לא יכולים להוריד יותר במשקל. יש גופים שקשה להם יותר אחרי הריון, יש גופים שקל, ויש כאלו שזה בלתי אפשרי, ולא תלוי בכח הרצון אפילו.

spelling

New member
לא חסר לה כסף לטפל בזה...

לא ניתוח פלסטתי לשינוי פרצוף..אלא ניתוח פשוט כי זה גם יועיל לבריאותש לה..

YugiBoy

New member
למה לה?

שכל העיתונים יגידו שהיא עושה שאיבות שומן כשהיא יכולה פשוט להתאמן? ואגב במקרים כמו אחרי הריון בלידה קיסרית, שהמקום פשוט לא פעיל ולא יכול לרדת במשקל, גם ניתוח לא עוזר אאל"ט.

In Rehab

New member
למה ניתוח?!!

מה נסגר איתכם?,אני לא רואה שום דבר בגוף הנוכחי שלה.

B G i r l

New member
על איזה רעיונות אתם מדברים?

שקשורים למייקל ג'קסון ואלביס?

חחחח כנסו שנייה

אני חושב שהכל טוב ויפה איתה עד עכשיו... היא רק צריכה להתלבש בהתאם לגוף שלה והלבוש בקליפ בכל אופן מה שראיתי עד עכשיו לא מתאים לגוף...

In Rehab

New member
ומי אתה?יועץ אופנה או משהו?

תאמין לי,שבחירת הבגדים לקליפ לא נעשתה על רגל אחת והרבה מוחות היו שותפים בזה. אז הסר דאגה מליבך:).

אם זה מה שהיועצים ייעצו לה

חחחחחח אז חבל... מזה היועצים האלה? הבגדים לא מחמיאים לה בכלל.... וכבר ראינו שהיא נראת טוב... יש לה תמונות פאפרצי ממש יפות.... זה הגוף זה פשוט הלבוש הזה...

tali44

New member
אמרו שיהיו תמונות של ג'קסון ואלביס בקליפ.

כאלו על הקיר, סתם בתפאורה.

brit is my love

New member
עוד על הקליפ... קראו את זה שניה

http://bidur.msn.co.il/msnEntertainment/Celebs/Worldwide/200707/2007072914449.htm על הקליפ של בריטני:"היא לגמרי לא שיתפה פעולה. היא היתה מתנשאת וגסת רוח לכולם. היא עשנה כמו ארובה. היא לא אכלה או שתתה כלום, מלבד פחית אחרי פחית של רד-בול". מספר אחד שהיה שם. שמעו אני לא יודע אם זה נכון כי בדוגרי זה MSN למרות שהם יותר עדינים מוואלה, גם להם יש כתבות שרשומות בהם שטויות כמו זבל אבל מה... יש לי הרגשה שנשמע עוד על מה שהם רושמים בכתבה הזאת, לא יודע מין הרגשה כזאת מקווה מאוד מאוד שכלום שם לא נכון. אוי אוי בדיוק שהקמבאק עומד בפתח... איזה ביאוס.

Invisible Boy

New member
אני תוהה בכלל אם המקור שכתב את זה

היה בסט בכלל :S סלים K [או איך שלא קוראים לו] היה בתוך הסט והוא עובד עם בריטני שם. והוא אמר שהכל מצויין והיא רצינית בקשר להכל. אז הם יודעים לאן הם יכולים לדחוף את הכתבה הזאת...

YugiBoy

New member
MSN ממש לא אמינים.

מלא זבל הם כותבים... הם כמו וואלה, כמו שאמרת, עדינים יותר. אבל זה לא אומר שזה לא נכון... יכול מאוד להיות שהיא הייתה עייפה ומרוטת עצבים (ראו תקרית מעצבנת עם OK) .... לא מוצא סיבה להאמין לזה, היא בדרך כלל נחמדה וחייכנית! ולא קל לעצבן אותה... לא חושב שזה נכון, אבל אי אפשר לדעת.

SuperShiro

New member
אתם ממש ממש חייבים להפסיק לקחת בקצינות

כל כתבה שאתרים כמו MSN,TMZ, ומגאזינים כמו "חדשות העולם" וכדומה כותבים. הם ל א אמינים, הם בסך הכול רוצים למשוך קוראים, והאמת לא ממש מעניינת אותם. תפסיקו להתבאס, המדיה מאז ומעולם דאגה להוציא את בריטני הכי רע שאפשר ולפיץ עליה שטויות כגון אלה. זה שטויות. חוץ מזה, התמונות די מדברות בעד עצמן [שלא לדבר על סליים K שבאמת היה שם, ולו באמת אין שום אינטרס לשקר].

למעלה