עדכונים

In Rehab

New member
זה לא הגוף של סלייב,אבל היא נראית מצויין.

הלוואי וכל אישה בעולם הייתה נראית ככה אחרי שתי לידות ובלי ניתוחים. בכל מקרה,אל תמהרו לשפוט,חכו שתראו את הקליפ הגמור. בריטני אף פעם לא מאכזבת.

shir spears

New member
ואי היא מדהימה../images/Emo99.gif

ויש לי הרגשה הקליפ לא יהיה זנותי לא יודעת למה..פשוט סמכו עליה

Brit22k

New member
אוקי, די אהבתי את התמונות ../images/Emo9.gif

אבל אני עדיין מחכה לראות את הקליפ
חוץ מי זה היא נראת טוב !

Assilicious

New member
מעולה!!!!

גם נראית מעולה, וגם חיכיתי למשהו פרובקטיבי. היא צריכה בכל צורה להראות שהיא חזרה
. וזה מזכיר לי את ההופעה של WYSISYG באופס טור
.

Invisible Boy

New member
אה וואלה../images/Emo12.gif

אז אין לי מה להתבאס מהחלק הזה
WYSISYG באופס טור

tali44

New member
פה היא יפה...../images/Emo99.gif

נראית טיפה שמנמנה... לא מתה על הסצנה, ואני מקווה שזה לא פרובוקטיבי מדי. כי כמו שוויקי אמרה, היא אייקון והיא כבר לא צריכה להתפשט, זה סתם...

tali44

New member
אהה והנה ה-../images/Emo41.gif על הזרוע שלה.

שביום שהם יצאו לשייט צילמו את ה"קעקוע" הזה, ולא ממש הבינו מה זה. אז עשו אותו בשביל הקליפ.

SuperShiro

New member
יש לה גם נחש

הוסיפו לה עוד קעקועים כאילו שבאמת חסרים לה משל עצמה

brit is my love

New member
מהממת? היא נראית כמו מכשפה חח

לא יודע השיער הארוך, האיפור והפוזה חח אבל יש לציין שהיא המכשפה הכי סקסית שראיתי

tali44

New member
אחרונה../images/Emo26.gif

אההה, והליפ נראה בצבעים חדים, נראה איכותי עם איפור ראוי ותפאורה יפה, בטח יערכו את זה בקליפ אז א"א לדעת רק ע"פ התמונות הללו. ויכול להיות שזה יהיה קטע של כמה שניות ויכלו להיות שזה יהיה חצי קליפ. אז עדיין אין לדעת...

shay08

New member
כאן בריטני הייתה הכי יפה../images/Emo26.gif

עם שחור ופוני [היא כזאת סקסית
] http://youtube.com/watch?v=Aam1pDl8wnM

תגובה

קודם כל,ברור שאני אמתין לתוצאה הסופית לפני שאני אשפוט. שנית,אני שמח שיש תמונות מהקליפ ושהעניינים מתקדמים אבלבלבלבל-בריטני לא נראית טוב.השומן לא מחמיא לה.היא יכלה לעבוד עוד קצת על הדיאטה בשביל להראות טוב בבגדים כאלה.כן,אני יודע שהיא הייתה בהיריון פעמיים והגוף משתנה ושזו הביולוגיה,אבל זה לא אומר שצריך לעשות כל מה שהיא עשתה לפני ההיריון.תסלחו לי אבל היא נראית ממש כמו המורה שלי לאנגלית בביקיני.אני מאוד אוהב את הרעיון של אלביס-ג'קסון וכו,ואי מקווה שהקליפ באמת יתרכז בדברים האלה ושבקרוב יהיו תמונות מהחלקים האלה של הקליפ-בתקווה שהם יתפסו את רובו.בכלל מוזר לי שיש תמונות מהקליפ אבל השיר עוד לא הושמע...ואני שוב נאלץ לשאול-הייתה הודעה רשמית על הקליפ?

In Rehab

New member
אמממ...אולי כי בניגוד לכל הוליווד

היא לא נפלה לאנורקסיה. היא כנראה עושה דיאטה מבוקרת ומסודרת.

YugiBoy

New member
../images/Emo45.gif

מה יעזור לה אם היא תוריד הכל בחודש? זה יעלה בשבוע בחזרה. אין דבר כזה דיאטה... דיאטה זו ירידה לצורך עליה. כדי להרזות צריך לשנות את סגנון החיים. שזה אומר אוכל בריא וספורט. וצריל גם לעצב את הגוף שזה גם לוקח זמן... בקיצור, תאמין לי שהיא יודעת מה היא עושה.

לא רמזתי לאנורקסיה חלילה

גם לא אמרתי לה להוריד הכל בחודש.אבל קחו את זה הלכיוון אחר:היא יכלה להמשיך עם הדיאטה עוד קצת ולדחות את צילומי הקליפ לא?כן,כולנו רוצים קאמבק-אבל שיהיה כמו שצריך,ומה לעשות-השומנים והבגד הזה ביחד לא מחמיאים לה.בנוסף-היא גם יכלה לוותר על הפרובוקציה המיותרת הזו ומקסימום שיהיו רקדניות עם ביקיני\חוטיני\משהו חשוף אחר ברקע בזמן שהיא לובשת משהו שמכסה פחות או יותר.אותי בכל מקרה מעניינים החלקים האחרים של הקליפ.

אני מאמינה שעוד כמה חודשים היא תחזור לגזרה..

כמו שאמרת היא עברה 2 הריונות..לא ציפינו ממנה להוריד הכל תוך שנייה.. אבל היא כן ירדה המון...היא מנסה לחזור לגזרה שלה...עוד שאחרות משמינות.. עוד מעט היא תחזור לגזרה שלה..ובקליפים הבאים שלה היא תראה יותר טוב.

spelling

New member
ולא לשכוח...

בטח היא תצא לסיבוב הופעות אז יהיו לה מלא אימונים וחזרות וריקודים..היא תחזור להראות אותו דבר..וזה לא בלתי אפשרי (לדוגמא גלית גוטמן חחח)רק לפי דעתי היא מרזה בכל הגוף חוץ מפנים שלה..

למעלה