עדכונים

Invisible Boy

New member
תמונות מתוך הקליפ../images/Emo70.gif

גאד היא כזאת סקסיתת
לא ממש מוצאת חן בעייני הסצינה הזאת
טוב נו אולי סתם כמה תנועות לא ממש גסות

לדעתי:::

הגוף שלה יפה כמו שהוא עכשיו גם הוא יישאר ככה... אפשר לשאוף ליותר אבל ככה הוא יפה... דבר שני בשיער יש משהו מלאכותי קצת... לא נורא, יגדל חדש בקרוב... דבר שלישי הבנתי שלסינגל קוראים "פריק שואו" אז למרות הלבוש הזול זה נראה כאילו זה ישתלב טוב, היא אפילו הוסיפה "קעקועים" במיוחד בשביל הקליפ.... בטח זה חלק מכל הקונספט הסופי

התרגום הוא:

אין מילה מסויימת למילה "פריק" כי גם בעברית אנחנו אומרים "פריקים" אבל המילה הכי טובה לזה זה אולי "מוזר" או "ביזארי" (לפי תרגום מילון) ושואו זה show -הצגה/הופעה אז ביחד זה "הופעה ביזארית" או "מוזר מופיע" ח מיצטער שאני לא מצליח להסביר כל כך טוב כי זה פשוט סלנג באנגלית

tali44

New member
אההההה טוב, חחחח

תודה.
(וכן, אני מבינה למה הכוונה של פריק, פשוט א"א להסביר בעברית.) חחחח

Britney Style

New member
לא אהבתי../images/Emo31.gif זה ניראה קצת פאתטי

אין לה את הגוף של פעם אבל בכל מקרה אני לא שופט לפני שאני אראה את המוצר המוגמר...

ליאל44

New member
נו

ברור 2 הריונות? היא לא כמו ג'וליה רוברטס מרשה קרוס והיידי קלום שיש לה גוף חטוב לאורך סוף ההריון אז ברור שהגוף שלה לא סקסי כמו פעם אבל הוא לפחות לא נראה זוועה זה גם משו..

Britney Style

New member
אז אם הוא לא סקסי כמו פעם למה לחשוף אותו ככה?

היא לא חייבת לחשוף כל כך הרבה! תסתכלו עלייה לרגע ממש כל התחת שלה בחוץ היא אף פעם לא חשפה כל כך הרבה בקליפ (בנוצצים של טוקסיק לא רואים כלום) ובכלל אני חושב שהיא יכלה הרבה יותר להתאמץ פה. ראינו את הגוף שלה לאחרונה במצבים הרבה יותר טובים, מחוטב להפליא פי עשר מג'וליה רוברטס או כל מי שרשמת. סה"כ אני חושב שהיא הייתה יכולה להתאמץ יותר, לסלייב לדוגמא היא עבדה עם מאמן אישי 7 ימים בשבוע 1000 כיפופות בטן ליום!!! והקליפ הנוכחי כל כך חשוב לקריירה שלה הרבה יותר מסלייב, היא לחלוטין הייתה יכולה יותר להתאמץ. אני מקווה שהיא תראה את התמונות מהסט ותחליט לצלם את הסצנה הזאת שוב, חריצות תמיד הייתה אחת התכונות הבולטות אצל בריטני. דרך אגב אני בטוח שאם היא לא הייתה מתעקשת לעשות הכל לבד התוצאה הסופית של הקליפ הייתה יותר טובה (וכן אני אומר את זה עוד לפני שראיתי את הקליפ)

avox

New member
סקסית ומלכה !!!

למרות שאני מעדיף אותה בבלונד

SuperShiro

New member
אוקי,

כל התמונות האלה ממש לא עוזרות לי, ואני פשוט צריכה לדעת את הקונספט של הקליפ [ואולי לראות אותו כבר גם לא יזיק
].

SuperShiro

New member
והערה לכל הממהרים לשפוט למיניהם

[ולא, זה לא נאמר בנימה מתנשאת או משהו כזה
] אלה בסך הכל כמה תמונות מקטע אחד בקליפ, אנחנו לא יודעים כמה זמן הוא, אנחנו לא יודעים איך הקליפ נראה ואיך הקטע הזה משתלב, אנחנו לא יודעים מה הקונספט ומה היא מנסה להעביר אז פשוט תחכו ואל תשפטו מהר מדי. זו בדיוק הסיבה שאני באופן אישי לא אמרתי אם אני אוהבת את מה שאני רואה או לא, כי באופן עקרוני אני הרי לא ממש יודעת מה אני רואה. היא לא תאכזב.

shay08

New member
לא נראת טוב!

קליפ מזעזע יהיה! מה זה צ ר י ך להיות?
מה היא שרמוטה? אומנם היא כוסית אש, אבל זה פשוט ג ו ע ל נ פ ש
וגם עדיין לא עשתה פוני

SuperShiro

New member
אלה בסך הכל כמה תמונות מקליפ

שאתה בכלל לא יודע מה הקונספט שלו, ואין לך מושג איך הוא יראה. תחכה, אחרי שתראה את הקליפ בשלמותו תוכל לדבר ככה.

למעלה