עדכונים

oved16

New member
SEXY ../images/Emo99.gif

אמנם הם מהתקופה הפחות טובה, אבל היא לוהטת.

tali44

New member
ממתי הדבר הזה...??../images/Emo67.gif

טוב שהיא מצאה לעצמה תחביב...

SuperShiro

New member
חח אין סיבה להילחץ, זה ישן../images/Emo9.gif [11.2.07]

כמה ימים לפני שהיא נכנסה לגמילה. היום אנחנו נמצאים בזמנים טובים הרבה יותר
אין סיבה ליחס לזה משמעות לגבי ההווה.

SuperShiro

New member
אני זוכרת את זה. זה היה בפבואר נראה לי, ממש

לפני שהיא נכנסה לגמילה, ביום ההזוי ההוא שהיא ביקשה את הבגדים של הרקדניות כי היא אהבה אותם
אמנם התקופה הייתה תקופה ממש ממש רעה, אבל היא נראית טוב

tali44

New member
רצינית............???../images/Emo2.gif

לא זכורות לי התמונות הללו, שמעתי על הקטע עם הרקדניות אבל לא זכורות לי תמונות... בכל מקרה, התמונה זוועתית (לפי טעמי) ואני לא אתפלא אם מי שרואה את התמונות האלה יחשוב שהיה מתאים לה יותר להיות זונה מאשר זמרת, כי בתכלס היא מתפשטת וככה מושכת צומי.
) אני מקווה שהיא לא רק תתפשט בקאמבק...!!

SuperShiro

New member
תחפשי בפורום ותראי../images/Emo9.gif מי שיחשוב ככה הוא

טיפש. בריטני עברה את אחת התקופות היותר קשות שלה בזמן בו התמונות האלו צולמו [ועובדה שבערך 9 ימים לאחר מכן היא נכנסה למכון גמילה]. מי שרוצה למחוק את כל ההישגים האדירים שלה ואת העובדה שהיא אמנית מצויינת בגלל תקופה רעה שנמשכה כמה חודשים, זו אך ורק בעיה שלו. התמונות הישנות האלו פורסמו אך ורק עכשיו, כשהיא נמצאת במצב הרבה הרבה יותר טוב, וזו ממש לא אשמתה.

tali44

New member
כן, ברור שיש לה הישגים ואני לא מפקפקת!!

אחרי הכל, גם אני מעריצה גדולה שלה...
ואני יודעת שהתמנות האל היו במצב מסוים שלה ולא כל כך שפוי אפשר לומר. אבל אין לי כח לכל ההתפשטויות האלה כמו 'בריט און מי' באויקס זוועתי והתמונות האלה, וגם יש לה את הקליפ 'דונט לט מי בי דה לאסט טו נו' ותמונות בעירום וזה... ואני לא אומרת שלא תצטלם ואני שונאת אותה, פשוט אני בתור אמא לא הייתי שמחה אם הילדה שלי הייתה מעריצה אותה. להורים שלי אין מושג מה קורה עם ברינטי ואם היא בחיים או לא, ולי אין בעיה עם זה או משהוא כי לא כל כך איכפת להם, ואני ממש לא מושפעת מבריטני בתחום הזה(אולי אני מושפעת מדברים אחרים, לא שידוע לי עליהם) אבל אני לא אתחיל להתלבש ככה וכאלה 'כי גם בריטני עשתה ככה' ולי זה לא מהווה כלפי כל כך בעייה. ואני מקווה שהקאמבק יהיה עם פחות מין. זה לא שאני 'אפסיק להערית אותה' אם הקאמבק יהיה ככה, אבל אני ממש מעדיפה שהוא לא יהיה ככה. כי זה סתם, היא זמרת בפני עצמה, היא לא מבינה שהיא לא צריכה להתפשט כדי שיראו את הקליפ שלה?

SuperShiro

New member
חח מה הקשר?../images/Emo3.gif לא אמרתי שאת באופן אישי

צריכה להכיר בהישגים שלה, אמרתי שאם יש אנשים, שהם לא מעריצים, שימחקו את כל ההישגים שלה ויכתירו אותה בתור ז*נה במקום בתור זמרת, הם אנשים טיפשים. אנשים עוברים תקופות רעות, אין מה לעשות. זו הייתה התקופה המאוד מאוד רעה שלה, וכן, היא עשתה המון שטויות. זה לא קשור ל"להתפשט כדי שיראו את הקליפ שלה". אני חושבת שמעבר לזה, בריטני מאוד מאוד פתוחה בקשר למיניות שלה, והייתה תקופה שככה היא ביטאה את עצמה. אחרי הכול מוזיקה/וידיאו קליפים זו דרך להביע את עצמך, והייתה לה את התקופה שלה [שימי לב גם לחלק מהתכנים ב ITZ]. בריטני לא ממחזרת את עצמה, ומעבר לזאת היא מאוד התבגרה והשתנתה ובקאמבאק הזה אני די בטוחה שנזכה לראות צד אחר של בריטני. שוב, אני מזכירה לך ולכולם - זו הייתה אחת התקופות הרעות שלה, התמונות האלה לא צולמו אתמול אלא לפני יותר מ 4 חודשים, היא עברה את זה, והיא רק הולכת ומשתפרת ומתחזקת בכל יום
אין טעם להילחץ

tali44

New member
אהה, OK. בכל מקרה לא 'נעלבתי' או משהוא ../images/Emo6.gif

אז עכשיו הבהרת לי קצת על התקופה של ITZ ובאמת את צודקת, ואללה....!! כל דיסק הוא אחר נגיד: BOMT - ילדה קטנה ותמימה. Oops... - עדיין ילדה אבל כבר לא הכי תמימה. ('אים נוט דאט אנסנט') Britney - זה 'גיל ההתבגרות'. ITZ - נפתחה לפן המיני שלה. והדיסק הבא יהיה בטוח יותר בוגר, כי היא כבר 'גילתה' את המיניות שזה ועכשיו זה יהיה כמו 'ניסון חיים'. וואייייי, ממש הרגעת אותי, ואת ההודעה " אההה וגם לפי דעתי הדבר הכי מטופש" שכתבתי בשעה 23:43 כבר לא רלוונטית.

SuperShiro

New member
חח כמובן שב OK!, טוב, אז זה לא נכון../images/Emo3.gif מה

שהיא כן אמרה זה שהיא שרה לו והוא נהנה מזה, לא שהיא רוקדת מולו בעירום
את יכולה להירגע
היא בעצמה אמרה פעם שהאלבומים שלה הם כמו מסע שמתאר את החיים שלה, בואי נחכה ונראה איך נראה הפרק הזה בחיים שלה

tali44

New member
אההה וגם לפי דעתי הדבר הכי מטופש

שהיא אמרה שהיא רוקדת לפני שון עירומה והוא נהנה מזה. כאילו WTF???? תדמיינו את עצמכם קוראים על אמא שלכם שהיא רקדה עירומה לפניכם שהייתם בני שנה, כאילו מה זה, מופע פורנו לילדים בני שנה? אז נגיייייד, שתרקוד, אבל למה היא אומרת את זה, וגם זה היה מטומטם שהיא אמרה שהיא בתולה בלה, בלה, בלה... פה היא נותנת כניסה לחיי המין שלה וזה ממש מטומטם, על הדברים האלה ( 2 האמרות הללו) אני באמת 'כועסת' עליה. ולא חייבים כל פעם להצדיק את בריטני שהיא הכי טובה ושזכות הלהגיד הכל. כי נכון, זו זכותה המלאה אבל זה סתם הורס לה ועושה אותה בלונדינית-מטומטמת-חסרת טאקט. כי סה"כ לא כל מה שהיא עושה הוא דורש הצדקה והיא טועה הרבה. נכון, היא בת אנוש ואני מקווה שיפסק גל הטעויות החוזרות והנשנות שלה. ולא, אני לא אומרת שהקליפ יהיה מזעזע אם הוא יהיה טיפה נועז, או שאני אתעב את ההופעות שלה אם הם יהיו כמו 'סלייב', אבל שלפחות לא תדבר על חיי המין שלה או שהיא מסתובבת בבית עירומה, זה כבר עבר את הגבול ואני מניחה שהיא למדה את הלקח שלה ואני מניחה שהיא לא תדבר עוד שטויות כאלה לפני כל העולם. אתם לא יודעים כמה אני מחכה לקאמבק הזהההה!!! ואני כל כך מפחדת שהיא תפשל, כי היא עושה את זה הרבה בשנים האחרונות. (=שערוריות) חחחחח, אבל אני רוצה לדלג עכשיו 12 ימים, נחשו מה קורה???

SuperShiro

New member
היא אמרה את זה בראיון? את בטוחה?

הדבר היחידי שאני זוכרת שהיא אמרה בעניין שון הוא שהיא שרה לו לפני השינה והוא נהנה מזה, לא שהיא רוקדת מולו בעירום [ואני די בטוחה שהיא לא רוקדת מולו בעירום].

tali44

New member
אני יודעת שאני נשמעת מזעזע אבל:

"זה היה כתוב במעיב לנוער". חחחח, זה היה כתוב וזה היה זכור לי מהפורום או משהוא, אז אני כבר לא בטוחה. אני לא יודעת, אם מישהוא שמע על זה אז שיגיד, כי אם אף אחד לא שמע על זה פה אז אני מכריזה על זה כשקר ואני לא מאמינה לזה.

SuperShiro

New member
חח כמו שכתבתי בהודעה שבה שירשרתי לא נכון

זה שטויות. הדבר היחיד שהיא כן אמרה בנושא זה שהיא שרה לו והוא נהנה מזה, לא שהיא רוקדת מולו בעירום, את יכולה להירגע
מעריב לנוער מעתיק את השטויות שהצהובונים הכי צהובים כותבים, אין טעם להאמין למילה שלהם. שוב, היא מעולם לא אמרה דבר כזה, ואת באמת יכולה להירגע
[חוץ מזה, העובדה שהיא נכנסה להריון עם ג'יידן זמן קצר לאחר לידת שון די הפריעה לה לרקוד, אני מניחה].

tali44

New member
אוקיי, בדקתי עכשיו מאיפה שקראתי א זה והיה

שם את התמונה עם החזייה והסוכריה על מקל וההריון עם ג'יידן, ובאמת זה לא היה כתוב שם, היה כתוב שהיא רק אוהבת ללכת עירומה בבית. אז מתנצלת מ"מעריב" (
הם לא אמרו את זה) אבל איפה שהוא קראתי את זה אז היום כנראה שאני כן אשן היום בליילה....!!!
חחחח

למעלה