אההה וגם לפי דעתי הדבר הכי מטופש
שהיא אמרה שהיא רוקדת לפני שון עירומה והוא נהנה מזה. כאילו WTF???? תדמיינו את עצמכם קוראים על אמא שלכם שהיא רקדה עירומה לפניכם שהייתם בני שנה, כאילו מה זה, מופע פורנו לילדים בני שנה? אז נגיייייד, שתרקוד, אבל למה היא אומרת את זה, וגם זה היה מטומטם שהיא אמרה שהיא בתולה בלה, בלה, בלה... פה היא נותנת כניסה לחיי המין שלה וזה ממש מטומטם, על הדברים האלה ( 2 האמרות הללו) אני באמת 'כועסת' עליה. ולא חייבים כל פעם להצדיק את בריטני שהיא הכי טובה ושזכות הלהגיד הכל. כי נכון, זו זכותה המלאה אבל זה סתם הורס לה ועושה אותה בלונדינית-מטומטמת-חסרת טאקט. כי סה"כ לא כל מה שהיא עושה הוא דורש הצדקה והיא טועה הרבה. נכון, היא בת אנוש ואני מקווה שיפסק גל הטעויות החוזרות והנשנות שלה. ולא, אני לא אומרת שהקליפ יהיה מזעזע אם הוא יהיה טיפה נועז, או שאני אתעב את ההופעות שלה אם הם יהיו כמו 'סלייב', אבל שלפחות לא
תדבר על חיי המין שלה או שהיא מסתובבת בבית עירומה, זה כבר עבר את הגבול ואני מניחה שהיא למדה את הלקח שלה ואני מניחה שהיא לא תדבר עוד שטויות כאלה לפני כל העולם. אתם לא יודעים כמה אני מחכה לקאמבק הזהההה!!! ואני כל כך מפחדת שהיא תפשל, כי היא עושה את זה הרבה בשנים האחרונות. (=שערוריות) חחחחח, אבל אני רוצה לדלג עכשיו 12 ימים, נחשו מה קורה???