עדכונים

Outrageous boy

New member
מה קרהה ויקי...

זאת דעתו...כמו שלעתך כריסטינה זמרת יותר טובה מבריטני בסדר אף אחד לא אמר לך כלום..אז זה לא פייר עכשיו לתקוף אותו על מה שהוא אומר...

אני דפוק?

מי יכול להחשיב מכסחת דשא כזמרת שבכל ראיון מזכירה את בריטני כדי שיקראו את הראיונות שלה כמו איזה עלובה כל פעם עוקצת את בריטני כמו איזה משועממת במקום לצאת מלכה ולהיות חברה שלה היא מתעסקת עם מעצמת הפופ החזקה בעולם
אוקיי לרוני יש חצי אוקטבה ויש לה מצח כמו מגרש כדורגל אבל יש לה כבוד עצמי והיא לא יורדדת על זמרים אחרים כדי לצאת מעניינת. ואני חושב שקודם כל צריכים להיות בני אדם ואחרי זה הכל..

מור102

New member
נכון אולי כרסטינה אגילרה היא ...

זמרת טובה כולם פה יודעים שבריטנו'ש שלנו היא יותר !! אבל אין טעם לרשום דברים על כרסטיטנה בפורום בריטני!!!

omrizuo

New member
אתה אולי לא יכול להבין...

אבל זו דעתה, וגם לפי דעתי הקול של בריטני הרבה יותר מרגש, אישי ונוגע... אז למה כל כך קשה להאמין לזה?

Im Not Dead

New member
חפרתם

יש שירים של כריסטינה שהיא צורחת בלי הכרה שרוצים לדפוק לה משהו בראש שתירגע קצת (כמו השיר החדש המזעזע שלה). לא חייבים לאהוב את זה, מאריה עשתה את הצעקות יותר טוב בהרבה. כשכריסטינה לא צועקת היא נשמעת מדהים :] ובקשר לבריטני עם או בלי מנעד, הקול שלה נשמע שטוח ומת מכל העריכות. שאדו זה דוגמה טובה בכל מקרה כריסטינה מקבלת כבוד שהיא ממשיכה לדאוג לקול שלה ולפתח אותו ולא מסתמכת על לחישות, עריכות ופלייבק.

TetiBETTY

New member
בחיים לא הצלחתי לשמוע את כ-ל הדיסק

שלה ברצף. בחיים. קשה לאוזניים...

Outrageous boy

New member
סורי אני משרשר אלייך

פשוט אין לי למי...חחחח מה יש לכם מהצעקות של כריסטינה זה הדבר הכי יפה שיש

Woogyman

New member
הקול של כריסטינה יפה, ../images/Emo110.gif

אבל הצעקות שלה עושות לי כאב ראש וגם ככה נשמעות אותו דבר. הצעקה שהיא עושה כמה פעמים בסינגל החדש (אלא אם יצא עוד אחד מאז) נשמעת בדיוק כמו הצעקה בליידי מרמלד, שנשמעת בדיוק כמו הצעקה במלא שירים אחרים שלה. הקול שלה ממש יפה, חבל שהיא לוחצת עליו ככה.

ממש לא מסכימה

לבריטני וכריסטינה יש קולות טובים. אני הרבה יותר אוהבת את הקול של כריסטינה אני אוהבת איך שהיא מבצעת שירים וזהו [:

אל תרדי על כריסטינה כפרעלייייהההההה

אני אשלח אותה לנבוח עלייך או נואווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

xtina 4 ever

New member
קורעעעעעעעעעעע!!!../images/Emo6.gif ../images/Emo210.gif

לא. עצה שלי-עדיף לך לא לנסות להצחיק כי אתה רק יוצא מפגר:]

למעלה