עדכונים

../images/Emo45.gif לגמרי.

אני חושבת שלכריסטינה יש קול מדהים, עוצמתי, יש לה איכויות. אבל אני הרבה יותר נהנית לשמוע את בריטני שרה.. וסה"כ, אי שם בעבר הלא רחוק לשתיהן היו קולות מ-ד-ה-י-מ-י-ם, עוצמתיים [ואני לא מדברת רק על MMC.. גם בתקופת BOMT היה לבריט את אחד הקולות הכי יפים ששמעתי] וההבדל הוא שכריסטינה טיפחה את שלה, עברה שיעורי פיתוח קול על בסיס קבוע וכו', כשבריטני עשתה את ההפך הגמור [התאמנה בלשיר פחות עוצמתי, יותר sing along] וגם עישנה, הזניחה את הפיתוח קול.. אז אני מניחה שלכריסטינה יש מנעד גבוה יותר, אבל בתכלס, לדעתי, הקול של בריטני הרבה יותר נעים לשמיעה, בלי קשר למנעד שלה ושאר פרטים טכניים..

elena20

New member
../images/Emo45.gif אני גם חושבת שלכריסטינה יש קול

מדהים והיא מוכשרת ברמות, "סטריפד" אחד האלבומים הכי טובים ששמעתי אי פעם,לא אהבתי את השיר החדש שלה ובכלל כל הסגנון הזה של שנות 40 לא משהו....

xtina 4 ever

New member
מסכימה איתך../images/Emo13.gif ../images/Emo210.gif

אבל אין טעם לרשום דבר כזה בפורום בריטני...

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo221.gif אני לא חושב ככה...

זאת דעתו (ודעתך), ויש פה עוד שחושבים ככה... זה שאנחנו מעריצים את בריטני לא אומר שכולם פה חושבים ש"הקול שלה הוא הכי יפה והכי טוב בעולם". גם אני לא חושב ככה...

זה כל כך לא קשור

לא משנה אם אנחנו בפורום בריטני,מדונה,מאריה או כל אמן אחר , כן זה מאוד נחמד שלכריסטינה יש מנעד גבוה , יש לה 4.5 אקטובות [ותקנו אותי אם אני טועה] , אבל בפעם המי יודע כמה , מנעד זה לא הכל , כן זה נכון כאשר המנעד גבוה מגוון השירים שאפשר לשיר רב יותר , אבל המנעד רק מגדיל את הפוטנציאל של האמן להצליח יותר . אי אפשר להתווכח עם העובדה שלכריסטינה מנעד יותר טוב משל בריטני , אבל על בסיס העובדה הזו לקבוע מי זמרת יותר טובה אי אפשר כיוון שיש עוד אינסוף מדדים לקביעה זו . אם כל אדם בעל מנעד גבוה היה מנסה לשיר היו הרבה יותר אמנים בעולם , וחלק גדול מהם לא היו כל כך מצליחים . הדוגמא הטובה ביותר היא מדונה . בקיצור ולעניין לכריסטינה יכולות להיות גם 100 אקטובות [כן אני יודעת שאין דבר כזה] זה עדיין לא עושה אותה זמרת יותר טובה מבריטני , אין כאן ויכוח . אם התגובה שלך תיהיה "חפרת" תחסכי...

xtina 4 ever

New member
דווקא לא חפרת..../images/Emo210.gif

"בקיצור ולעניין לכריסטינה יכולות להיות גם 100 אקטובות [כן אני יודעת שאין דבר כזה] זה עדיין לא עושה אותה זמרת יותר טובה מבריטני , אין כאן ויכוח ." יש כאן ויכוח...ומאוד גדול... אבל אני אחסוך אותו מהפורום הזה:] כי זה עיניין של טעם מי זמרת יותר טובה.... מצידי שבריטני תתאבד, היא בחיים אבל בחיים (!!!!!!!!!!!!!1) לא תהיה זמרת יותר טובה מכריסטינה. ל-ד-ע-ת-י

Outrageous boy

New member
מסכים איתך בקשר לזמרת יותר טובה

אבל קצת נסחפת שמצדך בריטני תיתאבד אם מצדך שהיא תמות מה את עושה בפורום הזה

xtina 4 ever

New member
לא הבנת אותי נכון.../images/Emo210.gif

התכוונתי שלא משנה מה בריטני תעשה, היא תמיד תישאר כמה רמות מתחת לכריסטינה לדעתי. (אין לכם מה לריב איתי על זה...זאת דעתי והיא לא עומדת להשתנות). אני לא מעריצה של בריטני...אני מעריכה אותה.

Outrageous boy

New member
אההה..אוקיי הבנתי..

תיראי מבחינת יכולות שירה כריסטינה תמיד תיהיה מעל בריטני אבל כל מה שמסביב..הופעות,קליפים,ריקודים בריטני לוקחתת....

xtina 4 ever

New member
טוב, זה נכון...../images/Emo210.gif

אני אוהבת את שתיהן...לכל אחת יש יתרונות משלה...פשוט יש לי העדפה לכריסטינה...

החיסרון היחיד שיש בעיניי בכריס הוא

שהיא לפעמים צורחת ללא הכרה ומגזימה אוקיי לבחורה יש כישרון ענק אבל למה לפוצץ לי ת'אוזן גם צרחות צריכות להישמע מסוגננות ויפות ולא כל 5 שניות "OH NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO" כי זה כבר לא יפה
ולפני שתצאי במחולות,אז כן, אני מעדיף לשמוע את רוני שרה היא לפחות לא קורעת לי את קרום המוח
מאשר לכלבה צווחנית למרות שלכריס החמודה יש כמה שירים יפים ת'אמת.. אבל היא לא מנצלת את עצמה ואת הכישרון שלה בצורה נכונה במיוחד ב"ליידי מרמלייד" פתאום באמצע השיר היא צורחת " YEAH YEAH YEAH HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO" מה היא רוצה כיסא בראש?!

או ויקי או נואווווווווווווווווווווו

יו אר נוט רייט או נואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו דה סלאטי אנד הורני כריסטינה אגילרה וויל נאבר בי מור באטאר דאן דה פאקינג פרפקט בריטני ספירס יה יההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

xtina 4 ever

New member
וואי דניאל לך עדיף לסתום../images/Emo6.gif ../images/Emo210.gif

אמרתי שזאת דעתי, ומי אתה בכלל שתגיד שהיא לא נכונה? לך תשמע רוני והילארי דאף

אני לא שומע הילארי דאף.

שמעתי שיר אחד שלה ועדיף זמרות עם חצי אוקטבה מאשר מקדחות

xtina 4 ever

New member
וואלה...../images/Emo210.gif

עדיף שתשתוק ויחשבו שאתה דפוק, מאשר שתדבר וידעו את זה:] למרות שכמה אנשים פה כבר יודעים

למעלה