עדכונים

Kryptonite

New member
MTVs' Top 10 Videos that Broke The

בריטני במקום שני עם BOMT. יותר מ - 10,000 הצבעות.
עשרת הגדולים: 1. Madonna - Like A Prayer (1989) 2. Britney Spears - Baby One More Time (1999) 3. Michael Jackson - Thriller (1983) 4. Madonna - Ray of Light (1998) 5. Madonna - Vogue (1988) 6. Michael & Janet Jackson - Scream (1995) 7. Robbie Williams - Rock DJ (2000) 8. Eric Prydz - Call On Me (2004) 9. Jamiroquai - Virtual Insanity (1997) 10. Spice Girls - Wannabe (1996)

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo221.gif ROL ../images/Emo5.gif

קליפ מגעיל ומשעמם... ועושה כאבי ראש
אף פעם לא הצלחתי להבין את ההתלהבות הענקית הזאת ממנו....

xtina 4 ever

New member
Wannabe?../images/Emo4.gif ../images/Emo210.gif

מה כל כך "שבר את החוקים" בו?
והתמונה הזאת ממש יפה...אף פעם לא ראיתי אותה=P

Vitamin Chick

New member
לא../images/Emo12.gif

הוא ממש טוב... יש לו אווירה מיוחדת כזאת
אני אוהבת
.

יו!

איך אני זוכרת שפרסמתם לינק להצבעה לזה בפורום, ואמרתי שלייק אה פרייר צריך לזכות.

Kryptonite

New member
בריטני מוזכרת בריאיון של כריסטינה

But unlike Britney Spears or Jessica Simpson, Aguilera can really sing. "She has one of the best voices out there," says Linda Perry (who's worked with Pink, Gwen Stefani), who wrote the songs with Aguilera and produced disc two. "Her competition is no longer Britney. She's on another level, one where she can compete with those great old voices from the past." Britney and I, we've sent each other wedding gifts." So she and Spears didn't hate each other? Aguilera rolls her eyes. "We were like best friends, but the media saw a navel and blond hair and had to create some drama." אבל שלא כמו בריטני ספירס או ג'סיקה סימפסון, אגילרה באמת יכולה לשיר טוב. "יש לה את אחד הקולות הכי טובים שיש," אומרת לינדה פרי [שעבדה עם פינק, גוון סטפאני (וגם בריטני)] שכתבה את השירים עם כריסטינה והפיקה את הדיסק השני. "המתחרה שלה היא כבר לא בריטני. היא ברמה אחרת, ברמה שהיא מתחרה עם הקולות הישנים והנהדרים מהעבר." "בריטני ואני, שלחנו אחת לשנייה מתנות חתונה." אז כריסטינה ובריטני לא שנאו אחת את השנייה? כריסטינה מגלגלת את העיניים שלה. "אנחנו היינו כאילו חברות טובות, אבל התקשורת ראתה טבור ושיער בלונדיני והייתה חייבת ליצור דרמה." Whatever.

candyheart

New member
בלה בלה בלה

אני אישית לא סובלת את איך שהיא שרה. השירה שלה כל-כך משעממת וחסרת רגש. היא גם מנסה להשוויץ יותר מדי עם הקול שלה וזה הורס לגמרי את מה שנשאר מהשירים שלה. אולי יש לה קול טוב טכנית...אבל אני אישית לא מסיגלת לשמוע שירים שלה.הם מעצבנים ברמות. לפחות בריטני יודעת איך לבצע שיר. וכל מעריצי כריסטינה שמתנגדים למה שאני אומרת,אל תבזבזו זמן להגיב.זאת דעתי בלבד.

Outrageous boy

New member
איך זה יכול להיות שאת חושבת כך!

אפילו חירש יכול להבין שלכריסטינה יש את הקול הכי יפהה מכל זמרת אחרת!!!! כן..כן גם יותר יפה משל בריטני והרבה יסכימו איתי פה! אבל..לא הקול עושה את הזמרת...

candyheart

New member
אמרתי שהקול שלה לא יפה?

אני אמרתי שהשירה שלה לא יפה,לא הקול שלה. ואני ממש לא חושבת ש"שלכריסטינה יש את הקול הכי יפהה מכל זמרת אחרת". אבל זאת דעתי.

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo221.gif יפה זה עניין של טעם

לדעתי הקול של בריטני יותר יפה משל כריסטינה. ולדעתי גם הקול של כריסטינה לא יפה, בד"כ. 4.5 אוקטבות זאת עובדה שאי אפשר להתווכח איתה, אבל מנעד זה לא מה שעושה את הזמרת....

Kryptonite

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

התפקיד של זמרת זה לגעת עם השירה שלה. המנעד זה רק (עוד אחד) מהכלים שעוזרים לה להגיע לזה... דוגמה מכוכב נולד - נינט ניצחה את שירי מימון למרות שיש לה קול יותר טוב מבחינה טכנית, נינט מצליחה לגעת באנשים יותר.

Kryptonite

New member
מן - עד../images/Emo168.gif

זה הטווח של האוקטבות (גובה צליל) שהאדם מסוגל להגיע אליהן. מהצליל הנמוך ביותר, עד הגבוה ביותר. חוץ ממנעד יש גם סוגי שירה, הנפח וכו'

למעלה