עדכונים 5.1

xtina 4 ever

New member
מחלת נפש לא נעלמת.../images/Emo45.gif ../images/Emo210.gif

היא יכולה לא להופיע בצורת התקף, אבל היא תמיד תישאר בתוכה.

In Rehab

New member
אבל יכול להיות,

שאחרי שהיא תדבר עם מישהו ותקבל ייעוץ וטיפול נכון,היא תפרוק מעלייה את כל הכאב והכעס שהצטבר בתוכה שנים. ברור שאת הבגידות והפגיעות שהיא חוותה היא לא תשכח לעולם,אבל הן יהיו בהרבה פחות כואבות ודומיננטיות כמו שהן היום. וחוץ מזה,הזמן הוא התרופה הטובה ביותר.

xtina 4 ever

New member
שמע..../images/Emo210.gif

בוא נגיד את זה ככה, אני מכירה את המחלה הזאתי מקרוב מאוד. אין לה מרפא, אבל היא יכולה להיות מחלה "נסתרת".

candyheart

New member
לא כל מחלת נפש...

זהירות,מגילה... יש אלפי סוגים של מחלות נפש...בודדות מהן חסרות מרפא לגמרי,חלקן בעלות טיפול פשוט שיכול "להסתיר" אותם לגמרי לאורך כל החיים,וחלקן בעלות מרפא לגמרי שרק צריך לקחות תרופות לזמן מסוים כדי לסדר את המוח(אני חושבת שדיכאון אחרי לידה וסוגים שונים של התמוטטיות עצבים הם בינהם). אין לי מושג מה יש לה,אבל זה די ברור שמה שזה לא יהיה,זה קרה בגלל כל מה שהיה בעקרבות הגירושים-סוג של התחרפנות מיותר מדייי לחץ ועצב.הרבה אנשים מתחרפנים לגמרי כשקורית להם טרגדיה בחיים,וזה רק נעשה גרוע יותר אם לא מטפלים בזה.במרקרה שלה,אם זה היה מכלום אז זה היה יותר חמור,אבל מכל מה שקרה לה,איך היא לא היתה משתגעת? מה שאני אומרת,זה שיכול מאוד להיות שמה שקרה לה זה התמוטטות בעקבות כל מה שקרה לה...שהיא פשוט לא טיפלה בה,לא הוציאה שום דבר החוצה,לא הכירה בה בכלל.במקרה הזה-אפשר להיפטר מהעניין לחלוטין. וגם אם לא,מיליני אנשים חיים עם דו-קוטביות,כולל פוליטיקאים ואמנים רבים. ואת לא תאמיני כמה אנשים חיים עם בעיה נפשית כלשהי...זה באמת פחות משזה נראה.כל עוד מטפלים בזה. ודרך אגב,את ממעיטה בהשפעה של סמים ואלכוהול.גם זה נשאר איתך כל החיים-בן-אדם צריך להיות חזק כל החיים ולעבוד סדנאות אפילו כל החיים גם כדי להתרחק מזה,בגלל שברגע אחד של חולשה אפשר לחזור לזה.זה אולי משהו שלא נמצא פיזי בגוף,אבל אתה צריך להתמודד איתו כל החיים. בנוסף לכך,עבר של אלכוהול וסמים יכול להשפיע על כל מיני תחומים חברתיים בחיים,שלא כמו בעיות נפשיות *מטופלות* שלא רק שאפשר לחיות איתן בצורה נורמלית לגמרי,אבל אף-אחד לא יכול למנוע ממך שום דבר בגגלן.

themominit

New member
מה הקשר של קווין ?

אני יודעת שמאז שהיא התחתנה איתו היא התחילה להדרדר וזה, אבל זה ממש לא הגיוני לדחוף אותו בכל מה שקורה לה.. הוא לא גרם לה למחלה הנפשית! אם הייתי האבא של הילדים שלה הייתי מבקשת לעשות אותו הדבר! בלי קשר למוזיקה שלה , היא לא קשירה להיות אימא! אנחנו לא יודעים אם מחלת הנפש של בריטני הייתה קיימת תמיד, ורק עכשיו התחילה להתבטא עם כל הלחץ וזה, או שבאמת זה מכל הפרסום. אתם כל הזמן אומרים ש"תיכנס באמאמא שלו" וכאלה, אבל היי! הוא עדיין האבא של הילדים שלה, למה שהיא תרצה לעשות דבר כזה? חוץ מכל זה, אף אחד אבל אף אחד לא יודע מה קורה שם בנישואים שלהם ובגירושים חוץ מבריטני ומקווין אז זה דבילי להתחיל להאשים אותו בכל מה שקורה לה . ורק להדגיש- אני חושבת שהוא מטומטם ואידיוט וwannabe ראפר וכל זה , אבל אני לא משייכת כל מה שקורה לבריטני אליו.

puma25

New member
נכון, ג'סטין טימברלייק אשם! ../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

מאז שהם לא ביחד היא התחרפנה ומאתמול זה הגיע לשיא. שיחזרו כבר!

Aviv Finkel

New member
במאמר הזה כתוב שאין למחלה מרפא...

ושכיחה=נפוצה.. לא נדירה.. זה לא יעבור לה, כל החיים זה ילווה אותה והיא תצטרך לחיות עם זה.. אפילו כתוב שם שזה מלווה בחשיבה על התאבדות או ניסיונות

לפני טיפול,

אחרי טיפול המחלה הזאת לא בולטת לעין... יכול להיות שהיא תיהיה חולה כרונית (אחת שלוקחת תרופות כל החיים שלה) אבל כל עוד זה יסתיר לה את המחלה והיא לא תפריע לה לחיות חיים נורמליים, אז אין בעיה פה...

אבל כתוב שזאת מחלה שכיחה..

וואי, זה עד כדי כך מחלה קשה?
אבל על איזה מחלה מדובר פה????

חח את מלמדת אותי?../images/Emo6.gif

אני יודע שהכוונה למחלה נפוצה!
אל תזלזלי
אני פשוט שואל איך מחלה כזאת נפוצה כזאת הרסנית..? כאילו מה, כל החיים שלה יהיו לה בעיות נפשיות קשות?
אני גם לא מבין על איזה מחלה מדברים ואני מת שיסבירו לי כבר...

ככה:

מאניה דפרסיה- מחלה בא בנאדם חי במצבי רוח משתנים בצורה קיצונית, או שהוא ממש מאושר ושמח, או שהוא ממש עצבני או דיכאוני... זה בקצרה מאוד מה היא המחלה הזו

למעלה