עדכונים 5.1

לא מפתיע.

אבל בלי לחץ.. זה עד להודעה חדשה, כלומר עד שהיא תתאפס על עצמה ותבריא... בעזרת השם.
 

shir spears

New member
זה היה ברור

אני רק מקווה שהיא תיהיה בסדר
 

SuperShiro

New member
באופן רשמי, בדיקות הסמים והאלכוהול של בריטני

חזרו נקיות לחלוטין.
זכויות הביקור של בריטני "הושעו תוך ציפייה להוראות עתידיות מבית המשפט". ההחלטה התקבלה אף על פי שהחשד הראשוני של המשטרה כי בריטני ספירס "הייתה תחת השפעתו של חומר לא ידוע", במהלך קיפאון אשר נמשך קרוב ל 3 שעות, ביום חמישי בלילה, הופרך. הסמכויות מאז הודיעו כי ספירס הייתה נקייה מסמים ופיקחת. לפי דבריה של אנה אגויר, שוטרת במשטרת לוס אנג'לס, לא היו כל ראיות לכך שכוכבת הפופ שתתה או עשתה שימוש בסמים במהלך התקרית. "ההבנה שלנו היא ששימוש בסמים ואלכוהול לא היה המקרה", היא אמרה. "היה זמן מסוים בו היא הייתה בשטח מגוריה ולא הייתה זמינה על מנת לדבר עם השוטרים, מסתבר," הוסיפה אגויר, "הילדים לא נזקקו לשום סוג של טיפול". אגויר אישרה כי שני ילדיה של ספירס הוחזרו לבעלה לשעבר, קווין פדרליין, וכי כוכבת הפופ נלקחה לבית החולים. "אנחנו לא מודעים לשום סוג של פציעות מהן סבלה, והיא אינה נהגה בלוחמניות עם הרשויות". ספירס נמצאת כרגע בבית החולים Cedars Sinai, שם, על פי המדווח, היא תעביר את 72 השעות הבאות על מנת שיוכלו להעריך את מצבה הנפשי.
 
לפחות אני שמחה שהבדיקות יצאו נקיות..

אבל זה אומר שמה שקרה היה בגלל מצבה הנפשי,והיא עברה התמוטטות עצבים אוו משהו כזה אני מקווה שיטפלו בה בבית חולים ושהיא תהיה בסדר כל המצב הזה מעציב מאוד אני מקווה שיהיה טוב.
 

candyheart

New member
טוב מאוד

שימוש בסמים היה הפרה מוחלטת של חוקי המשמורת,והיה לה הרבה יותר קשה להחזיר אליה את הילדים.כשזה בעיה נפשית,אם היא תקבל את הטיפול שהיא צריכה-לא תהיה להם סיבה להרחיק ממנה את הילדים. גם בעיה נפשית אומרת שהיא לא עשתה בעצם שום דבר רע מתוך ידיעה מוחלטת לזה. ובנוסף לזה,כל מי שירד עליה על זה עכשיו,יוצא מזה חרא בן-אדם.
 

ITS ORI BITCH

New member
זה יותר חמור לדעתי,

אז כן היא לא הייתה על סמים, מה שאומר שהמצב הנפשי שלה באמת על הפנים. כאילו ידעתי שהיא לא בשיאה ושהיא קצת התחרפנה בשנה האחרונה, אבל לא עד כדיי כך, להתאשפז בביה"ח ולעשות את מה שהיא עשתה עם הילדים..... זה מעשה של אישה משוגעת. אני לא יתפלא אם היא תיכנס למוסד, היא צריכה עזרה ואני מקווה שהיא תקבל אותה.
 

shir spears

New member
פחח עדיף כבר סמים

זה עוד משהו שאיכשהו אפשר לטפל בו על מחלה נפשית אפשר רק להקל זה משהו טראומטי שיכול לקפוץ לה בכל רגע נתון בחיים. ודרך אגב זה מסביר הרבה דברים כולל כמה לין היא לא אמא כזאת גרועה.
 

xtina 4 ever

New member
לא אמא כזאת גרועה?../images/Emo210.gif

לא גרועה?!?!?!?! ה*בת* שלה חולת נפש ומדרדרת מול כל העולם. המצב הנפשי של בריטני הפך להצגה בין לאומית, והיא שמה זין. אז איפה בדיוק היא לא כל כך גרועה? בא לי לחנוק מישהו.
 
כל הקטעים החוזרים האלה שלה פשוט מפחידים

לקחה או לא לקחה סמים - היא לא בסדר בכלל היא חייבת טיפול דחוף ! מפחיד לחשוב על סוף של בריטני יהיה דומה לשל אנה ניקול סמית למשל ועוד הרבה מפורסמים שהפירסום והתהילה הרסו אותם עד - מוות @!! שחושבים על זה - בריטני לא כל כך רחוקה מזה עקב המצב - זו האמת וחבלללללל =((((((((((((((((( יש לה פשוט שני בנים מדהימים !!!!!!!!!!!!!! שווה לה לשמור על עצמה רק בשבילם אפילו 1
 
נראה לי שהיא באמת הגיעה לשפל שלה

התמונות מתוך האמבולנס פשוט מזעזעות. הן יותר הבהילו אותי מהתמונות עם הקרחת. נקווה שמפה היא רק תעלה...
 
אני בכוונה לא אמרתי ש

"מפה אפשר רק לעלות..." כי זה לא נכון, היא יכולה להמשיך להדרדר. ואני פשוט מתפלל שזה לא יקרה ושהפעם באמת העניינים יסתדרו סופסוף
 

xtina 4 ever

New member
כנ"ל.../images/Emo210.gif

התמונות עם הקרחת עוררו בי סלידה והפתעה. לא יותר מזה.. אבל התמונות האלה (ובכלל כל המצב הזה), עשה לי באמת באמת רע. לא יודעת למה, אבל פתאום נהרס לי התיאבון, ירד המצברוח ובאמת בא לי לבכות עלייה.. בחיים שלי זה לא קרה לי. לפחות לא עם מפורסם שאפילו לא מכיר אותי..
 
זיהוי של הופעהההההה דחוףףףףףףףףףף

בדקה וחצי לקליפ בקישור, רואים איזו הופעה ישנה של בריטני ואני חייבת שתזהו לי את ההופעה ואם אפשר גם לינק כדי לראות אותה ביו טוב!!! תנקס !!!!!!!!!
 
אני עצובה ושמחה

עצובה שבגלל אנשים שסובבו סיבה ולא עזרו לה בזמן לפני שמצבה התדרדר עוד יותר ושמחה שסוף סוף הסיפור התפוצץ ואף יש סיכוי שבריטני תצא מיזה חזק מתמיד וביום שזה יקרה אני מבטיחה לכם שהיא תיכנס באימאימה של הקיווין בן כלב הזה ותראה לו מאיפה משתין הדג
והוא יישאר בלי כלום! חייב להיות צדק בסוף אסור לה לתת לעולם לראות אותה נופלת, לעשות ממנה בדיחה! לא ייתכן שזה יהיה הסוף של אחת הנשים הגדולות ביותר בהיסטוריית המוסיקה! אני לא מסכימה חחחחח
 

Aviv Finkel

New member
גם אם היא תקבל עזרה.........

אני לא חושבת שבנאדם יכול להירפא ממחלת נפש. זו מחלה שנשארת לכל החיים(ואל תגידו שלא כי אני מכירה אחת כזאת) זה יכול להיות הרבה יותר גרוע מסמים, כי מזה אי אפשר להחלים והמחלה הזאת תשפיע עליה כל החיים שלה
 
למעלה