עדכונים 5.1

nadmp3

New member
בריטני איבדה חזקה לחלוטין!! ../images/Emo2.gif

לפי כתבה בPEOPLE קווין מקבל משמורת מלאה עד להודעה חדשה - או כמו שרשום בכתבה עד ה14.1 כרגע... אני בשוק... אבל לא מופתע לאור האירועים שקרו. מקווה לטוב בשביל בריטני http://www.people.com/people/article/0,,20169537,00.html

Bright Unicorn

New member
סתומה?

מאד עגום לשמוע ש"סתומה" היא המילה בה אתה בוחר לתאר אותה. אין לי מה להוסיף

Aviv Finkel

New member
../images/Emo45.gif היא חולת נפש. לא סתומה

סתם זה נשמע מפחיד.. היא חולה, יש לה בעיה נפשית.. היא לא יכולה להיות אחראית על המעשים שלה.. ואתה ראית שהיא התחילה להתנהג כמו "מפגרת" רק אחרי הלידה של ג'יידן.. אז זה כבר אומר לך משהו

ITS ORI BITCH

New member
אני מציע לכמה מהאנשים שפה,

אם אין לכם משהו חכם להגיד, אז פשוט אל תגידו.

xtina 4 ever

New member
אבל..../images/Emo210.gif

לשי אף פעם אין משהו חכם להגיד! כאילו, באמת..זה כבר נהיה מעצבן.

In Rehab

New member
הלוואי והיא הייתה רק סתומה.

שי,אולי קשה לך לעכל את זה בתור פנאט,אבל בריטני חולה במחלה נפשית והיא כרגע בטיפול פסיכיאטרי בבית חולים. כולם פה מרגישים חרא כי מישהי שהם מעריכים חולה מאוד,ומה שיש לך להגיד זה שהיא סתומה? יש סיכוי שהיא לא תחזור לעבוד לעולם,ואת ההופעות הסקסיות שאתה מחכה להם אתה תראה רק ביוטיוב. אתה חייב להבין שלפני הדמות שאתה רואה בתמונות ובהופעות,יש בחורה כמו כל בחורה בת 25 שאתה אי פעם תכיר. ועכשיו,הבחורה הזאת חולה ומאושפזת בבית חולים,בזמן שאמא שלה לא באה לבקר אותה,לקחו ממנה את הילדים שלה,ואחותה בת ה16 בהריון. אולי זה הגיל שלך,אולי זאת האינטלגנציה שלך,אבל באמת שאתה חייב לשקול מילים.

candyheart

New member
לא חשבתי שיהיה אחרת

קיוויתי...אבל זה היה ברור אחרי מה שקרה. זה ממש עצוב שעכשיו שבוע וחצי לא יתנו להם לראות אחד את השני...זה פגיעה בילדים.היא תחת פיקוח כרגע,אז אני לא מבינה למה הם לא יכולים לבקר אותה...זה מאוד ישמח אותה,ואני בטוחה שגם אותם. נו,טוב...

Kryptonite

New member
אני חושב שלבקר הם יכולים

זה לא צו הרחקה. הכוונה שהיא לא יכולה שהם יהיו אצלה בלי הרשות של קווין/עם קווין עצמו.

candyheart

New member
אההה

כי אמרו שביטלו לה את הביקורים...ככה שאם קווין לא ירצה שהיא תראה אותם-היא לא תראה אותם. יש מצב שהוא כן ייתן לה כדי לשמור על שמו ה"טוב" בעיני התקשורת והמשפחה שלה...אבל גם יכול להיות שלא.

Kryptonite

New member
הכוונה במשמורת

ש"מגיע" לה לראות אותם, לא משנה מה. עכשיו הם תחת פיקוחו של קווין, והוא יכול לעשות מה שהוא רוצה. הוא אפילו יכול להשאיר אותם אצלה לשבוע אם הוא רוצה.

candyheart

New member
והוא לא יעשה את זה....

אלא אם כן,כמו שאמרתי,הוא ירצה לשמור על השם שלו.

YugiBoy

New member
אני מאמין שהוא יתן לה מהסיבה הפשוטה

שמעבר לכך שזה צורך בסיסי שלה כאמא, זה צורך עוד יותר בסיסי של הילדים כתינוקות. הם אולי התרגלו להיות זמן ארוך יחסית ללא אמא בגלל המשמרות, אבל הם עדין צריכים את זה... ואני מאמין שקווין לא אבא רע או משהו כזה... הוא לא מצטייר כבנאדם טוב אבל כאבא אני מאמין שהוא בסדר... כי אחרת היו עולים על זה במשפט... הם גם עברו שיעורי הורים וסדנאות זוגיות ואני חושב שאם היא או הילדים ירצו לראות אחד את השני הם יראו.

themominit

New member
לקחתם את זה ממש רחוק ../images/Emo2.gif

אולי הוא אידיוט וזה (ואני באמת חושבת שהוא מטומטם) אבל הוא לא חיה! הוא אוהב את הילדים שלו ,למה אתם חושבים שהוא לא יתן לה לראות אותם?

mamasitaa

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo182.gifבטאכלס במקום השופטת הייתי

עושה את אותו הדבר.

xtina 4 ever

New member
כן..../images/Emo210.gif

אבל בתור המעריצים שלה אנחנו לא רצינו שזה יקרה.

theone24

New member
נו זה די ברור...

מי באמת חשב שאחרי התמונות והנעילה של עצמה והילדים בבית עוד יתנו לה חזקה כל שהיא עליהם? זה היה לי ברור שבשלב כל שהוא היא תאבד אותם עד שהכל יוכרע סופית... אני לא מבין מה עבר לה בראש? למה הפעם היא לא הסכימה להחזיר אותם? אני רק מקווה לטוב...

למעלה