עדכונים 5.1

כבר לא השערות

לשמחתנו ולשמחתה גילו מה יש לה... אם לא כל השערורייות היכ נימכות ונימשכות ואולי בסוף בריטני היית מיתאבדת. אז הכל יצא לטובה והיא מטופלת...

In Rehab

New member
היא הייתה אמורה למות ממזמן...

לדעתי,אם לא היה לה את שון וג'יידן,היא כבר ממזמן הייתה מתאבדת. אני חושב שהם נתנו לה כח להמשיך להיאבק.

candyheart

New member
אין שום דבר רשמי

זה מה שמקורות שונים טוענים שיש לה-אותו מקורות שטענו בזמנו שהיא עושה סמים. זה לוקח קצת זמן ובדיקות לזהות בעיה נפשית-להרבה מהן יש את אותם הסימפטומים.אפשר לזהות מה זה לגמרי רק אחרי דיבור עם פסיכיאטר או ניסיון של כדורים שונים. אם רק מעריכים לפי סימפטומים,אפשר בטעות להעביר אדם שהוא פשוט ביישן לטיפול בחרדה חברתית.

Aviv Finkel

New member
זה ממש לא רק זה

חח תקראו את המאמר הזה..מה אני צריכה להסביר לכם? P: טוב הנה נקודות ספיציפיות על המחלה הפרעה דו-קוטבית, הידועה גם כמאניה-דפרסיה, היא מחלה נפשית שגורמת לתנודות חריגות במצבי הרוח, במרץ, וביכולתו של החולה לתפקד. בשונה ממצבי-הרוח המשתנים הרגילים שיש לכולנו, התסמינים (סימפטומים) של ההפרעה הדו-קוטבית הם חריפים. הם יכולים להביא לידי פגיעה במערכות יחסים, לביצועים לקויים בעבודה או בלימודים, ואפילו להתאבדות. מאניה-דפרסיה מעוותת מצבי-רוח ומחשבות, מסיתה להתנהגויות איומות, הורסת את הבסיס למחשבה רציונאלית ולעיתים יותר מידי קרובות שוחקת את התשוקה והרצון לחיות. זוהי מחלה שמקורותיה ביולוגיים, אבל מורגשת פסיכולוגית בחוויה שלה, מחלה שהיא מיוחדת בעונג שהיא עשוי להסב והיכולת להיוועץ, אך גם כזו שמביאה עמה ייסורים בלתי-נסבלים ולעיתים גם התאבדות. המאפיינים שלה: *היא ניתנת לטיפול אך לא למרפא • מרץ מוגבר, פעלתנות וחוסר-מנוחה • מצב-רוח טוב בהגזמה, אופוריה • רגזנות יתר ואי-שקט • מחשבות מתרוצצות ודיבור מאוד מהיר, קפיצה מרעיון אחד למשנהו • חוסר ריכוז • צורך במעט מאוד שינה • אמונה לא מציאותית בכוחות או יכולות של החולה עצמו • שיפוט לקוי • בולמוס בזבוז • התנהגות שונה מהרגיל לפרק זמן מתמשך • דחף מיני מוגבר • שימוש בסמים, בעיקר קוקאין, אלכוהול וכדורי שינה • התנהגות פרובוקטיבית, מתפרצת. או תוקפנית • הכחשה שמשהו לא בסדר • מצב-רוח מתמשך של עצבות, חרדה, או ריקנות • תחושות של חוסר-תקווה או פסימיות • תחושות אשמה, חוסר-חשיבות או חוסר-אונים • אבדן התעניינות או הנאה בפעילויות שהחולה נהנה מהן קודם, כולל מין • ירידה באנרגיה, תחושת עייפות או תחושה של האטה מוטורית • קושי להתרכז, לזכור, לקבל החלטות • חוסר-מנוחה או עצבנות • שינה מרובה או חוסר-שינה • שינוי בתיאבון ו/או שינוי בלתי-רצוני במשקל • כאב כרוני או תסמין גופני אחר שלא נגרם ממחלה פיזית או מפציעה • מחשבות על מוות או התאבדות או ביצוע ניסיונות התאבדות סימנים ותסמינים שיכולים ללוות תחושות אובדניות כוללים: • דיבורים על רצון להתאבד או רצון למות • תחושת אובדן תקווה, ששום דבר לא ישתנה או יהיה טוב יותר • תחושת חוסר-אונים, ששום דבר שעושים לא ישנה • תחושת של להיות נטל על המשפחה או על חברים • שימוש באלכוהול או סמים • סידורים שונים, כגון ארגון כספים, או מסירת רכוש כהכנה למוות • כתיבת מכתב התאבדות • התנהגות ברת סיכון עד כדי סכנת מוות

Shiri from the block

Active member
אין תשובה משמעית../images/Emo113.gif (אגב זה גם כתוב במאמר, למה אתם פשוט לא קוראים אותו?../images/Emo122.gif) הרופאים בודקים אם זה עניין של גנים, משו תורשתי..

xtina 4 ever

New member
אני קוראת ולא מאמינה..../images/Emo210.gif

איך לא שמנו לב?!!?! איך בכלל יכולתי לקרא לה מטומטמת??? אני מרגישה כל כך רע עם עצמי. זאת מחלה נוראית שאני מכירה מקרוב, והיא תמיד תישאר "שם".

YugiBoy

New member
בטח ששמנו לב...לאורך כל הדרך כתבנו בפורום

שרואים שמשהו לא בסדר איתה והיא עדין סובלת מבעיה נפשית כלשהי...שמאז הגמילה היא לא עברה. עכשיו האירו לנו את העיניים בדיוק מה היא. ואני חושב שיש סיכוי שזה לא מדויק... בכל זאת... אנחנו לא היינו בבדיקה עם הרופא ויכול מאוד להיות שמי שהוציא את זה לתקשורת שינה את המחלה המקורית למחלה הזו. (לאו דווקא כי היא פחות גרועה...) אני מקווה שהיא תקבל עזרה סוף סוף..

In Rehab

New member
הצלחה היא דבר הרסני.

לדעתי,בריטני צריכה להוציא ספר. לספר על החיים שלה מגיל צעיר,על כל מה שעבר עליה מאז שהיא הפכה לסיפור הצלחה ועל השנים האחרונות. היא צריכה לכתוב על המשפחה שלה,על הילדים שלה ואפילו על קווין. אני חושב שדרך משהו כזה,בריטני באמת תוכל להסביר מה שעובר עלייה.

צודקת אבל גם פסיכולוג יעזור לא?

היא ממש צריכה לספר על כל מה שהיא עברה ושיעזרו לה עם זה ריאתי אותה אתמול בסיפוריי הוליווד איזו מודה וקופצנית ומלאת שמחת חיים היא הייתה עכשיו קצת פחות כי כולם כמו עלוקותXD :(

In Rehab

New member
אני בן...

לא הבנתי מה שכתבת... וטיפול פסיכולוגי בהחלט יעזור עכשיו.

סליחה והתכוונתי

שריאתי אותה אתמול בסיפוריי הוליווד שדיברו עד 2004 איזו שמחה וקופצנית היא הייתה ממש מלאת שמחת חיים והיום היא בקושי ככה מאז שלקחו לה תילדים:( להוואי ויעזרו לה עכישו ויחזירו אותה לדרך הנכונה

זה כ"כ מעציב..

זה מסביר את כל הדברים המוזרים שקרו... ועוד אנחנו חשבנו שהיא איזה משוגעת וחולת נפש.

In Rehab

New member
זה מסביר גם על הVMA....

בחזרות,היא הייתה כולה להוטה וביצעה את הכירוגראפיה בצורה מעולה ובהופעה,פתאום היא קפאה ונראתה מנותקת כאילו היא מרגישה בהלם.

מאמר פשוט מדהים של אחד מכתבי E!

"Still rooting for britney" שווה כל דקת קריאה. אתם פשוט חייבים לקרוא את זה. השורות האחרונות עשו לי צמרמורת
http://www.eonline.com/gossip/planetgossip/detail/index.jsp?uuid=6d765ec0-7d76-4a5e-80d1-c79d1ed6b433&sid=fd-planet

למעלה