עדכונים 29.11

ליאל44

New member
חח

כל העניין הזה של התגובות והליכלוכים על כריסטינה הכל בגללה אם היא לא הייתה מתחילה לחפור לי על כל הודעה שאני כותב ההודעות שלי נגד כריסטינה לא היו נכתבות בכלל

ליאל44

New member
אני

מדבר על ההודעות שלי שוויקו ''טרחה'' להבהיר לי כמה ההודעות שלי לא מוצאות חן בעינייה וכמה אני טרול פתאטי וכל העניין הזה היה נמנע אם היא לא הייתה כותבת את ההודעה הספציפית הזאת.

ליאל44

New member
אז

טעיתי אז מה? וויקי אז אני באמת רוצה לשים קץ למריבה הזאת אז בטלי ת'חסימה נדבר בהיגיון ונגיע להסכמה זה הכל.

ליאל44

New member
וויקו

לא ביטלת את החסימה ככה שאני לא יוכל לדבר איתך תבטלי את החסימה וככה נוכל לדבר ולהגיע להסכמה.

xtina 4 ever

New member
בלאט מה אתה לא מבין?../images/Emo210.gif

לא קוראים לי ויקו! ויקי-ויקטוריה, איך שבא לך. אבל לא ויקו (WTF?!). ואני לא יודעת להוציא חסימות, סורי.

עדידי15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

זה מצחיק שהוא מגיב להודעות של עצמו כל פעם. וואלה, ליאל, אתה משעשע! תמשיך...

ליאל44

New member
עדי

חח כל ההודעות שלי לא למטרה של קרקס אלא להבהיר לוויקי משו הבנת? אתה יכול להמשיך לצחוק אבל הוויכוח הזה ביני ובין וויקי ממש מגוחך ולי בא לי לסיים אותו ואם ההודעות שלי מצחיקות אותך אתה יכול להמשיך לצחוק עד מחר מצידי.

ליאל44

New member
חח

כן בזה שהיא שרמוטה וויקו היא אכן שרמוטה מפגרת שכל היום מזיינת גברים.

ליאל44

New member
חח

לא יודע למה אני מקלל כנראה אני מושפע מהסביבה או משו בסגנון ומכיוון שאני קם כל בוקר למקום שבו יש ילדים מקללים אז אני כנראה מושפע.

ליאל44

New member
אבל

אמרתי לך אנחנו יכולים לסיים את המריבה הזאת אם זה שתפסיקי להגיב להודעות שלי בצורה גועלית ואכזרית.

shir spears

New member
ליאל נכון שאתה תגן על דברים רעים

שאומרים על בריטני?? ככה בדיוק ויקי היא אוהבת את כריסטינה והיא חושבת שהיא יפה ויש לה קול יפה והופעות ובלה בלה בלה אז היא תגן עליה ואני לא מוצאת שומדבר תוקף בהודעות שהיא כתבה דווקא בשלך.

ליאל44

New member
זה

כבר נכנס לאירכיון נראהלי ההודעה תחפשי טוב-טוב את בטוח תמצאי ואם את לא מוצאת בכז''ה אז המנהל/ת מחקה את ההודעה.

xtina 4 ever

New member
"הצחוקים" היו לסוף ההודעה שלו..../images/Emo210.gif

נו, ככה היא אוהבת לצאת מהבית. עם טונות איפור. למה זה מפריע לאנשים? כריסטינה אוהבת לצאת מהבית מאופרת (יותר מדיי) ובריטני אוהבת להתלבש חשוף (מדיי). שכל אחת תחיה עם השריטה שלה. :) אני אוהבת את איך שכריסטינה נראית, לא משנה כמה איפור היא שמה או לא שמה.

למעלה