עדכונים 29.11

candyheart

New member
הנה הוידאו:

http://x17online.com/celebrities/britney_spears/britneys_video_director_takes_the_bull_by_the_horns-11282007.php#more היא די עצבנית שם...במיוחד בטארגט.כשהיא נכנסת למכונית היא אומרת משהו "המשטרה של טארגט יותר טובה מ..." מישהו הצליח להבין את זה? וכששואלים אותה אם היא בהריון היא אומרת שהיא וקווין חוזרים ושהיא בהריון עם תאומים.

B G i r l

New member
השמועה היתה אמיתית!!!! בריטני היא חייזר!!!../images/Emo2.gif

היום זה היתגלה!!!!! בריטני היא באמת חייזר ממאדים!! והנה הוכחה שהיום היתגלתה
בריטני לפני שהיא הופכת לבן אנוש!!!!
בבקשה תגידו לי שזה לא נכון!!!!
סתםםםם
... *ניסיתי להיות דרמטית כמוכם* זאת תמונה חדשה שדלפה שמצאתי באתר ספרדיי שלההה ממערכון של SNL נראה ליי!

YugiBoy

New member
רק אני חושב שהיא מעליבה...

אני לא יודע אם זה זיוף או תחפושת או משהו כזה.... זה נראה כאילו יורדים על צורת הצמיחה של השיער שלה מקדימה ועל התסרוקות שלה...

וידיאו חדש שהמפיק של בריטני מדבר עליה

שהיא מעולה וכל זה... וX17 ONLINE החמודים מגנים על בריטני ומראים הוכחה שההריון הוא שקר!

YugiBoy

New member
../images/Emo47.gifמעריך אותם שהם לא קפצו על הגל../images/Emo70.gif

בהתחלה ראיתי רק את הכותרת וכעסתי עליהם...אבל עכשיו בכתבה המלאה רואים שהם מגנים עליה ומוכיחים שהיא לא! זה מוסיף להם כל כך הרבה נקודות אצלי...

+ Gimme More נשאר במקום ה-4 בגלגל"צ

[שבוע שלישי כבר שהוא תקוע במיקום הזה] וברצינות, תרדו כבר מרדיוס. היא הייתה שם 5 שבועות במקום הראשון - שזה באמת מעל ומעבר, אז אל תיכנסו לסרט שריהאנה עלתה למקום הראשון, אפשר לחשוב. חוץ מזה שמגיע לה כי Don't Dtop The Music פשוט מ-ע-ו-ל-ה!

liore10

New member
Rebellion בגירסת דמו מלאה?

או שאוזניי לא שומעות טוב ? http://www.youtube.com/watch?v=L41uYV5tGq8&feature=related

Kryptonite

New member
זו סך הכל גירסה שהעתיקו והדביקו

את אותן 56 שניות שהיו לנו (או כמה זמן שזה לא היה)

shay08

New member
מכירות שבועיות..

השבוע האלבום מכר 110,00 עותקים, זה הרבה בהתחשב לכך שזה כבר השבוע השלישי ואין לאלבום קידום! סכ"ה האלבום מכר 980,000 עותקים...אני מאמין שבשבוע הבא היא תמכור עוד איזה 80-90 אלף עותקים ותעקוף את המיליון

SuperShiro

New member
שבוע רביעי* מכר 930 אלף עותקים, לא 980 אלף*

כבר פרסמתי בשרשור העידכונים של ה 30 לחודש

../images/Emo207.gif זה רק אני או ש...?

בטור של בריטני בלאס ווגאס שהיא שרה את "dont let me be the last you know" הורידו לה את ההקלטה של הקול שלה באיזה חצי טון/טון מה שגרם לעיוות של הקול שלה וזה נישמע בסי יותר? אני כמעט בטוח שכן...ואני לא מבין למה זה היה טוב... הנה ההופעה (מתחיל ב- 3:40)

למעלה