עדכונים 29.11

shay08

New member
תגידו, ידוע אם יש שם צוות צילום של MTV?

למקיינג דה וידאו?

שי תראה

אי אפשר לדעת אם יהיה מייקינג דה וידיאו mtv יודיעו על זה כמה ימים לפני הוצאת הקליפ והפרימיירה של הקליפ אם יהיה מייקינג דה וידיאו אז זה יהיה במייקינג דה וידיאו... אני מאוד מקווה שיהיה!

עדכוני מכירות באמריקה

גו'ש גרובן עולה למקום ה-1 אחרי מספר שבועות בעשרת הראשונים,עם כמות מכירות של מעל400000. ולמה זה מעניין אתכם בדיוק? כי זה אומר שעם קידום נכון(במקרה הזה הקליפ המדובר-ואני לא מפתח ציפיות הפעם) בריטני עשויה לעלות למקום הראשון.אולי זה לא יהיה השיא "הזמרת שבכל שבוע ראשון למכירות הגיע ל-1",אבל גם "הזמרת שהכניסה את כל אלבומיה למקום ה-1 בכל זמן כלשהו" זה הישג נדיר.

אני בספק שהיא תחזור למקום ה-1

אם Toxic לא עשה את זה למה ש-POM? ועוד בלי קידום... תפסיקו לפתח ציפיות שכאלה.

Nofar20079

New member
/tapuzforum/images/emo207.gif...

למישהו יש תמונה של החבר של פאריס הילטון , אלכס וגו ? תודה.....

בריטני משחקת עם שון פרסטון../images/Emo42.gif

יותר נכון רודפת אחרי השובב הזה

mk17

New member
ריהאנה הכלבה עלתה למקום ראשון ב 100 FM

ריהאנה עלתה ממקום 9 למקום ראשון בריטני ירדה למקום 3! יאללה להצביע לא להתעצל www.100fm.co.il וגם בגלגלצ www.glgltz.co.il

Aviv Finkel

New member
מההההההההההה

השיר של ריהאנה יפה.........אבל מפה ועד מקום ראשון? הייתי שמה אותו מקום 4 ממש לא ראשון=\\\\\ וטוב, מפה בריטני לא תעלה זה ברור! באמת שלא מגיע לריהאנה=\\

ליאל44

New member
הביץ'

הזאת עלתה במצעדים? שתישרף ולא נשמע את הקול המז-ע-ז-ע שלהה וונאבי שרוטה בשכל

בריטני זועמת על IN TOUCH , ומתכננת לתבוע../images/Emo42.gif

''בריטני זועמת על המגזין , משום שכל הסיפור הוא שקר אחד גדול , היא אומרת שהיא בכלל לא ראתה עם ג'יי . אר והם לא דיברו משהו כמו חודש . היא עצבנית , ומתכננת לתבוע אותם , משום שהיא עובדת כ''כ קשה להיות אמא טובה '' מהאתר של ג'ורדן
תראו איזו יפהייפה היא בתמונה

ליאל44

New member
איזה כיף

שבריטני סוף סוף את הבני-זונות יאללה בריטני תראה להם מאיפה משתין הדג וישלמדו מx17 היא בתקופה קשה והם צוחקים עליה אוי לטימטום של האנשים הסתומים האלה שילכו להזדיין אין נראהלי נגמר המלאי של השמועות בריטני חייזר בריטני התאבדה בריטני נהרגה עם ג'סטין הריון שני בריטני התמזמזה עם מטופל מהגמילה לין ספירס שכבה עם קווין פדרליין {חח זה היה קורעע ממש קורעע נשפכתי מהשמועה המטומטת הזאת} אין רוב השמועות שלהם מגוחכות ופתאטיות לחלוטין אבל כל יום הם ממציאים משו חדש ועכשיו העורכים של המגזין המעאפן הזה יהיו מאוחרי הסורגים חח..

למעלה