עדכונים 29.11

בדיוק מה שחשבתי

איך שראיתי את השער זה צעק לי "שחקנית פורנו!" היא באמת נראית שם כמו כל שחקנית פורנו ממוצעת.. במיוחד בגלל הבלונד השרוף הזה והמבטים החשודים-פחד. אבל! היא ממש יפה בשער
.

live4Life

New member
בריטני ברור

הבטן של כריסטינה גם לא יפה האמת. התמונה השנייה בסט כל כך מזוייפת. בריטני נראת הרבה יותר סקסית גם עם השיער השחור. ומה נסגר עם כל האיפור על הפנים של כריסטינה? :S

YugiBoy

New member
דווקא אהבתי שבריטני בשחור. הבעיה עם התמונה של

כריסטינה שהבטן יצאה מוזרה... הזווית ממש מוזרה לי. ולמרות שאני מאוד אוהב אותה... בריטני תיקח את הקול שלי

0rin

New member
../images/Emo210.gifברור שבריטני../images/Emo70.gif אבל כריסטינה עקפה

אותה....יש לה מעל 4000 הצבעות ולבריט מעל 3000 באממ.. בריטני נראית הרבה יותר טוב
כריסטינה ממש נראית כמו דראג קווין...עם האיפור המוגזם והבלונד המזעזע וכל הפוטושופ הזה... היא תמיד הייתה בעיניי בחורה מכוערת...אין בה יופי!! שום דבר.....תורידו ממנה את כל האיפור, תסרוקות ופוטושופ ותראו עוד יותר טוב כמה היא לא יפה... אני לא אומרת שהיא לא מוכשרת...רק שהיא לא יפה ....

xtina 4 ever

New member
קשה..../images/Emo210.gif

טוב, בתכלס- בפוטושוט המסויים הזה, בריטני נראית יותר טוב. אני אישית אוהבת את השחור, והחיוך.
אבל בכלליות? כריסטינה ההריונית!

לדעתי כריסטינה ../images/Emo98.gif

לדעתי כריסטינה בכללי בחורה יותר יפה,בעלת מראה יותר אצילי . אבל שתיהן מדהימות בתכלס.

ליאל44

New member
ברור

שבריטני וכריסטינה.. אני לא יגיד מה שאני חושב כדי לא ליצור כאן וויכוח בריטני יצאה סופר-סקסית גם כריסטינה אבל הבעיה של כריסטינה שהיא שמה טונות של מייק-אפ וזה יוצא מה-זה מכוער ופעם גחכתי ככה שכל הסלבס ההוליוודית לא יכולות לצאת מהבית בלי לשים איפור או מייק-אפ וזה מה שמבדיל את בריטני מכריסטינה וזה מה שאני אוהב בבריטני שהיא אמיתית ולא מתגנדרת כזה.. למרות שכריסטינה גם יפה אבל זה הוציא אותה כזה זונת צומי כזו ומעריצי כריסטינה יכולים להגיד מה שהם רוצים לכריסטינה יש לוק כזה צעקני וחושפני ובביה''ח כשהיא תצרח אנשים יברחו מביה''ח

In Rehab

New member
מה צחוקים? את יודעת שהיא מתאפרת כמו דראג.

מה הקטע בלוק הצעקני הזה? שצלמי הפפארצי שגם ככה עסוקים באנשים יותר מעניינים,יבואו לצלם אותה? למה להראות כמו ליצן,כשכולה יוצאים לסיבוב בעיר? סבבה,בא לך להתאפר ולהראות טוב,אל תעשי את זה עם צבעים ושפכטל של טמבור. אני לא אומר שלא תתאפר ותטפח את עצמה,אבל בטוב טעם ופרופורציונליות. אפשר לצבוע את הפנטגון עם כמויות האיפור שהיא שמה על עצמה.

Over To You Now

New member
../images/Emo6.gif"ושפכטל של טמבור" חחחחחחחחחחחח

אני מאוד אוהבת את כריטסינה אבל אני חייבת להודות שאני שונאת את האיפור שלה היא מתאפרת כמו ליצן איך יש לה גם כוח להתאפר ככה כל יום?!?!? שתתאפר אבל היא מגזימה עם כל הצלליות והמייק-אפ וכריסטינה עם שחור הרבה יותר סקסית [הופעה של סטריפד
]

In Rehab

New member
סקסית היא לא ממש מילת המפתח אצל כריסטינה...

אבל נניח. לדעתי,כל האיפור הזה והלוק הצעקני,רק עושה אותה מכוערת. והיא גג בת 26...אין לה יותר מדי מה להסתיר..

ליאל44

New member
חחח

את צודקת הבלונד זה הדבר הכי יפה אצלה ורק הבטן חוץ מזה כלום.. כריסטינה בטח ממש מכוערת בגלל זה היא שמה טונות מייק אפ ואיפור..!!! מה קרה וויקו כואב שמלכלכים על האלילה שלך שאת יודעת שבלי מייק-אפ ובלי איפור הבחורה לא שווה כלום?? תעשי לי טובה אני ואת יודעים שהיא סתם כונפה בלי טונות האיפור ואם היה משחק כזה לא נראה את כריסטינה בלי אז הייתי רושם בלי איפור כל החיים שלה היא חייבת להיות מגה-סטאר והיא אפעם לא טבעית ובזה בריטני טובה יותר ממנה.

xtina 4 ever

New member
ליאל..../images/Emo210.gif

אם כריסטינה היא מכוערת או יפה, זה עיניין של טעם. כנ"ל לגביי סקסית או לא. לדעתי, היא אשה יפה וסקסית, אבל זה לא מה שגרם לי להעריץ אותה. אני לא מעריצה את המראה שלה. אני יודעת שקשה לך להבין מה אני אומרת (כמו שכבר נוכחתי לדעת בעבר) ואתה מעריץ את המראה של בריטני בלבד, אבל באמת באמת תנסה! :[ הבעיה של כריסטינה היא שהיא מאוד חיוורת בלי איפור, וזה מה שהיא מנסה להסתיר. היא ממש לא מכוערת לדעתי. ולא כואב לי ש"מלכלכים" עלייה. כואב לי שאתה מטומטמם ואני צריכה לבזבז עלייך זמן. =/

ליאל44

New member
אני

דווקא רציתי שנסתדר אבל התחלת בכלל את כל המריבה הזאת ב''או הפתאטיות'' וכל השטווית שרשמת אבל כל העניין הזה יסתיים אם תבטלי את החסימה נגדי ונדבר כמו בוגרים אוקיי?

למעלה