וויקו אני מצטער על כל הדברים שאמרתי עלייך אבל אני לא מתכוון לשנות את סגנון ההודעות שלי הם ישארו כפי שהם היו. ואני אשמח אם תנסי לא להגיב להודעות שלי תשתדלי לא להגיב טוב?
בכל המלחמה המגוחכת הזאת הודעה שנראהלי תשפר את המצב ואפילו אולי לא יהיו יותר הודעות כאסח. ביני ובין וויקי אני רשמתי לך את זה במסר כי חשבתי שהצלחת לבטל את החסימה. ואז החלטתי לעשות הדבק ולפרסם אותה פה מכיוון שהחסימה לא בוטלה למרות שזה לא נוח ככה שכולם יראו את ההודעה אבל שיהיה.;; תקשיבי אני רוצה לדבר איתך ברצינות.. תקשיבי אני ממש מצטער על איך שהדברים נעשו ואיך שהם נאמרו ואיך כל זה התגלגל לירידות שלי על כריסטינה. אבל את חייבת להבין שכמו לכל בנאדם גם לי יש רגשות וכל הדברים המעליבים האלה שאמרת לי ממש פגעו בי ועידן אפילו סיפר בפורום שאני רציתי לעזוב את הפורום אבל אז עידן שיכנע אותי ואמר לי שאני ילך עם הדברים שלי עד הסוף כאילו לא לשים על אף אחד ואני חושב שכל הירידות שלי על כריסטינה זה מהשנאה שלי אלייך כי באותו הרגע שנאתי אותך ממש. והרגשתי שאת הבנאדם הכי שנוא עליי בעולם ונכון שאולי זה פתאטי ככה לקחת ברצינות הודעות שלך אבל את ממש ירדת עליי והרגשתי שפשוט הדרך הכי טובה היא לפגוע בך דרך אומן שאת אוהבת. כאילו לקלל את האומן עצמו והבנתי שיצאתי מטומטם ופתאטי וכל המריבה הזאת מגוחכת אבל באותו הרגע הרגשתי נורא וזה עצוב ממש שהמצב צריך להגיע לתדירות של שנאה כאלה גבוהות כאילו את שונאת אותי ואני שונא אותך אבל מה נרוויח באמת מהשנאה הזאת? אבל אם התאוריה שלי מוצדקת את ממש טועה. אני אוהב את בריטני ואת כל החבילה שבאה בה את המוזיקה את השערוריות אפילו ואת האישיות לא יודע מה עבר לי בראש כשרשמתי את ההודעה הספציפית הזאת אבל אני אוהב הכל בה.. ואולי אני יותר מדי פאנט אבל כמו שאת מגדירה את עצמך כ''לא מעריצה'' אני מגדיר את עצמי כמעריץ פאנט של בריטני וככה אני ואם העולם היה דומה זה היה משעממם. אם כולם היו שחורים זה היה משעממם הכי כיף שיש אנשים מסוימים ושונים וככה זה בהערצה לבריטני כל אחד לוקח את ההערצה לבריטני לכיוון שלו וחלק פאנטים חלק פחות וצריך לקבל את מי ששונה גם ומי שטיפה מעריץ את יכולה להעיר לו על זה ''אתה מעריץ את בריטני יותר מדי לבריטני יש גם טעווית והיא בנאדם'' ואם הוא ירצה לקבל את זה יקבל אם לא אז לא. אני באמת עשיתי כזה סוויץ' במוח והבנתי שההתנהגות שלי לא בוגרת ואני מקווה שנתחיל דף חדש בלי ירידות וקללות וויקי אז מה את אומרת יש סיכוי?
את וויקי ועוד אחת ילדה חמודהה ועוד אחת ילדה ממש אחלה ויש פה אנשים ממש לא בוגרים אני ממש לא יודע איך צחי חושב לעשות פה סדר שחצי מהילדים פה מתחילים להתנהג באי בגרות כמו עדידי15 שאני מנסה לדבר איתו בהיגיון ובבגרות במסרים אבל מה לעשות יש אנשים שתקועים בגיל 7. ומתנהגים כאילו הם הכי בוגרים כשבעצם הם מתנהגים ברוע אל ילדים חבל שהילדה הזאת מתנהגת ככה. חבל..