עדכונים 15.8

Britney Style

New member
ערוץ E! מאשרים "בריטני תפתח את הVMA"

E! Online confirmed that Britney Spears will open this year's Video Music Awards, set to take place in Las Vegas on September 9th. According to them, MTV won't confirm or deny the information but it's pretty much official that the pop princess - and VMA queen - will perform. ערוץ E! מאשר שבריטני הולכת להיות זאת שתפתח את הטקס שייערך בעוד כ25 ימים תמימים
הם מוסרים גם שMTV לא מוכנים לאשר אבל זה כמעט בטוח שהיא הולכת להופיע שם. -- זה ברור שMTV לא מאשרים, ההופעה שפותחת את הטקס הזה היא בדרך כלל ב"הפתעה" ככה היה גם בVMA01/03 שבריטני פתחה את הטקס.

britney4u

New member
זה מרגש והכל

בייחוד כתהיה שם נוכחות אדירה של כוכבים השנה, אבל.. הגוף שלה לא במצב כזה טוב, כאילו הוא נראה טוב אין ספק שלא, אבל הבטן שלה עוד די בחוץ, וכל החלק האחורי של הרגליים שלה שומני ברמות מסחררות... איך היא תופיע ככה? כולנו יודעים שחלק עיקרי מההופעה של בריטני זה הויזואליות. ואין לה מנהל אישי בכלל, לא רואים אותה עושה חזרות, היא לא מתראיינת ומייחצנת ת עצמה, בקיצור - היא לא שמה ז*ן על הקאמבק הזה :[

YugiBoy

New member
תאמין לי שהיא תהיה כוסית

היא לא תתן לעצמה להופיע בכזה מצב (למרות שהיא כבר עשתה את זה בתחילת הקמבק, אבל יש הבדל בין הופעה של "איימ נוט דאד" לבין "איימ היר, אגיין, פורבר היר." בטח היא כבר עכשיו עושה ספורט...אל תשכחו שיש לה מספיק שטח ללכת ולהתאמן בבית.. אני בטוח שיש לה סטודיו ומכון כושר בבית (=

britney4u

New member
אני מקווה

כי אם היא תכינס למשטר אימונים רצחני במשך שבועיים, זה יהיה אדיר :) אבל מה שמעצבן אותי זה שזה לא קורה פשוט... היא אוכלת כל היום סוכריות ומזון מהיר אז לא נראה לי שהיא כל כך מתאמנת... ולא נראה לי שכזה אכפת לה מהקריירה ברגעים אלו... כמו שנאמר ב-X7.. הקריירה שלה בעדיפות ורחוקה ביותר מילדיה.

YugiBoy

New member
אמממממממממ

סוכריות זה לא מה שיגרום לה להיות שמנה... בוא נגיד ככה. הפעם האחרונה שראינו אותה אוכלת ג'אנק הייתה מזמן... הילדים תמיד יהיו בעדיפות ראשונה... קודם משפחה אחרי זה עבודה... ותאמין לי שהקריירה חשובה לה... ואי אפשר לדעת, אולי היא מתאמנת וזה לא עוזר? לא לכל אחת קל לרדת במשקל אחרי הריון.. תלוי בגוף... יש נשים שלא יכולות להוריד, לא קשור לכמה קשה שהן יעבדו...

britney4u

New member
אם היא לא יכולה להוריד

את כל זה עד הטקס - אז שלא תופיע. אולי זה נשמע אנוכי מדי - אבל עדיף שהופעת קאמבק מכריעה שכזאת תתעכב ותהיה בטקס אחר מאשר שתתקיים ב-VMA בלי שהיא תיראה סקסית למוות... לפחות לפי דעתי. ... אבל בליב מי, לפי איך הגוף שלה נראה עכשיו - היא יכולה לחטב אותו בצורה מדהימה עד ה-VMA, אם היא רק תרצה
בואו רק נקווה שאני טועה ושהיא תעבוד על עצמה...

avnner

New member
איזה שיטחיות אלוהים בריטני לא גוש בשר.

זה שהגוף שלה היה מדהים בכל ההופעות לא אומר שאם עכשיו היא לא ככה אז גם ההופעות לא שוות כלום. היא יכולה להופיע כמו שהיא עכשיו ולתת שאו מצויין. אני לא מבין את זה...

britney4u

New member
הממ

תסכים איתי איתי שאחרי כל החרא שמפרסמים עליה העיתונים , ואחרי שכל כך הרבה אנשים מתים לראות אותה נופלת על הפרצוף, ואחרי כל מה שהקהל חושב שהיא לא יותר מוויט טראש ואימא משוגעת שסיימה קריירה מזמן, היא צריכה להיות במיטבה ולהוכיח לכולם שהיא כאן ולא הולכת לשום מקום??? אתה יכול לא להסכים איתי, אבל לדעתי חשוב מאוד שבריטני תיראה 10 בהופעה הזאת. ו...עם הגוף הנוכחי היא לא תיראה 10. (אולי 8, כי היא עדיין כוסית.
אבל זה לא מספיק. ל-ד-ע-ת-י.)

YugiBoy

New member
היא לא חייבת לרקוד עירומה....

היא יכולה לרקוד עם בגד שיהיה מתוח על הגוף ויחטב.... מה גם שגם אם היא לא תהיה כמו באובר-פרוטקטד, היא עדין רזה... והיא תתן אחלה שואו, ונקווה שגם יותר מזה! אחלה שיר!

בטח שאכפת לה מהקריירה שלה..

אבל מה לעשות שבעבר היא יכלה לתת 100 אחוז מעצמה למען הקריירה שלה..ולא היה לה דבר שעמד לפניה.. וכרגע יש לה ילדים שהיא צריכה לטפל בהם וגם עכשיו צץ לה הקטע הזה עם המשמורת שקווין רוצה היא תרזה עוד לקראת הקאמבק המתקרב ובה לטובה..אני מקווה.. וגם בטח שיהיה תסיבוב ההופעות שהיא תצטרך לעבוד על ריקודים וכאלה..והיא תבזבז הרבה אנרגיות.

britney4u

New member
ברור שאני מבין

שבגלל הילדים אין לה אותו חופש כמו פעם, ואני לגמרי מצדיק את זה... הקטע הוא שזה מבאס בשבילי לפחות.אבל מה לעשות.

גם אותי זה מבאס מאוד..

הייתי רוצה את בריטני של 2001-2003 מבחינת המראה,השירים,ההופעות,הקליפים אבל אני יודעת שהיא לא תחזור להיות כמו פעם.

Over To You Now

New member
היא לא תחזור להיות כמו פעם

היא תחזור להיות עוד יותר טובה !!!!!!!!!!!!! [חח נקווה]

xtina 4 ever

New member
לא חושבת..../images/Emo210.gif

אולי היא לא תהיה טובה כמו פעם, אבל היא תהיה טובה. זה מספיק, לא?

In Rehab

New member
תאמין לי,

יותר מבאס היה אם היו כותבים עלייה שהיא מזניחה את הילדים שלה בשביל הקאמבק. ת'אמת,אני לא מבין אותך,ראית את התמונות מALURRE? זה לא מספיק חטוב\רזה? ועוד אחרי 2 לידות..

shay08

New member
וואי איזה כיף../images/Emo13.gif

אני בטוח שתהיה הופעה מדהימה.. בריטני תסדר את השיער הכי יפה שאפשר.. ותופיע עם שיר חדש

למעלה