עדכונים 15.8

Upgrade U

New member
אין מצב בחיים שהם ישירו אותו.

האלבום של פיפטי יוצא יומיים אחרי הטקס,ואני לא חושב שפיפטי ירצה לקדם את האלבום שלו עם שיר מסוג כזה. בטח יעשה את ההופעה עם הסינגל החדש שלו יחד עם ג'סטין וטימבה. ובכלל,מישהו אישר את זה שבריטני תקליט את זה עם פיפטי??

Britney Style

New member
התמונה מהשער של Allure ללא הכתוביות

וזה הזמן לנער את האבק מהפוטושופ

YugiBoy

New member
זה לא אמיתי אבל.... איזה בעסה..

הוציאו את הטקסט בפוטושופ.... רואים שרידים של המחיקה.... עשו עבודה טובה אבל לא מספיק כדי שלא נרגי (= כשתהיה תמונה מקורית אני אעשה רקע!

avnner

New member
לא בטוח יכול להיות שהיה שם חזייה ותחתונים

סתם... קשה לי להאמין

YugiBoy

New member
"היה" - בעבר...

לפני התמונה.... בטוחשהיא הייתה עם בגד תחתון כלשהו למטה, היא לא תהיה עירומה לגמרי (אוי, אני מקווה לפחות..) אבל לא רואים משהו על הכתף....

מריה111

New member
יש חזיות בלי כתפיות

ויש גם כאלה שהן ממש דקות כמו שעשו לרוני בקטלוג של אולסטר כשה היא ישבה באמבטיה היא נראתה כאילו היא ערומה אבל בסוף התברר שהיתה לה חזיית סטרפלס דקה...

lolo6

New member
הלו?! זו בריטני...זו לא פעם ראשונה שהיא...

מצטלמת טופלס...לא נראה לי שהיא שמה משו על החזה...היא לא מתביישת בגוף שלה וראינו שאין לה בעיה לחשוף אותו בעיקר שהיא שמה ידיים על החזה ואני מאמינה שהנוכחים בצילום היו מספר מצומצם של אנשים.לא ביג דיל.

YugiBoy

New member
נו, אין עליה כלום... ולתגובות שלמטה -->

נכון שזו לא הפעם הראשונה, לא אמרתי את זה... אבל זה לא ה"בדרך כלל" שלה... בדרך כלל היא לבושה בצורה יפה וסקסית,אבל לא בעירום.... וזה סתם מעצבן, כמו שאמרתי זה מוריד לי ממנה..... זה לא מה שיגרום לה להיות פופולארית באופן החיובי

britney4u

New member
די כבר עם זה

בריטני תמיד תהיה סקסית, אתה אף פעם לא תראה אותה מתלבשת כמו נזירה ואל תצפה לזה.. תתחיל להפנים את זה... פרובוקטיביות תהיה חלק מהקריירה שלה לתמיד. פשוט אל תצפה שהיא לא תתפשט, אין שום מצב שבעולם שזה לא יקרה.
אין מה לעשות

YugiBoy

New member
מה הקשר?

יש הבדל בין סקסית ופרובוקטיבית לבין עירום... ברוב התמונות שלה, היא שמה על עצמה משהו, חוץ מאשר היד שלה... אני לא מצפה ממנה להיות נזירה
אבל זה מוריד לי ממנה, שהיא חושבת שאם יראו לה את החזה, יאהבו אותה יותר... זה יפה, אבל במידה מסוימת... כמו שאנשים אוהבים דווקא את מי שמשחקת משחקים, ומי שנותנת ישר (הכוונה בזוגיות) גם עפה ישר....

מריה111

New member
לא נראה לי

שזהיא חושבת שיאהבו אותה יותר.... נראה לי שהיא פשוט לא מתביישת ולא אכפת לה.....היא רגילה להצטלם ככה ולא אכפת לה מה חושבים מזכיר לי כל הדיון הזה את ההתחלה של אוברפרוטקטד הדרק צ'יילד חח

YugiBoy

New member
אני לא חושב שזה בגלל שהיא

פשוט לא מתביישת... זה שבנאדם לא מתבייש, או יכול לעשות משהו, לא אומר שהוא צריך לעשות אותו.... היא גם יכולה לשיר בהופעות שלה שירים של כריסטינה... והיא לא מתביישת לעשות את זה.. בכל מקרה לדעתי היה צריך לראות איזה קמצוץ של בד אדום או משהו....

מריה111

New member
גם צודק...

ולא הבנתי איפה היה צריך לראות קמצוץ של בד אדום.. בתמונה?? אם כן אז חכה אד שנראה את הפוטושוט המלא של הרעיון בסוף עוד יתגלה שהיא הייתה עם איזה שמלת סטרפלס ופשוט לא ראו אותה... אבל שהיה אני יחכה עד לספטמבר כדי לבוא לסטימצקי לראות ת'פוטושוט וכתבה ואז לחזור הביתה כי אני לא קונה עיתונים חח

למעלה