עדכונים 15.8

מריה111

New member
סוף סוף היא לוקחת את הכל ברצינות

ומתחילה לעבוד קצת!!! טפוטפוטפו בלי עין הרע. מזכירה לי עם התספורת הקצרה הזאת את בריטני של 1999

מריה111

New member
ועוד משהו

מה הקשר שלו לvma?? כאילו מה היא הולכת לעשות בהופעה שלה קסמים וכל מיני כאלה?? או שהיא תצא עוד הפעם עם איזה חיה.... היא בכוונה מסקרנת את העולם או מה???חח

viko222

New member
הוא קוסם ממש טוב,פעם ראיתי כמה קסמים שלו

לא יודע אם אפשר להגיד קסמים אבל הוא הלך על המים ודברים כאלה...הוא אמר כשהוא היה קטן מלאך בא אליו לא?

YugiBoy

New member
לא סתם חייזר....

הוא פגש את אי.טי.....הוא היה הקוסם היחיד בעולם שעזר לחייזר לעשות גווינה הביתה... אמרו שאת כל האפקטים בסרט הוא עשה בעצמו! נו, אולי בגלל זה הוא נראה כמו שהוא נראה...

מריה111

New member
חחחחחחחח

סורי שאני צוחקת כל שניה אבל הרבה ברים מצחיקים אותי והסיפור שלך היה מצחיק.....

YugiBoy

New member
ואת מצפה שנסלח לך על כזה דבר?

סתם... תהני לך, זה בריא לצחוק...

viko222

New member
אורי גלר אמר שהתגלגל אליו כדור לא?

משהו כזה שהוא קיבל מכה לא זוכר... קריס אנג'ל ולי השם משפחה אפשר לדעת שמדובר גם במלאך..

Britney Style

New member
O-M-G בריטני וכריס אנג'ל בVMA ../images/Emo2.gif

ווואואוואואו זה הולך להיות חייתי. . . . . . |תפסיקי_ללבוש_שמלות!| |תפסיקי_ללבוש_שמלות!| |תפסיקי_ללבוש_שמלות!| |תפסיקי_ללבוש_שמלות!| |תפסיקי_ללבוש_שמלות!| |תפסיקי_ללבוש_שמלות!| |תפסיקי_ללבוש_שמלות!| |תפסיקי_ללבוש_שמלות!| |תפסיקי_ללבוש_שמלות!| |תפסיקי_ללבוש_שמלות!| |תפסיקי_ללבוש_שמלות!| |תפסיקי_ללבוש_שמלות!|

YugiBoy

New member
_זה אומר שהיא הולכת לדפוק הופעה מרהיבה!

הראי פוטר של הVMA....(= בהצלחה שיהיה...

xtina 4 ever

New member
בריטני נראית טוב. :) ../images/Emo210.gif

ואני מתה על הסגנון לבוש שלו. נשמע כאילו העיניינים מתחילים לרוץ כמו שצריך בקשר ל-VMA. נשמע שהולך להיות מעניין.

מריה111

New member
לא נראה לי יענין מישהו אבל.

בויקיפדיה כבר כבר עידכנו לגבי השער של אלור לא קראתי אבל ראיתי את התמונה

מריה111

New member
ועוד משהו

הם רשמו שלאלבום החדש של בריטני יקראו Integrity ורשמו על זה ערך שלם בויקיפדיה אני יודעת שזה לא אמין אבל בכל זאת למי שרוצה את הערך אז הנה

spelling

New member
פשוט אתם מאכזבים...

כל כך חיכיתם שהיא תחזור! נכנסתם באימא של כל מי שרק אמר עליה משהו! והנה שהיא סופסוף חוזרת יש תלונות ועוד מכם? לדעתי אתם אלה שכל כך תמכתם בה בעצם הכי מפספסים את המהות של הדיסק החדש והקאמבק הזה..לקבל את בריטני כמו שהיא עכשיו! עם גלגל ים בלי גלגל ים עם פאה בלי פאה...(אני לא מכליל...) חבל שזה ככה כי כל כך ציפיתם שהיא תבוא כברררררררררררר חוץ מזה לדעתי האישית:הבחורה לא היתה על במה שנים טובות בהופעה רצינית ואין את אותה המוטיבציה..אחרי ההופעה הזאת תאמינו לי הרבה דברים ישתנו אצלה כולל דברים חיצוניים..ההופעה הגדולה הזאת לאט לאט תחזיר אותה למי שהיא היתה מבחינת פרפורמרית!

YugiBoy

New member
אנחנו הכי מאושרים בעולם, אבל שום דבר לא מושלם

וכשיש לנו משהו להגיד על תמונה מסוימת, בין אם היא צולמה היום או בתקופה הכי לוהטת שלה, תמיד יהיה לנו מה להגיד, או לטוב, או לרע. זה נקרה חוות דעת. והיא תמיד לצד החיובי... של לשפר.. לא להשמיץ

למעלה