עדכונים 15.8

lolo6

New member
ה-ל-ו-ו-א-י-!!!!!

למרות שזה לא נראה ככה....כי לא ראינו אותה עושה חזרות...היא כל היום עושה שופינג או עם הבנים או מבלה... לא נראה לי שחזרות לאירוע כזה עושים בבית....אם כמה שהבית שלה ענק...

britney4u

New member
בדיוקקקקק

"לא ראינו אותה עושה חזרות...היא כל היום עושה שופינג או עם הבנים או מבלה..." בדיוק מה שאני חושב

lolo6

New member
../images/Emo9.gif

מה שמעניין אותי לדעת זה אם את ההופעות ב2000 2001 ו-2003 ידעו שהיא הולכת להופיע או שזה היה לגמרי הפתעה? כי אם זו הייתה הפתעה אז אולי זה ככה גם הפעם והיא עושה הכול בשושו בלי שאף אחד ידע?! למרות שזה ממש קשה כי עוקבים אחריה צלמים 24/7.

YugiBoy

New member
בטח שכן... אני חושב שזה דבילי לחשוב ש

תמונה אחת שלה קונה בגד אומרת שזה נמשך 24 שעות..... ובטח שהיא יכולה להתאמן בבית... כי חוץ מהחזרות הגנרליות שהן עם כל התפאורה, הם עושים חזרות בסטודיו רגיל לגמרי, שיש לה בוודאי בבית, כמו שיש לכל אחד בבית הספר באולם ספורט... אפילו קטן יותר (=

lolo6

New member
בסדר הגיוני אבל מה נראה לך שהיא עושה

חזרות עם עצמה לבד בלי רקדנים כריאוגרפים משו....אם הם היו באים לבית שלה תאמין לי שהתקשורת הייתה עולה על זה...והיו שמועות ותמונות שהיא אולי עובדת על מופע...כמו עם המיני טור שהיא עשתה...למרות ששם זה היה בסטודיו. ואם יש לה סוטדיו בבית למה למיני טור היא לא התאמנה בבית , גם הוא די היה בסוד עד הרגע האחרון. וזה לא תמונה אחת שלה קונה בגדים לפעמים רואים אותה מצולמת כמה פעמים באותו יום.

YugiBoy

New member
בעיקרון,

אני לא זוכר שהיא התאמנה למיני-טור... אני זוכר שהיו חזרות בסטודיו הרבה אחרי זה..... מה גם שיש הבדל בין המיני-טור שזה המון ריקודים, לשיר אחד, שמבוצע פעם אחת........ ובטח שאפשר להגניב רקדנים הבית בלי שידעו.... ואולי היא גם מתאמנת בחוץ... היא יכולה לברוח מהתקשורת כדי שזה ישאר סודי... וכדי לעשות חזרות היא צריכה להתאמן לבד לא עם כל הרקדנים.... מה גם שהיום עם האינטרנט אפשר שהכל יהיה מוקלט או משודר LIVE.... יכול להיות שגם היא המציאה את הכוריאוגרפיה אז ביכלל..... אם זה נכון, בטח לפני הטקס נראה אותה המון בסטודיו, לעשות תיאום עם הרקדנים וחזרות גנרליות והכל

britney4u

New member
תאמין לי

אם היא הייתה עושה חזרות, הפאפרצי היו עולים על זה. לא נראה לי שהיא כזה מסתירה את "החזרות".. הגזמת... הפכת את זה לאיזה מבצע חשאי. היא פשוט לא עושה חזרות וזהו. תאמת גם יש עוד זמן עד ה-VMA.. לא נראה לי שבריטני עושה חזרות בטווח של שלושה שבועות.

lolo6

New member
מצאת לזה פתרונות שנראלי שאפילו היא לא חשבה

עליהם. אם היו חזרות אני לא חושבת שהיא הייתה מתאמצת כל כך כל כך להסתיר את זה. בריטני לא שמה *ין. ולמיני טור בטח שהיה חזרות היא הייתה כמעט כל יום במילניום סטודיו הזה.וזה היה לפני ההופעות מן הסתם. ונראה לי שלהופעה כזאת מתחילים חזרות כמה חודשים לפני....לא פחות מחודש לפני.

tali44

New member
דווקא לסלייב ב-2001 היא התאמנה 3 ימים לפני.

אלוו רק חזרות על הריקוד לפני המופע והיה כבר ריקוד, ככה שהם רק חזרו עליו- מהקליפ. ופה היא צילמה את הקליפ ככה שיש הלה ריקוד עם רקדנים ואולי אותם רקדנים מופיעים במופע ואם כן גם לזה יזדקקו כמה ימים.

lolo6

New member
שוב-לא נראלי שזה רעיון חכם להשוות את בריטני

של 2001 לבריטני של 2007.

xtina 4 ever

New member
טוב, דיי.../images/Emo210.gif

לא משנה מה תגידו שהיא עושה או לא עושה, אף אחד מאיתנו לא יודע מה באמת קורה שם. יכול להיות שהיא בכלל לא מתכוונת להופיעה ב-VMA ואתם סתם חופרים, ויכול להיות שהיא כבר מוכנה אליו. אז דיי. אנחנו נדע רק עוד איזה חודש.

lolo6

New member
ברור שאנחנו לא יודעים אם היא תופיע.

בגלל זה אנחנו מנסים לשער האם זה הגיוני ואפשרי. וזה מהות הפורום הזה ואם זה חופר לך אל תקראי.

Britney Style

New member
../images/Emo41.gifתנוחו כולכם בקשר לחזרות../images/Emo41.gif

זה כמו שאני יגיד לכם: "איך זה הגיוני שבריטני העמידה צוות שלם וצלימה איתו קליפ עם תפאורה מוכנה והכל מבלי שהתקשורת עלתה על זה???" כל הסודיות הזאת היא לא לחינם עד עכשיו לא היה שום אישור רשמי משום גוף שקשור לבריטני הכל בחשאיות, בריטני רוצה לשמור לעצמה את גורם ההפתעה. וגם רק שתדעו להופעה בVMA01 תיכננו את הכל רק בשלושה ימים לפני האירוע... התלבושות,התפאורה,הכירוגראפיה,החיות ופשוט הכל!! תוך שלושה ימים תמימים. בריטני וג'ייב לא טפשים ואני בטוח שאם היא תופיע בVMA היא לא תעשה שום דבר שיביך אותה בכל דרך כלשהי.

britney4u

New member
נכון

אני זוכר גם שבריטני אמרה שלהופעה בEMA ב-99 היא עשתה קצת מאוד חזרות, וההופעה היתה אדירה :)

lolo6

New member
אוי תעשה לי טובה!

אז היא הייתה בשיא הכושר שלה רגילה להופיע כל יום. שלוש שנים היא לא הייתה על במה וראינו איך המיני טור היה נראה.בלי חזרות של חודשים לפני גם ההופעה הזאת אם תיהיה תראה ככה. אם היה לה מנהל אז אני בטוחה שהיה ממי לשמוע דברים רשמיים אבל אין לה.

brit is my love

New member
יאללה..

תפסיקו לנתח את זה.. היא תופיע וזהו! תהיו שמחיים אנשייםם, מה אתם צריכים עכשיו לחפור אם היא מסוגלת לעשות את זה או לא.

lolo6

New member
כי אני לעומתך כנראה רוצה שההופעה תיהיה טובה

ולא העיקר שתופיע.

למעלה