עדכונים 15.8

מריה111

New member
לא..

לפני כמה ימים הייתי שם גם בקניון הייתי לפני שבוע בסטימצקי וגם בביג בסטימצקי וראיתי מלא עיתונים ורק הישראליים היו סגורים

מריה111

New member
טוב

עכשיו הסתכלתי שוב על התמונה והיא 100% ערומה כאילו בלי חולצה או חזיה אבל רואים שהיא עם מכנס אם להסתכל טוב...... אבל לא ממש אכפת לי כי לא נראה לי היא ממציאה את הרעיונות לפוטושוטים שלה......חוץ מזה זה יפה איך שיצאה התמונה!!

SkinnyPrincess

New member
יאללה פרגנו ואנחנו חשבנו שהיא ממשיכה אל התהום

כל הכבוד לה :) כמובן טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה לא לפתוח פה לשטן. שתדפוק הופעה ושתוציא לחראות את העיינים

Invisible Boy

New member
עוד סיבה לOK! דפוקים../images/Emo3.gif

חשבתי שהצהובונים ירדו מזה שבריטני חייזר

התת רמה.. ../images/Emo6.gif

ובכלל לא בקשר לבריטני, אלא לשאר הפרסומים שבצד
עזבו את העיתון, כבר הבנו שהעורכים שלו הם פניית פרסה של האבולוציה, אני פשוט תוהה מי הLOW LIFE שקונה את המגזין האידיוטי הזה ומאמין שהוליווד זו מילה נרדפת לקוּקוּ לנד. ואגב, הם לא שברו סוג כלשהו של שיא? מיליון שערים לבריטני ברצף?

Invisible Boy

New member
בריטני ואלי אצל עורכי דין - 15/8/07

בריטני ספירס ואלי ביקרו אצל עורכי עדין כדי לדון על המאבק של בריטני וקווין על משמרת הילדים. לאחר מכן הן ערכו קניות אצל "ברנדיס" ואצל "ורסצ'ה". לפי כמה דיווחים, אלי ושומר הראש של בריטני זומנו לעדות על הטיפול של בריטני בבית המשפט. http://britneyheart.net/thumbnails.php?album=212

Over To You Now

New member
מעניין מה וואלה יגידו עלייה עכשיו ???

"הצטלמה תמונות פורנו למגזין היא הולכת למשתגעת" חחחחחחח זה מה שנראה לי
והיאאאא פשוטטטט מדדדדיייייייימההההההה!!!!

מריה111

New member
היית קרובה

הם רשמו שהיא לסבית........................................... משועממים..

xtina 4 ever

New member
אוקיי.../images/Emo210.gif

עכשיו אני מתחילה פחות או יותר להאמין שמישהו שם משלם סכום כסף לא קטן בכלל בשביל להזיק לבריטני ולהטיב עם קווין. אתם שמים לב שכל שניה מתפרסם משהו על יחסה הרע של בריטני לילדייה?

candyheart

New member
בריטני ניפגשה עם כריס אנג'ל!

למי שלא יודע,כריס אנג'ל הוא קוסם מפורסם. אתרים שונים טוענים שזאת היתה סתם פגישה...אבל ג'ורדן מ-BH אומר שזאת היתה פגישה בקשר ל-VMA!!! שתדעו,ג'ורדן דיווח את זה לפני שהתמונות שלהם בכלל פורסמו.

למעלה