עדכונים 15.8

candyheart

New member
זה ממש נראה שזה הולך לקרות!

למרות שאנחנוח לא רואים את בריטני מתאמנת...יש מצב שהיא עושה הכל ממש בחשאי.זה נראה שזה מה ש-MTV רוצים... מי נשאר ער לראות את הטקס כדי להתפאל מבריטני ולצחוק על כל הבגדים המוכערים של האורחים?
אני כן!

YugiBoy

New member
אהה תודה (= באיזה ערוץ?

בכל מקרה, יהיה לך כבר בבוקר שלמחרת בקובץ איכותי לשים באתר... לחבר שלי יש כרטיס טלויזיה (=

tali44

New member
יש לי לווין, ויש לי MTV צרפת.

כאילו יש את הסמל של MTV והכל וקליפים והתניות. אבל לפעמים משדרים קליפים בצרפתית, וכל התכניות בדיבוב. נראה לכם שישדרו את הטקס שם? אני כמעט בטוחה שכן, אבל אני מפחדת שלא.
ורגע, מישהוא יודע כמה שעות הטקס נמשך? תודה.

brit is my love

New member
זה על יום לימודים יוצא?

אני יודע איזה חנאן (מה לעשות אמא שלי.. מספיק שיגעתי אותה בחופש שחזרתי מאוחר
). וגם אם אני לא יראה את זה לייב סמכו על הדיוידי שיקליט לי.

Kryptonite

New member
אנחנו אף פעם לא באמת יודעים ורואים אותה

עושה הכל. לפעמים היא מצליחה לחמוק מעיניי הפפראצי, לפעמים הם פשוט לא מפרסמים את התמונות שלה. לדוגמה, רק עכשיו גילינו שהיא הייתה בהקלטות עם איזו מפיקה ביום שני. ובכלל לא ראינו פפראצי שלה הולכת להקליט

lolo6

New member
דוגמה טובה הם הצילומים ל"allure"

הם צולמו לפני כמעט ארבעה חודשים ולא ידענו על זה רק לפני כמה ימים.

SuperShiro

New member
היא הייתה בהקלטות עם מפיקה ביום שני?../images/Emo12.gif

אממ יש עוד קצת מידע?

Brit22k

New member
ענק../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

רק מישהו יודע מה התאריך בדיוק?!

In Rehab

New member
נראה לי שאני יודע מה הולך לקרות.

תראו,פיפטי סנט בדיוק עכשיו מתחיל את הקאמבק שלו,אז יכול להיות שבטקס הם ישירו ביחד את החידוש לטוקסיק. אם זה באמת יהיה ככה-זה יהיה מאכזב לדעתי.

YugiBoy

New member
הכי מאכזב...היא מספיק חכמה כדי לא לעשות את זה

לדעתי.

שלא תעשה את זה

לא נעים להודות-אב זמנו של פיפטי עבר.הוא די טוב ויש לו שיר אחד שאני מאוד אוהב "אין דה קלאב" אבל זמנו עבר.הוא נחשב לסופר פופולרי בארה"ב אבל שלושת הסינגלים הראשונים מהאלבום הבא שלו נכשלו כישלון חרוץ(באופן אישי לא הייתי אומר כישלון חרוץ אבל בגלל שמדובר בו...).הסינגל הנוכחי עם ג'סטין נכנס למקום ה-22 בארה"ב שזה טוב אבל השאלה היא האם הוא יצליח לעלות למעלה.

למעלה