עדכונים ה - 1.12

Kryptonite

New member
תראו איזה יפייפיות הפנים שלה

היא מאופרת נפלא. ככה הרבה יותר יפה לה מאשר כמו ב - VMA

0verpr0tected

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

O=M=GGG
איזה מדהימהה היא
היא נראת כל כך טוב
האיפור
והבגדים
חוץ מהשיער..............
היא מושלמת
כשהיא רוצה היא יודעת להראות טוב

Just Anna

New member
וואו ../images/Emo99.gif היא נראית מדהים ../images/Emo70.gif../images/Emo221.gif

איפה מי שאמר שהיא לא הולכת לחזור לימי 2004
אפילו אהבתי את הלבוש !! וזה ממש נדיר .

shay08

New member
בריטני חגגה אתמול יומולדת עם סאם ואלי

היא כ"כ כ"כ כ"כ מדהימה!!!!! סוף סוף סידרה את עצמה
קרדיט לbritney.co.il

ליאל44

New member
אהעעע מושלמתת.

כל כך יפההה!! אלוהים היא חוזרת לגזרה ושתשאיר את הבלונד לקליפים וגם לפפארצ'י שחור יפה לה אבל לא עכשיו שהיא מתכננת קליפ לוהט {?} ושיצא לגמרי טוב מקווה בעזרת השם היא כזו מהממת. אלוהים והלוואי ואני יראה ב-x17 שפריס ובריטני מתחבקות אולי חלק לא ירצו לה אותה מתחבקת עם פריס אבל פריס היא חברה טובה שלה כי אחרי הכל אחרי ההופעה ב-VMA 2007 פריס דווקא תמכה בבריט. ולא זילזלה כמו חריאנה וקנייה ווסט {? נראה לי} שקיטר בלי סוף על כך שבריטני עלתה לפני וכל הדברים שהוא הוציא מהפה שלו. בקיצור אני יהיה שמח לראות חיבוק שלהם על השטיח האדום {?} זה יהיה חמוד מאוד.

Polyphonic

New member
אני פשוט התמכרתי לתמונה הזאת שלה...

כשהאיפור עוד איכשהוא מסתיר את הפצעים והמבט סקסי בכאילו שהיא תוקעת פשוט מצחיק אותי

בריט בריט תופיע בהונג קונג?

לפי מארגני הפסטיבל,בריטני רשומה ברשימת המוזמנים להופיע שם עם עוד מספר אומנים.. הלוואי!

SuperShiro

New member
../images/Emo128.gif כל משתמש רשום באתר יכול להוסיף איזה אמן

שהוא רוצה.

SuperShiro

New member
כי אם שרשור העידכונים מאתמול לא עמוס

ועדיין פעיל אפשר לשרשר אליו. אין צורך בפתיחת שרשור עדכונים בכל יום.

הולי 2

New member
בריטני מוזכרת פעמיים היום בערוץ 3 של הוט!!

בתכנית של גיא פינס- בריטני הופיעה ברשימת חוגגי יום ההולדת של היום (יחד עם נלי פורטדו) ועוד הוזכרה כאחת מהנשים שהצטלמו בעירום בזמן הריון, יחד עם דמי מור והיידי קלום, בנושא כריסטני אגילרה. בתכנית של מה קשור- חלק המערכונים נפתח בהמון מזל טוב ומחיאות כפיים לבריטני ספירס שחוגגת יום הולדת!! :) ואז ציון צחק שבריטני לא מתרגשת מהיום הזה, כי כל השנה מרימים אותה ולא רק הכיסא (משהו בסנגון אני לא ממש זוכר)

YugiBoy

New member
תמונות חדשות מהמסיבה.

נראה שהם נהנים. אני מקווה שגורם ההנאה טבעי בלבד
וכן, זו פריס הילטון :)

Aviv Finkel

New member
זה אחרי המסיבה?

כי בריטני נראת כזאת חיוורת בלי איפור........ ובלי קשר, אני שמחה שהיא עם פאריס[: חחח רק אתמול ראיתי החיים הפשוטים ופאריס פשוט מטומטמתתתתתתתתתת! חחחחח היא פשוט קורעת אותי! בטח בריטני מזה נהנת איתה.

ליאל44

New member
חחח

כן היא עושה ת'צמה מטומטת היא וניקול הכי מצחיקות החיים הפשוטים שולטים אני ישאל אותך שאלה במסרים עוד כמה דקות.

theone24

New member
אחת התוכניות המפגרות...

אבל שהכי כיף לראות! ניקול ופאריס כאלה קרועות, שזה קורע מצחוק רק לראות אותם... למרות שניקול יותר משוגעת מפאריס...היא עושה את רוב הבלגאן בתוכנית...

ליאל44

New member
כן

זאת אחת הסדרות המפגרות אבל המצחיקות סדרה גאונית ואיך אהבתי את הקטע שהם הלכו לעבוד בבית קברות והם נראו כאילו הם עומדות להקיא חחח

In Rehab

New member
החיים הפשוטים זה מבוים בטירוף.

בעונה השנייה,פאריס שאלה מה עושה הדלת של תא המטען בטנדר.אין מצב שהיא כזאת סתומה. מסכנה ניקול,נפלה לאנורקסיה מתוך קנאה בפאריס.

ליאל44

New member
חחחחח

טוב יש לה במה לקנאות לפריס יש גוף מעולה ופרצוף מהממם ולניקול איך לומר.. אין פרצוף מושלם? חח נכון זה מבוים אבל כל הטיפשות של פריס קורעת והבדיחות של ניקול מסכנה ניקול,נפלה לאנורקסיה מתוך קנאה בפאריס.

למעלה