רק השיער בריטני...השיער!!! היא גם ממש רזתה...והעיקר-היא נראית כ"כ שמחה! והיא הפתיעה שהיא באה לשטיח אדום...לא ציפיתי ממנה! מעניין למה היא הלכה יום לפני...אולי את יום-ההולדת עצמה היא רוצה לחגוג עם המשפחה...או שהיא פשוט רצתה כאילו להתחיל את המסיבה בחצות.
אצלינו (חברים, משפחה, כולם) כשעושים מסיבה לחברים או יוצאים לחגוג במקום כלשהו, זה תמיד בלילה שלפניי.... ואיך השטיח האדום היה קשור לשם? היו שם עוד מפורסמים או משהו? (אני מקווה שהתמונות האלו יתפרסמו כי הן פשוט מדהימות).
אבל כ"כ חסרת סטייל שזה פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש! הפנים שלה זוהרות, לשם שינוי היא גם מאופרת נפלא, אבל היא חייבת ללבוש את ה...דבר הזה, שעושה מהבטן שכמעט לא קיימת איזה הר. והאקססוריז כ"כ גסים ולא מתואמים ו...אעעע המעיל!...
ליד השפה יש לה פצע או לכלוך... והעור שלה תמיד היה מוזר כזה... בפוטושוטים וקפילים מאפרים אותה הייטב, והיא ממש לא הזדקנה... עור של אשה תמיד קצת יותר רפוי אחרי הריונות מכיוון שהוא לא מתוח כמו שהוא היה בצורה טבעית... אלה נמתח בעקבות ההשמנה.... לדעתי, שיז ג'סט פיין
זה לא שאני משנה משהו באמת. פשוט הפלאש עושה טרור לתמונות... אתה צודק שהיא יפה גם בלי פלאש, הרי אלו אותם תווי פנים ואם תשים לב, ההבדל הוא מזערי. פשוט מעצבן אותי שהם מצלמים עם פלאש ישיר ומוציאים ממנה פחות מאשר אפשר.