גמאני
חושב ככה עלאק אומרים ''פאריס מפונקת'' מפונקת זה לצאת כל היום לשופינג ופארטיס' {מסיבות נראהלי ככה אומרים באנגלית מסיבות} ועובדה שפאריס עובדת והיא הקליטה את האלבום שלה והכל וגם שלא נדבר על האהבה של המעריצים זה שהיא אוהבת את המעריצים וזה שהם אוהבים אותה בחזרה זה כל כך חמודד. ו''החיים הפשוטים'' חח תוכנית חובה וכן היא עושה את עצמה טיפשה אבל היא חכמה מאוד. בראיונות כאילו היא מתבטאת כמו איזה פאקצה אבל בריאיון עם לארי קינג היא התבטאה ממש אבל ממש חכם ממש נהניתי לשמוע מה הכלא תרם לה ואיך היא מתכוונת לתקן את מעשיה. פאריס גם תורמת לצונאמי מכספה וגם היא הלכה לא יודע למסיבה בהוליווד נראהלי כדי לשמור על חופי מאליבו שלא יהיה בהם פסולת, ליכלוכים, וזבל של אנשים וכו. והיא אמרה ''זה עצוב שככה החופים מתלכלכים וצריך לשמור על החופים שישארו נקיים'' וזה היה ממש דבר טוב וחכם מצידה להגיד. אבל דבר שאי אפשר להפריד זה פאריס והמסיבות חח כן פאריס אוהבת לבלות ולצאת למועדונים. אבל הבעיה היא שאני רואה תגובות במעריב-ריכלות ואנשים לא מכירים את פאריס באמת או לא רוצים להכיר אותה וחושבים ''האא מה הפאקצה הזאתי עוללה הפעם?'' והיא ממש חמודה מין עשירה כזאתי שכולם נהנים לצפות בה והיא כיפית מהממת ועשירה כולנו היינו שמחים להיות מפורסמים ועשירים כמו פאריס הילטון זהו. חח איזו חפירה על פאריס. אני רק אומר מנקודת המבט שלי מי שרוצה להמשיך לשנוא את פאריס שימשיך לשנוא אבל רוב האנשים שונאים אותה בגלל שזה הפך ל''טרנד'' לשנוא את פריס אבל תגידו מה שתגידו רואים שבריטני נהנית לצד פאריס ופאריס לא ליכלכה עליי בטקס פרסי האמטוי