עדכון לגבי הקולג'...

ממש חבל על הויכוח הזה

כי החירטוטים האינסופיים של שתיכן מרדימים את כולם אז בואו נסכם בזה ששתיכן פריחות מכוערות עם IQ של נמלה דיסלקטית

יא איזה מאמי את.. ../images/Emo13.gif

השלמת בינינו כפרה עלייך.. וואי נשמה אף פעם לא אמרו שיש לי ICQ אה לא רגע, מה זה היה? IQ? אניוואייז, זה נשמע משהו חכם כזה...
ביי מאמי- ותבואי לבקר... נצא לעשות שופינג פעם... *חולה על דראג-קווינס* אוי מאמי- תגידי, אפשר לקרוא לך מאור (יענו השם שלך לפני הניתוח) או שאת יותר מעדיפה את "האמריקאית - דונה" ? קצת מבלבל... כאילו שוואו כמה שאני נראית- אבל אני לא עד כדי כך חכמה... הלו פיפול קצת כבוד לדונה! תמחאו כפיים! זה צעד גדול בשבילה להיחשף בפורום... ביי מאמי

kit k@t

New member
grrr

Once again. i had a nice life in Israel! i had fun! i did the most complitly normal things every teenager would do. i went to school in Tel Aviv, i lived in Petah Tikva, i had a normal life. I dont hate Israel (i think Libby said it at some point, i dont know i lost track), i never said i hated Israel, but god damn you, kids! Israel is not perfect, no place is perfect. you are acting as if tomorrow you will go on a plain back to Israel you will find it the same as it was when you left. GET OVER YOURSLEVES!!!! the Israel you know is dead. Libby left 4 or something like that years ago. as a person that left 7 months ago i can tell you that Israel is no way near being the same as it was 4, or even 3 years ago. think back a sec to what kind of world Libby left, Israel will not be like that again, it cant. Libby, you are a very mature person, but you still need to grow up, and loose the atitude. if the English like to drink, go and drink! beggers cant be choosers. if i go out with people from my school (it happend once... ) i dont try to make them fit *my* plans, i make myself work with their plans. if you keep being so "oi, they drink and watch tv, and i dont like them" you will never have anyone. i know that its hard moving to another place, but when i got here the first thing i told myself was that i will not have friends like i had in israel, and that it will take me a while to get any kind of friends. and thena few days after i came to school some people called me to sit with them during lunch, i didnt think to myself "ummm, but i dont like them", i went and set with them, and those peopel are my friends now. i am not trying to make you feel bad about yourself, you are doing it all by yourself. kat

Julia16

New member
kat!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

did you notice you're making things up??? when did i ever say that i'm trying to make the english fit my plans?? did i ever say that? no, i didnt! on the contrary! i accept the english people as they r, and i do have friends there, the kind who drink and smoke and god only knows what else they do... anyway, i do have friends there that act like that (it's very difficult to find poeple that don't act like that) but all i'm saying is that i don't like it. did i ever say that i go to english people and try to make them change their personlity and be and act like i would want them to? no. i don't. i take what i get. i accept the english as they r. but all i said is that i don't like it, and that i'm not happy with this situation. that's it! so stop puttong words in other people's mouths!

kit k@t

New member
you whine about them

every other week. when i was inlondon i met nice people. i dont know how it is in new castle, but im sure you can find some people that you will like. try meeting other kids that were not born there. i didnt put words in your mouth, but that is what i understood from your msg, and i wasnt the only one. kat

Julia16

New member
'כשאני הייתי בלונדון'....

קאט, זה שאת פגשת כמה אנגלים נחמדים לא אומר שאין אנגלים לא נחמדים. אני לעומתך כבר פגשתי המון אנגלים,והתרשמתי מהם בצורות שונות, אבל שמתי לב שלכולם יש קווי אופי דומים שמייצגים את האנגלים. נכון, יש יותר נחמדים ויש פחות, יש יותר פתוחים ויש פחות,ושוב פעם, פגשתי פה אנשים נחמדים, אני מכירה פה אנשים נחמדים, אבל זה שמישהו נחמד, לא אומר שהוא לא יכול להיות סגור ומאופק, או מזוייף למשל. ואני פגשתי כבר מספיק בשביל להגיד שלאנשים פה יש אופי מסויים. וקאט, זה קצת לא קל למצוא בניוקסאל אנשים שלא נולדו בניוקסאל....את יודעת, זה לא כל כך פשוט. רוב האנשים שגרים פה, וכל האנשים שאני נמצאת איתם בקולג' הם אנגלים שנולדו פה (חוץ מהסקוטי) ואין לי איך למצוא אנשים זרים שלא נולדו פה, ולמזלי הרע ישראלים אין פה בכלל...דווקא יש לי חברה אחת רוסיה מהתיכון, ואחת קוריאנית, אבל חוץ מהם אני לא מכירה כאן זרים.

kit k@t

New member
just wondering, how many friends

do you need? i have a few, and im ok with that... and i know that me being in London meant nothing about the British, but i figured that since i met nice people there the rest might be nice too. kat

Cuteguy

New member
אנשים..

תגידו אתם תמיד עונים פה תשובות נחמדות שכאילו או שזה פחות אני נפלתי אליכם ביום לא ממש טוב? הבן אדם סך הכל מספר על הקולג שלו ואם להגיד לכם את האמת, אז גםאני לומד פה באחד כזה ואני אישית נורא מבין אותה אז מה הקטע שלכם? האנגלים הם ידועים בתור אחד העמים הסגורים יותר והשונים מהישראלים....בכל מקרהה תתחילו להירגע אם אתם לא מבינים על מה מדובר... זה פורום של כולם וכל אחד מביע את דעתו! איןלכם זין למה שהיא אומרת אל תכנסו להודעות שלה או שפשוט על תענו. אם זה עוזר לה לרשוםאת זה כאן אז מי אתם שתגידו לה לא לעשות את זה. ואגב מישהו פה דיבר על זה שהיא עזבה בגיל 14. אז אני עזתי בגיל 18 ואני מסכים על כחמילה שלה על הפתיחות של הישראלים אז ככה שהיא ממש ודקת בנקודה הזאתי. ועכשיו קאטי מה תגידי? שגם אני לא מבין כלום או מה??? אבל אני מניח שזה במנטליות הישראלית לקבל מה שרוצים ולשמוע רק מה שרוצים...(גם לי יש את זה אז זה בסדר :))

אדי שששש!!! ../images/Emo46.gif

זה רק יום כזה שנפלת עלינו... אנחנו בד"כ יותר גרועים...
סתם... גם אני מסכימה איתה... אבל שתספר לנו דברים מעבר לכמה שהאנגלים שיטחיים, כמה שהם שתיינים ומתבטלים! שתספר לנו מה גורם לה לחשוב את זה! מאיזה שיחה שהיתה לה איתם היא הסיקה את זה? על מה הם דיברו, מה היא שאלה, מה ענו... שלא סתם תקבע עובדות בלי להגיד איך היא הגיעה אליהן...
ואני מכירה אותה, ואנחנו מדברות בטלפון הרבה ומידי פעם כשיש חופשים אנחנו נפגשות... ככה שאני יודעת מה עובר עליה אבל גם אותי זה כבר לא ממש מרגש לקרוא את אותן שורות כל שלושה או ארבעה ימים... ליבי- תגווני... תספרי לנו למה את חושבת ככה לא רק בגלל שככה זה נראה לך.
ומי יכולה להבין אותך אם לא אני... אבל אני באמת מאמינה שיש אנשים שהם לא כאלה שטחיים שכל עיסוקיהם מתבססים על שתייה ומזרקים... אפילו שהם אנגלים...

Cuteguy

New member
חח שלום שלום לך

יש משהו בדבריך למרות שאת לא יכולה להסכים שהאנגלים הם לא שטחיים-כי הם אכן כאילו ואפילו אכן בריבוע! בכל מקרה עכשיו אחרי זמן מה אני אחזור לתעסוקה האהובה עלי-לימודים (פחחח). טוב נו לא אהובה אבל מוצרכת....

Odish16

New member
אם היא לא צריכה

שנגיב לה היא יכלה להשאיר את זה בגדר הבלוג שלה! זה דבר ראשון... ולא מבינים? אויש נו תעשו טובה אנשים חכמים שכמותכם! אנחנו אף פעם לא נבין נכון??? האנגלית האלה! באמת מסכנים תראו מה עשיתם מהם..עד כדי כך שאנחנו..שעוברים את אותם דברים..עברנו..לפחות רובנו..לא נבין..אני חושבת שקרה לכם משהו באנגליה או וואטאבר איפה שאתם..חושבים שאתם מיוחדים..אף אחד לא מבין אתכם! זה רק תירוץ! אולי אתם אלא שלא מבינים את עצמכם יאללה! לכו לישון! ביי

Cuteguy

New member
לא רוצים לישון רוצים להשתגע

אצלי עוד רק בוקר....רק התעוררתי.... העניין הוא לא במה הרוב עבר אלא במה שהיא עברה ובה לה לרשום את זה כאן אז מה לעזאזל הבעיה שלך עם זה??? תתארי לך שפתאום ייתחשק לך לרשוםעד כמה שרע לך באיפה שאת נמצאת ויגיבו לך כך...לא נעים, נכון?!

Odish16

New member
חה חה חה

כל כך בא לי לכתוב לך תגובה ארוכה..בת זונה של תגובה..אני כל כך לא אעשה את זה..רק כי אתם בעצמכם לא מבינים שיט.! כן...אתם לא מבינים..לא אנחנו.. לכו דחפו לעצמכם איזה מקל בתחת.. זדיינו כולכם יאללה למי יש כח בכלל שלום!

Cuteguy

New member
חחחחח

אהבתי אהבתי...אולי תשמי משהו ארוך יותר? זה יהיה עוד יותר מצחיק...ובקשר למקל בתחת אז סורי....אני לא הומו ולא רוצה להכאיב לעכוז שלי...

חחח אודיש.. תירגעי בובע...

לא אומרים מקל בתחת אומרים לכו שבו על איזה מלפפון...
אח שלי ואני משתעממים לפעמים וממציאים דברים... (בגלל שהמלפפונים כאן הם ענקיים!!!) חוץ מזה, אדי- מותר לליבי לרשום מה שהיא רוצה אבל גם לאודליה מותר להגיד לה מה שהיא חושבת! מה זה הסתימת פיות הזו? כמו שמותר לליבי לכתוב פה את אותם דברים אובר אנד אובר אגיין גם לאודליה מותר להגיד שהיא יכולה לשמור את הדברים בבלוג שלה... מי אתה שתתערב? ועוד משהו- אודליה בכלל לא אמרה כלום... רק בהודעה האחרונה כי ליבי לא מבינה שזה לא מפריע לנו שהיא כותבת את כל הדברים כל הזמן... אז אתם יודעים מה? תנו לי לסכם לכם את הכל: ליבי גרה באנגליה, אני גרה בסקוטלנד. נכון, הסקוטים יותר חמים והכל אבל עדיין הם בריטים ויש בהם דברים משותפים... ליבי לא רוצה להשתנות ולנסות להתאים את עצמה אל החברה וחושבת שאם היא צריכה מעט להשתנות אז הם לא שווים אותה... וליבי- את ממש טועה! כי אם את תנסי לשנות אנשים בשביל שיהיו כמוך אז את באמת תישארי לבד כי אני לא חושבת שאנשי החברה האנגלית ישתנו בגללך וישנו את ההרגלים שלהם ויתחילו להתעניין בספרים ובדברים שאת אוהבת, כי את לא מוכנה לנסות להתאים את עצמך אליהם ולו בדברים הקטנים ביותר.(דברי איתם על טלוויזיה או משהו שהם אוהבים...) אני כן ניסיתי להתאים את עצמי לסקוטים וזה משתלם לי כי אין לי בעיה של "אין לי עם מי לדבר, אין לי עם מי להיות בביצפר" כי אני בנאדם שלא יכול לשתוק ואתם יודעים מה גיליתי? שאני לא צריכה כל כך להתאים את עצמי כי חברות שלי כבר התרגלו לשטויות "הזרות" שלי... וכולם בביצפר מכירים את "מהות השירן"
תשאלו ילדים בביצפר שלי עליי והם יענו לכם:"כן, הילדה המתולתלת שצוחקת כל הזמן ויש לה נעליים מגניבות מניו-יורק..." חחחחח...
ועוד טיפ קטן לחיים שאני בטוחה שיעזור לכם... בא אלינו לעבודה (כשהייתי בשבוע עבודה מביצפר) MOTIVATION SPEAKER שדיבר איתנו על החיים והחברה והכל... ואם את רוצה למשוך לקוחות (ואני מקווה שבמקרה שלך, ליבי, זה חברים ולא לקוחות
...) את צריכה לדבר איתם על מה שהם אוהבים. ברגע שתתענייני בהם ותדברי על נושאים שמעניינים אותם הם מיד יבטחו בך וכך גם יתעניינו בך... ככה תוכלו למצוא נושאי שיחה משותפים וככה בעצם נהפכים לחברים... וזהו אני לא יודעת מה להגיד לך יותר... פשוט זה לא הגיוני שהאנגלים כאלה דפוקים! כי אני בעצמי מכירה אנגלים והם ממש לא כאלה גרועים! אז אני לא יודעת על איזה אנשים נפלת אבל אם זה כל כך גרוע, תנסי להחליף חברה... תכירי בת אחת מהקולג' ותדברי איתה, תציעי לה לצאת לאנשהו ותכירי אנשים... באמת שיותר מזה אין לי מה להציע

Julia16

New member
שירן, עכשיו את סתם אומרת דברים

שהם ממש לא נכונים
"ליבי לא רוצה להשתנות ולנסות להתאים את עצמה אל החברה וחושבת שאם היא צריכה מעט להשתנות אז הם לא שווים אותה..." למה את אומרת שאני לא מוכנה להשתנות? מתי אמרתי את זה? נכון, אני אולי לא מוכנה להתחיל פתאום לעשן או לשתות או להתמסטל או להיכנס להריון.., אבל זה לא אומר שאני מוציאה את עצמי מהחברה הזאת ולא מוכנה להיכנס אליה או בטוחה שהם לא שווים אותי או משהו. להפך, ואני הגיד שוב את אותם הדברים שאמרתי לקאט. אני כן מקבלת את האנשים האלה, אני כן מסתובבת איתם, כן יש לי שם חברים, רק שזה לא חברים אמיתיים ולא הסוג שבאמת הייתי רוצה להיות איתם ולא חברים כמו שהיו בישראל. ושירן, תאמיני לי שאני כן מתעניינת בהם, אפילו מאוד! כל פעם שנאי מתחילה לדבר עם אדם חדש אני ישר מתחילה לשאול אותו על עצמו ופשוט לנהל איתו שיחה ואני כן מתענינת בדברים שקשורים אליהם, רק שאין הרבה מה לדבר איתם, זאת הבעיה! מה לעשות שאני לא מבינה יותר מדיי בסיגריות או במוזיקת מאטל!.. ומתי אני ניסיתי לשנות אנשים??????? את זה אני הכי לא מבינה! נתפסתם פתאום לקטע הזה ש'ליבי מנסה לשנות את האנגלים'! מה הקטע הזה?? אני מנסה לשנות אותם?? הרי גם אם הייתי מנסה לא הייתי מצליחה, ובכלל אני הבנאדם האחרון שישנה מישהו! כל אחד מצידי שיעשה מה שבא לו, ואני מקבלת כל אחד כמו שהוא, רק שלא תמיד זה מוצא חן בעיני, זה הכל! אז אני כן מסתובבת עם האנשים האלה, כי זה מה שיש וככה הם האנשים ואני מקבלת את זה, אבל כל מה שאני אומרת הוא שהלוואי שהם היו קצת שונים באופי שלהם ובתרבות ובעוד כמה דברים. הרי מה אתם חושבים, שאת כל הדברים האלה שכתבתי לכם אני אומרת גם להם.? ברור שלא!! מה, הם לדעכתם יודעים בכלל איך אני מרגישה? ממש ממש לא! היחידים שאני יכולה להגיד להם את מה שאני מרגישה, בתקווה שהם יבינו, זה אתם! (או ישראלים אחרים) אבל כנראה שטעיתי ואתם לא יכולים להבין על מה אני מדברת.

גספיטלה

New member
ג'וליה או ליבי

תראי, אם את לא מבינה יותר מדי בסיגריות או במוזיקת מטאל, אז הנה זה ממש נושא מצויין בשבילך לשיחה!! תשאלי שאלות, וככה גם תביני יותר, גם תיצרי שיחה עם אנשים שיחשבו שאת מעניינת (כי תדברי איתם על מה שהם אוהבים), ומי יודע, אולי תגלי שזה אפילו מעניין. אולי אפילו תוכלו ללכת לאיזה קונצרט מטאל ביחד ותגלי שזה לא כל כך נורא. ואם את לא אוהבת את זה גם אחרי שניסית, לא נורא, לפחות למדת משהו חדש! תראי כשאת אומרת שאת מתחילה לשאול אנשים על עצמם אבל פעוט אין על מה לדבר איתם, אז זה נשמע כאילו את מרגישה עליונה עליהם. ואני מדברת מנסיון. כשמתעניינים באנשים אחרים באמת, כל מה שיש להם להגיד מעניין, כי כך לומדים להכיר אותם. וכל אדם הוא באמת מעניין, כל אחד עבר דברים בחייו שאת לא עברת ושיהיה מעניין לשמוע עליהם. לגבי החברים שלך שאת לא אוהבת, שוב, זה הכל עניין של גישה. חברים טובים אפשר למצוא בכל מקום, פשוט בכל מקום. אולי לחברים הטובים לא תתקשרי באמצע הלילה כמו שאפשר היה לעשות בישראל, אבל מלבד הבדלים קטנים מאוד אין הרבה הבדל. זה בטח מרגיז לשמוע את כל זה כי זה נשמע אולי כמו העברת ביקורת, אבל תאמיני לי שאני אומרת את הכל מנסיון. את לא יודעת כמה אני סבלתי פה וכמה רציתי שנחזור כבר. ועכשיו טוב לי כאן ממש טוב לי. אז אצלי השינוי בגישה קרה בגלל שהיה לי מזל שילדה נחמדה ממש לא עזבה אותי, אבל בדרךל כלל זה לא קורה ככה, כי בדרך כלל הילד החדש הוא זה שצריך לעשות את השינוי ולא לחכות שאחרים יעשו את העבודה בשבילו. בהצלחה שיהיה לך.

ליבי קרעת אותי בקטע עם ההריון...../images/Emo6.gif

אין לי זמן לענות עכשיו כי אח שלי צריך את המחשב... אני אענה לך מחר כנראה... מקסימום בהודעה החדשה שפתחת... פשוט את כן פוסלת אנשים! וזו תכונה רעה מאוד, תאמיני לי. הקטע שהכי עיצבן אותי זה שהתאכזבת מהסקוטי כי הוא אוהב לשתות! אז מה- גם אני אוהבת לשתות ולהעביר את הסופשבוע שלי בשתייה בסלון עם אח שלי ולריב איתו מכות...
חחח סתם... לא עד כדי כך... אז גם ממני את מאוכזבת? זה כמו שאני אגיד לך שזה צורם לי באוזן לשמוע שאת אוהבת לנגן בפסנתר כי אני חושבת שזה משעמם... (למרות שכששמעתי אותך מנגנת דעתי השתנתה)... ומה שצורם לי באוזן זה שאת לא מקבלת שככה זה החיים פה בבריטניה, גם אם את לא אוהבת את זה. זה שהוא אוהב להשתכר בסופשבוע לא אומר עליו שומדבר רע. זה כמו שאת תעשי הרבה ספורט בסופשבוע...
אז די כבר לחשוב שבגלל שאת לא שותה זה עושה אותך לאדם יותר בוגר, נבון וטוב ממנו... כי לפעמים יש לך את זה שאת מסתכלת על השאר כנחותים... (למרות שבאמת יש כאלה בניו-קאסל שמגיע להם התואר הזה...) אבל זה גם קרה בפגישה שלנו עם ההוא הישראלי... (לא נוקטת בשמות אבל את יודעת מי...) חייבת לזוז... בה ביי.....

Julia16

New member
אוקיי......אני נכנעת..../images/Emo13.gif

יכול להיות שלפעמים אני מסתכלת על השאר כקמעה נחותים ממני.... אני אנסה להשתנות ולקבל את כל השיכורים, אמאות חד הוריות ומסניפים למיניהם כמו שהם, לאמץ אותם לחיקי ולהסתחבק איתם. איך זה?
גם אני חייבת לזוז, אני יושבת פה איזה שעה ומגיבה כמעט על כל משהו שמישהו אמר..(אני כבר יכולה להיות עורכת הדין של עצמי..) ובאמת שלא ציפיתי לכל כך הרבה תגובות (חבל שאני לא יכולה להוסיף 'אוהדות'...) אז לילה טוב.... ליבי:)

למעלה