עדכון לגבי הקולג'...

MissUnKnown

New member
נירא לי שפה עוד מעט יהפכו את זה

גם לחוקי כמו באמסטרדם. כילוא המשטרה פרוצת לכול מיני מחסנים של סורחקי הסמים בשביל לעצור את האנשים שמיצרים P אבל ימצוא שיש לך גראס רק יתנו לך אזהרה. במרכז העיר יש דוכן של מישהו שמוכר כול מיני באנגים וכדרוי מסיבות, ואבא של חבר שלי מגדל שתיל גראס על המרפסת

MissUnKnown

New member
חחחחח

אני לא מבינה אותך. למה את חושבת שבארץ הכול אחרת??? בתכלס זה מה שחברים שלי עושים ברגע זה. משענים מתמסטלים שותים והולכים לפאבים. ובקשר למה שהסקוטי אמר לך...תאמת אני לא מוצאת משהו רע בזה. את לא כיולה לשפוט בן אדם בגלל שהוא שומע מוזיקה שאת לא אוהבת. חוץ מזה גם בארץ הייתי נשאר בבית עם חברים ובקבוק טקליה אז אל תשלי את עצמך...

kit k@t

New member
ok,

lets talk about my friday nights in Israel. i would usually stay home and watch movies, get drunk, get high, or just walk around on the streets. and i had a pretty normal life. i dont know what kind of a fantasy world you were living in, but you have to grow up a bit... kat

Cuteguy

New member
זה ממש לא נכון

הכל אפשר להשיג עם רמת הרצון המספיקה :). ולחיות ביציאות יום יומיות ועם חברים טובים, חברה וכו....זה אפשרי וגם לי היו חיים כאילו בארץ ואני לא ארגע עד שגם פה יהיו לי חיים כאילו!!! שתיכן חיות במציאות.אבל במציאות שונה. לה מתאים משהו (שגם לי מתאים) ולך מתאים משהו אחר...

Cuteguy

New member
nope....

תגידי לי משהו-איך את קוראת? את בוחרת מה לקרוא או מהו כזה? בכל מקרה מה שלא נכון זה זה שהיא חיה באשליה ובעולם קסום בארץ.. היא חיה במציאו נורא נורמלית בחיי הישראלי הממוצע

kit k@t

New member
no

she left when she was 13-12, and she has no clue what teenagers do, and thats a fact. i left when i was 17, so i know what we do, and its not much... kat

Julia16

New member
קאט,

אני עזבתי בגיל 14, אוקיי? אז יש לי איזה שהוא מושג לגבי החיים שבני הנוער חיים שם. חוץ מזה שגם כיום אני מדברת עם בני נוער ישראלים אז ככה שאני יודעת מה מעסיק אותם ומה הם עושים. שוב פעם, אני לא אומרת שישראל מושלמת וכל זה, אבל פה זה לגמרי שונה! עזבי, כנראה שאתם אף פעם אל תבינו אז אין סיבה אפילו להתחיל להסביר.

Odish16

New member
למה לשלול?

למה שלא נבין? אפשר להבין..אבל את צריכה תמיד לחשוב שאת לא בישראל.. אם תמשיכי להשוות את ישראל..(מה שרובנו עושים כולל עצמי אני ואנוכי) אז תחשבי רק דברים רעים.. אני יודעת שאני מרצה הרבה בולשיט ושנאי בעצמי לא עושה ככה..אז יש לנו 2 ברירות. אחת היא לחשוב כמו שאמרתי.. שאת חיה איפה שאת חיה..את לא בישראל.. השניה היא פשוט להשוות כל הזמן..ועם זה גם בא דיכאון ולסיכום.. בכל מקרה אנחנו חושבים..או לפחות משווים.. סתם דיברתי שטויות..הממממממממ..(שתקי!)

CuteDevil

New member
גם כאן זה דיי ככה

בקשר לחברים שלהם...אין כאן יותר מידיי חבריות שהם מעבר ללאכל לנצ' ביחד....

Cuteguy

New member
היי

אני הולך עכשיו לקולג' שנה שניה בבריטיש קולומביה בקנדה וכפי שהבנת מהשם אזגם פה לא חסרה התרבות "האהובה" עלי-התרבות האנגלית. גם פה היחסים נורא סגורים בין האנשים אבל תמיד יש את האפשרות לפגוש אנשים יותר פתוחים. אז נכון, גם פה מרבית האנשים הללו עונים רק לשאלה הספציפית שנשאלה ולא יודעים מה זה להמשיך שיחה ולבקש מהם טלפון זה גם ל משימה קלה אבל זה אפשרי כנראה....אני לא מאמין שהם לא עושים כלום כל החיים...והכי מצחיק זה שיש בנות שאני מדבר איתן כל הזמן בקולג' וברגע שאני שואל את הטלפון שלהן הן סותמות.א'קיצר0מוזרות חבל"ז! למזלי פה אין מסטולים בקולג' וזה דיי יתרון. כולם פה משלמים על מנת ללמוד אז ככה שאם בא לך להתמסטל אתה לא הולך לקולג'.... חוץ מזה, אם הם דפוקים וסגורים תמצאי מישהו מענין ותפתחי אותו (במובן בטוב של המילה..חחחחחח). תאמיני לי שזה אפשרי. הצלחתי בזה כבר! אין הדבר העומד בפני הרצון ועכשיו לדוגמה יש לי אתגר חדש...לצאת עם מישהיא שאפילו את הטלפוו שלה מסרבת לתת. אני פשוט לא מאמין שאני לא אצליח בזה! גם אם העולם יתהפך :). ןהכי מבאס זה ההפסקות. זוכרת בארץ? כולם מדברים וזה..אז פה זה מזה לא ככה... עם הזמן אני מכיר אנשים (למרות שזה קשה כי כל הזמן מחליפים כיתות..) ואז בהפסקות אנחנו מתחילים לדבר ואז משתפים עוד ועוד אנשים ותאמיני או לא זה עובד. נגיד סמסטר שעב התחיל בשתקיה מוחלטת ונגמר בשיחות מפה ועד הודעה חדשה.... דונט גיב אפ! אם תרצי מספיק את תצליחי לשנות את זה!הכל אפשרי בחיינו :)

Julia16

New member
תודה!:)

לפחות מישהו פה מבין על מה אני מדברת ולא תוקף אותי או מבטל את דבריי! איזה הקלה... כל הדברים האלה שסיפרת, ההפסקות המשעממות, השתיקות, הסגירות וכל זה, זה בדיוק מה שאני מדברת עליו! אז נכון, אולי אפשר למצוא אנשים קצת יותר פתוחים אבל זה מאוד קשה כי הרוב לא כאלה. אני בהחלט מקווה שדברים לאט לאט ישתפרו וישתנו, ובסופו של דבר אני לא אצטרך יותר לדבר על המגרעות של האנגלים מרוב שכל כך קשה לי איתם.. אז תודה:) בה-ביי ליבי

Odish16

New member
ליבי! עד כאן! ../images/Emo46.gif

די די! נמאס לי כבר לקרוא את ההודעות שלך..וזה לא שאני לא מבינה..זו את שלא מבינה.. כל מה שאת עושה זה רק להעביר ביקורת על האנגלים! מספיק עם זה.. ככה הם ולא את ולא אף אחד אחר יוכל לשנות את זה! את סתם מתרגזת לשווא! מה את מצפה? ליבי תשנה את העם האנגלי? לא.. כנראה זו ה"תרבות" שלהם ואין לך שום דבר לעשות נגד זה.. את חושבת שזה רק האנגלים וכל השיט הזה..אבל את כל כך טועה.. גם כאן אם תשאלי אנשים מה הם עושים יגידו לך אותו דבר..(ג'וני..תקן אותי אם אני טועה) ואולי חשבת שזה לא הם..? אולי זו את? ככ הם נהנים..תניחי להם לנפשם לעשות את מה שבא להם.. אני חושבת שזה כבר מספיק להעביר ביקורת על כל דבר מפגר.. במקום להעביר ביקורת ולהעסיק את הראש שלך בשטויות תעשי דברים אחרים..לכי תנגני בפסנתר..תרגעי קצת.. לא יודעת מה להגיד לך.. אבל ההודעה הזו היתה ממש מוגזמת בעיניי..תסתכלי כמה דברים כתבת..ונאי לא מתכוונת לדברים טובים! זה כמו שמישהו אנגלי יבוא לישראל ויעביר ביקורת עלינו.. זה שלא התרגלת ב3 שנים האלה.. אף אחד לא אשם..גם לא האנגלים.. וחוץ מזה..עוד דבר, את מכלילה יותר מידי.. אין כזה דבר כולם! תמיד יש יוצאי דופן.. שלום.

Julia16

New member
אממ, אודליה,

לא ראיתי שכשאת כתבת פה את כל ההודעות שאת העברת ביקורת על הנורבגים, מישהו, ובמיוחד אני, העירו לך על זה שכל מה שאת עושה זה להתבכיין על הנורבגים ועל האישיות הדפוקה שלהם והתרבות שלהם. ואת יודעת מה, אולי גם לנו נמאס לקרוא את ההודעות האלה שלך? אבל אנחנו אמרנו לך משהו? לא! ובמיוחד לא אני שניסיתי להבין אותך ולא להגיד לך שנמאס לי לקרוא את ההודעות האלה! ודרך אגב, לא ראיתי שכל מה שאני כותבת זה רק תלונות על האנגלים, יש גם מספיק הודעות שכתבתי שהיו על מה שקרה לי באותו יום או סתם מחשבות או מה שזה לא יהיה. אבל כמו שכבר אמרתי פה, אם לאנשים נמאס מההודעות האלה ומה'ביקורת' שלי על האנגלים, אז אני פשוט לא אכתוב את הדברים האלה יותר. ועוד משהו, אמרתי שאני ישנה אותם?? מאיפה בכלל הגעת לקטע הזה?? מצידי שישתכרו ויתמסטלו וימותו ותאמיני לי שאני יניח להם לנפש! אל תדאגי, לא ליבי תשנה את העולם... אף פעם לא התיימרתי אפילו לנסות.

Odish16

New member
אממ, ליבי,

קודם כל הפסקתי להעביר ביקורת..(ח"ח לי) ולא הכללתי את כל הנורבגים.. לפני שאת מוציאה דברים מהפה שלך..אולי כדאי שתסתכלי קצת אחורה..כי אני הסתכלתי אחורה לפני ש"פתחתי את הפה" עלייך.. נגיד ש.. את כותבת המון הודעות עם אותם תכנים..לי אישית נמאס..וכמו שזכותך לספר לציבור הרחב מה שבא לך..זו זכותי לכתוב שנמאס לי..ולא אמרתי שנמאס לי ממך.. אלא מההודעות האלה של הביקורות.. ואל תדאגי? חחח אני לא דואגת:) אבל הקטע אצלך..זה ככה..יום אחד טוב לך ושמח לך..(מותר נכון?) יום אחרי זה את באה בטענות שחרא ובלה בלה בלה..יום אחרי זה שוב שמח לך יום אחרי זה חרא..ובסדר.. את מספרת..משתפת..לא אמרתי שאסור ולא אמרתי לך שאל תכתבי כאן יותר..אני חושבת שזו היתה זכותי להביע "דעה".. ואם נמאס לכם לקרוא את ההודעות שלי..אין בעיה..תגידו, זה לא אומר שנאי אסיק מסקנות מהר וממש אפסיק לכתוב בפורום הזה.. חח לא נראה לי.. לא משנה..בקיצור תעשי מה שבא לך.. יום טוב חבר'ה

Julia16

New member
אודליה, אני בסך הכל

הגבתי לדברים שאת אמרת, ואם זה נשמע כאילו 'פתחתי עלייך פה' אז זה רק כי את פתחת עליי פה ראשונה. תאמיני לי שנאי לא אוהבת לריב או להתווכח אבל לפעמים פשוט חייבים להגיב לדברים שאומרים לך. דבר שני, באמת יופי לך שהפסקת להעביר ביקורת, אבל מה לעשות, אני לא. אני כותבת הרבה הודעות עם אותם תכנים? זה משעמם מישהו? הוא לא חייב לקרוא. חוץ מזה, נראה לי שההודעה שלי היא קצת יותר מעניינת מהחוסר הודעות שיש בפורום, אבל שוב, מי שלא מעניין אותו, שלא יקרא, וזכותי לכתוב מה שאני רוצה כל עוד אניי לא פוגעת באף אחד (חוץ מבאנגלים כמובן..) וגם אני לא אמרתי שנמאס לי מההודעות שלך ושתפסיקי לכתוב פה, להפך, אני באתי בגישה הפוכה על זה שאת אמרת שנמאס לך מההודעות האלה שלי, אז אני אמרתי שגם אני לא תמיד התלהבתי מההודעות שלך שבהם נתת ביקורת על הנורבגים והוצאת את הרגשות שלך וכל זה. יום טוב לכולם.

Odish16

New member
המממממ

חחח אנחנו בגן? אם אני ארביץ לך..את תרביצי לי חזרה? חחחח עזבי..הממ בכל מקרה..אמרת שאת לא אוהבת לריב או להתווכח אבל לפעמים פשוט חייבים להגיד דברים..יפה! זה מה שאני עשיתי בהודעה שלי.. וחוצמזה את פותחת הודעה.. אנשים נכנסים לקרוא מה כתבת..זה לא שאת כותבת הודעות לעצמך.. אז קצת הגיון בזה.. צריך לקרוא לפני שאומרים משהו..לא ככה...? לא משנה..בכל מקרה לא באתי הנה לריב להתווכח או וואטאבר..

אוקיי ליבי כמה שאני אוהבת אותך...

זה לא הולך להיות הכי טוב שבעולם... אז ככה- את האמת, את באמת כותבת כאן על האנגלים יותר ממה שצריך. למה את מטריחה את עצמך לכתוב כל כך הרבה הודעות (ארוכות מאאאודדד) על האנגלים? ואת יודעת, סבבה מותר לך... אבל אם תחפשי בארכיון את תמצאי לפחות 15-20 הודעות ארוכות כאלו, עם אותו תוכן, אותן האשמות, אותן בעיות... את לא חייבת לכתוב מחדש כל הזמן. אנחנו כבר יודעים שזה מה שאת חושבת... פשוט תגידי, "האנגלים מוכיחים לי שמה שאני חושבת נכון וזה בגלל שהלכתי לפה ולשם וקרה לי ככה וככה..." ולא לכתוב הודעה בנוסח "האנגלים השטחיים האלה! כל מה שמעניין אותם זה אלכוהול, סמים ולהתבטל כל היום ללא מעש..." כי רציני, כבר אין מה להגיב על זה... למשל לי- זה לא ככה. אני יודעת שבכל מקום שאני לא אהיה אני אצליח להסתדר עם אנשים. לפחות בביצפר. אני פשוט בנאדם פתוח וחשוב לי לדבר כל הזמן... אז נכון, לא נצא בימי שבת וכל זה... אבל אני חושבת שאני יותר קלילה ופתוחה ממך. למשל באנגליה- זוכרת שיצאנו לפאבים ואחר כך הייתי מסטולה והתחלנו לדבר עם מלאאא מלאאאאא אנשים? את היית עושה את זה לבד? לא. כל שניה את רצית ללכת משם. את סגורה מידי... תשתחררי! קחי הכל בקלות! מה גם, שיש לך גישה של בחורה בוגרת לגילה. לפעמים זה מהווה איום על אנשים. למשל, את יותר חכמה מהמון מבוגרים שאני מכירה. למה שלא תנסי פעם אחת להתנהג לגילך? תשתחררי... תצחקי משטויות (גם אם זה לא מצחיק אותך), תהני! זו העצה שאני יכולה לתת לך כי זו העצה היחידה שאני בעצמי מיישמת... הייתי אומרת לך את זה במסנג'ר אבל בגלל שהעלית את הנושא פה, אז כבר עניתי. ובקשר לקאט- קאט, אולי לך לא היו חיים מי-יודע מה בארץ אבל אני יכולה להגיד לך שבימי שישי את בחיים לא היית מוצאת אותי בבית. הייתי חוזרת מביצפר לחצי שעה ומסתובבת עם חברים, יושבים בגנים, בבתים, חוזרים בערב מכינים שיעורים (כן בטח... חחח) ומחכים ליום שלמחרת... מה גם שהביצפר היה כיף! רק צחוקים היו לנו בכיתה... ותשאלי את אודליה מי היה הגורם המרכזי... חחחחח.... (מתלהבת מעצמי!) ולהגיד את האמת, בישראל הם יותר סרקסטיים... פה אין להם את זה... מה שמצחיק אותם זה שטויות... בארץ הם יותר ציניים... למשל אני וידיד שלי היינו הילדים הכי ציניים שיש... יש לנו מין הומור שחור ומעוות והיינו יושבים לבד וצוחקים במשך שעות עד שכואבת לנו הבטן... וזה יכול היה להיות מהערה קטנה.... ופה- כשאת מעירה הערה צינית, אז או שהם לא מבינים או שהם מגחכים... מי שצוחקים אלו המורים... *ASHAMED* בכל מקרה- אני יודעת שפה, בבריטניה, אני בחיים לא אמצא חברים כמו שהיו לי בארץ (ואני מדברת על אודליה ושיר ועוד שלא נזכיר פה...) ואפילו דניאלה- בחיים לא תהיה כמונו כי גם היא גדלה וחונכה במדינה אחרת והיא גם עזבה את ישראל בגיל צעיר והיא לא יודעת מה זה אופי ישראלי ממש... רוב הדברים שהיא עושה זה לחקות אותי... אם זה בסלנג או אם זה בצורת דיבור ובשפת גוף... וליבי- ליבי יש לה לפעמים יציאות מגניבות אבל רוב הזמן היא ילדה טובה, בוגרת והולכת לפי החוקים ולא מרשה לעצמה להתפרע... בקיצור- כן! בשבילי ישראל היתה מושלמת! עם הפיגועים, עם העצבים- עם הכל! וקאט- שוב את שופטת אנשים לפי מה שהם מאמינים ומרגישים... לך לא היה טוב בישראל- זו בעיה שלך! לאחרים, וזה לא משנה באיזה גיל הם עזבו- הם עדיין יודעים מה היה טוב להם ותמיד אבל תמיד הם ישוו הכל למקום שהם גדלו בו... אז תנסי להבין שלא כולם "חזקים" כמוך... ולחלק זה יותר קשה להתרגל ותמיד ישראל תהיה הבית שלהם והמקום המושלם...

Julia16

New member
שירני שירני שירני.....

אוקיי, אז נתחיל עם הקטע של הפאבים. שירן, את זוכרת איך התנהגת לפני שהשתכרת ואחרי שהשתכרת? לפני שהשתכרת היית ממש סגורה, את לא דיברת כמעט עם אנשים ולא עשית שטויות. אבל אחרי זה, רק כשהיית שיכורה התחלת פתאום לעשות שטויות ולשיר ברחוב ולדבר עם אנשים ולעבוד עליהם. את היית עושה את זה אם לא היית שיכורה? לא נראה לי. כי עד כמה שאת ילדה חמודה וחברותית והכל את גם דיי ביישנית כשזה מגיע לאנשים חדשים ובעיקר אנגלים, וגם את לא בדיוק מתחילה לעשות שטויות סתם ככה ואת יודעת את זה ואני יכולה לתת לך דוגמאות. עכישו, אני בניגוד אלייך לא השתכרתי אז אני לא התחלתי לעשות שטויות (מה לעשות שהייתי צריכה להחזיק אותך שלא תפלי פתאום ברחוב או משהו..)אבל בכל זאת דיברתי עם אנשים והייתי פתוחה, כי ככה אני, אני בנאדם פתוח ואני לא צריכה שתייה שתעזור לי להרגע ולהיפתח, אז זה עונה לך על השאלה. ועם איזה אנשים בדיוק התחלת לדבר? תגידי לי בנאדם אחד. כל מה שעשית היה לדבר עם כמה מבוגרים (שהתחילו איתנו) ולעבוד עליהם שאת מניו-יורק, ואם כבר את זאת שרצית להמשיך ללכת בזמן שאני המשכתי לדבר איתם. anyway.. בקשר ללכתוב על האנגלים.אז ככה. את ההודעות האלה אני כותבת בשביל עצמי, בשביל לעזור לעצמי להירגע וזה מין תראפיה כזאת בשבילי, תראפיה בכתיבה (יש כזה דבר דרך אגב). אז את ההודעות הארוכות האלה שבהם אני מקטרת על האנגלים אני כותבת בשביל עצמי ובשביל להוציא מעצמי רגשות שליליים, ולא בשביל אף אחד אחר. כמו שכבר אמרתי, מי שלא מעניין אותו-שלא יקרא. בקשר לעניין האופי, אני דווקא לא מסכימה איתך. אני חושבת שאני בנאדם מאוד חברותי ופתוח, אבל בניגוד אלייך לי לא יצא כזה מזל להיות בחברה שהיא יותר פתוחה כמו החברה הסקוטית (ואת בעצמך אמרת שהסקוטים הם יותר פתוחים וחברותיים) אלא אני נתקעתי בחברה עם מאנטליות סגורה ומאופקת, וככה יצא שנדפקתי. לעומת זאת, כשהייתי למשל בגייטסעד, שיש שם קהילה יהודית גדולה מאוד ופגשתי המון בנות יהודיות דתיות מכל מיני מקומות בעולם, וגם מישראל, התחברתי עם מלא בנות והיו לי שם ממש כמה חברות טובות (שלצערי כבר עזבו את המקום). אבל זה רק להראות לך שכשאני נמצאת בחברה עם אנשים נחמדים וחברותיים אז סוף סוף היכולת שלי להתחבר והכל ממצה את עצמה. זה פשוט תלוי באיזה חברה אתה נתקע. תאמיני לי שאני משוחררת וצחוקת המון.הקטע הוא שכשאני נמצאת עם האנגלים מהקולג' אני כל הזמן צוחקת ומחייכת והכל, אבל זה לא מה שעוזר לי. יש לי שם כבר המון אנשים שנאי מכירה והייתי קוראת להם ידידים, אבל לא חברים! זה הקטע, שבשבילי, לקרוא למישהו חבר או חברה אני צריכה להרגיש באמת קרובה לבנאדם הזה ולדעת עליו הרבה ולא סתם לדעת מה השם שלו ועל מה הוא מנגן ולאכול איתו צהריים ובזה מסתכם הקשר שלנו. אז באמת בזכות זה שאני פתוחה וחייכנית וזה כבר הכרתי שם הרבה אנשים, אבל מה שכל כך הורג אותי זה שאי אפשר להתקרב אליהם! שאי אפשר לצאת ממעגל הידידות ולהיכנס לתוך קשר של חברות אמיתית! את מבינה? אז כמו שאמרתי, אני מחייכת המון, וצוחקת משטויות ונחמדה והכל, אבל זה לא מה שעוזר לי! ואם גם את לא מסוגלת להבין אז באמת שאין לי יותר אפילו סיבה לדבר. ונכון, אני יותר בוגרת מגילי, מה לעשות, כזאת אני. תמיד הייתי בוגרת וגם עברתי כל מיני דברים שעוד יותר ביגרו אותי אז ככה שאני פשוט כזאת ואני לא יכולה פתאום להתחיל להתיילד. מה לשות, יש אנשים שתמיד יהיו ילדים, גם כשהם יהיו בני 40, ויש כאלה שתמיד יהיו בוגרים לגילם, גם בגיל 8. אולי בגיל 40 אני אשתנה והתחיל להתנהג כמו בת 20, מי יודע. ונכון, אני ילדה טובה ואין לי ממש רצון להתחיל להתפרע, ואני לא מתכוונת להתחיל לעשות שטויות רק כדיי שאנשים יחבבו אותי או מה שזה לא יהיה (וגם, אם זה מה שיגרום להם לחבב אותי אז אני לא צריכה את חיבתם..) זה הכל, מקווה שעכשיו קצת יותר הבנתם אותי. בה-ביי, ליבי

ליבע ליבע ליבע....

נתתי לך דוגמא אחת מהקטע של הפאבים... זוכרת את ההוא ברכבת שהתחיל איתך או משהו? (לא הבנתי את המבטא שלו... הייתי זקוקה לתרגום ודחוף!!!) והוא היה נחמד וסיפר לנו שבלונדון כולם מגעילים ומבקשים ממך לשלם על ללכת לשירותים ציבוריים וכאלה? כי עבדנו עליו שאנחנו מאמריקה ואנחנו תיירות? נו! דיברנו איתו לא? אה רגע, הוא היה שיכור... אמרתי לך להפסיק לדבר איתו... הוא היה מפחיד... בכל מקרה, זה בכלל לא היה קשור לזה ששתיתי, זה היה קשור לזה שלא היתה לי בעיה לדבר עם אנשים. ואת מגזימה! אני בכלל לא שתיתי הרבה! הייתי קצת ב"היי" לאיזה רבע שעה... אבל לא הייתי על הרצפה... כולה שתיתי כוס של חצי ליטר של "גינס".... כוס אחת לא כזה משפיעה עליי... אניוואייז... מה עם האלה שנכנסנו לפאב? שדיברנו איתם בתור? ובתור למועדון עם החמוד מאחורינו? לא שתיתי אז!!! זה היה לפני ששתיתי! מה תאמרי להגנתך? חחח.. את כל שניה אמרת לי לזוז כי צובטים לך בתחת!!! וליבי תביני- אין דבר כזה חברים אמיתיים בבריטניה! אין דבר כזה!!! אולי יש לי את דניאלה אבל תאמיני לי שלא הכל כזה מושלם איתה וכן, זה קשה להיות חברה של מישהי שלא מחמיאה לך על כלום ושאת מחמיאה לה ושואלת מאיפה היא קנתה את החולצה\מכנס החדשים היא אומרת לך שהיא לא זוכרת (כדי שחס וחלילה גם את לא תקני)... ושהיא "מנסה" להכיר לך איזה מישהו מהשכבה שלה, היא פתאום לא יודעת איפה היא שמה את הדף עם הכתובת אימייל שלו... וששתיכן נדלקות על אותו בחור ואת מוותרת לה עליו, היא משקרת לך שהיא לא רוצה אותו אבל למרות זאת משיגה את הטלפון שלו מאחורי הגב שלך ועוד אומרת לך שאת לא מהווה עליה איום בכלל... וואי! אחלה חברה יש לי פה! אבל חוץ ממנה אין לי עוד חברות שאני רואה כל יום אחרי ביצפר... (אולי 2 מהביצפר שאני רואה פעם-פעמיים בשבוע אחרי ביצפר).... אז למה לנסות למצוא "חברים אמיתיים" אם הם לא קיימים ואת מודעת לזה?

למעלה