עדכון לגבי הקולג'...

חחחחח ליבי מה קרה לך היום...

נהיית בדרנית.....
"אני אנסה להשתנות ולקבל את כל השיכורים, אמאות חד הוריות ומסניפים למיניהם כמו שהם, לאמץ אותם לחיקי ולהסתחבק איתם. איך זה?
"
קרעת אותי..
ליבי החלטתי להיכנס להריון בהקדם האפשרי מכיוון שאני עוד מעט בת 16 ומכיוון שכל החברות שלי כבר מגדלות תינוק\ת בבית החלטתי שגם אני רוצה...
האמת, הדור הזה התפכח מעט ואין בנות בשכבה שלי שהן אמהות... וואי אבל גיליתי שהן מה זה לא "ילדות טובות" כמו שהן נראות... ואני מדברת על הבנות שבאמת נראות כמו ילדות טובות...
לילה טוב ליבע!

גספיטלה

New member
כל כך נכון מה שכתבת!!!!!!

מה שאמרה לכם ה MOTIVATION SPEAKER. אני בהתחלה גם הרגשתי צורך לספר לכולם על ישראל, מה שונה בין ישראל ואמריקה, מה בישראל היו עושים בכל סיטואציה בניגוד לארה"ב, איך בישראלים מתנהגים. שמתי לב שזה לא ממש מעניין אף אחד, והתחלתי לחשוב, רגע, נניח בישראל עולה מארץ חדשה כל הזמן היה טוחן לי במוח איך זה שם לעומת פה, זה מתישהו היה נמאס לי. רוצה לגור שם? גור שם. רוצה לגור ולהשתלב בארץ? תפסיק עם ההשוואות המשעממות! אז אני באמת מנסה להתעניין במה שמעניין כאן את האנשים, והאמת, ברגע שהפסקתי לחשוב שהם לא ברמה שלי (אבל באמת להשתכנע בזה) גיליתי שזה נחמד. אז אני באמת שומעת לפעמים סיפורים על ההבדלים בין סוגי האלכוהול, מה כדי לשתות ועוד שטויות. אז מה??? דבר ראשון, למדתי כמה דברים (למרות שאני לא שותה לעולם), דבר שני, ביליתי בשיחה נחמדה עם אנשים. וכשמיצינו את עניין האלכוהול, ניווטתי את השיחה לנושאים שקצת יותר מעניינים אותי, וכולם שיתפו איתי פעולה, כי ככה זה בשיחה, פעם מדברים על דברים שיותר מעניינים אותך ופעם על דברים שפחות מעניינים אותך, העיקר שלא משדרים שאת ברמה גבוהה יותר מהאחרים כי זה מרתיע.

eori

New member
אני ממש מצטער להגיד לך אבל

ככה זה בכל העולם!!! אולי אני לא יודע על המ אני אבל לפי דעתי יש משהו בישראלים שאין לכל שאר העמים אני מתכוון לזה שהם יותר פתוחים יותר חמימים כאילו זה נשמע מזה מפגר אבל נכון!!! כאילו האמריקאים פחדנים כאלה לא יודע איך להסביר את זה נגיד שאם אתה חדש הם לא יבואו אליך או שמהו נכון יש את אלה "היוצאי דופן" אבל יש גם את הרוב שהוא לא המזל שלי באמת שאני באתי ואני לא פחדתי לגשת לאנשים ולדבר איתם ומי שהיה סנוב אמרתי לעצמי שילך לעזזל והמשכתי הלאה אז העצה שלי אליך היא שבאמת אל תתיאשי תחפשי את אלה "היוצאי דופן"!!! בהצלחה:):)

למעלה