סתם תהייה

אני מצביעה, על אף שאין לי לימודים ברביעי

בפסיכולוגיה ברור לי לגמרי למי, בתקשורת אני עוד בהתלבטות... מצד אחד, הנציגה של הצהובים היא אדם מקסים ומשקיע שעשתה ועושה מה שרק אפשר, מצד שני, היא בכל זאת חלק מהתא הכי מעצבן בקמפוס...

niva99

New member
לא חייב אבל

האם הם אלטרואיסטים ? אני פשוט לומדת שנה א' ולא בקיעה מספיק ומכאן השאלה - [ אולי נאיבית משהו...] חלק אמרו שיש להם נק' זכות לתוארכתוצאה מהפעילות. אחרים טענו שמלגות עבור מעורבות. מעניין מה האמת .

tutiris

New member
מה יוצא מזה...

לנציג חוג לא יוצא מזה הרבה. לגבי הנקודות זכות- אני יודעת שזו היתה אופציה לפני שנתיים לנציג לקבל 4 נקודות עבור התנדבות באגודה, לא יודעת איך זה השנה. בכל מקרה צריך לשלם על נקודות לתואר.כשהייתי נציגה בשנה האחרונה שלי היתה לי אופציה לנקודת וויתרתי כי היו לי מספיק נקודות לתואר ולא רציתי לשלם סתם עוד. בשנתיים שהייתי נציגה לפני זה, זה לא נתן לי כלום (לא היתה גם אופציה). יש כאלו שרוצים להיות נציגי חוג פשוט כדי לצבור קצת כוח באגודה ובהמשך להיות אולי חברי מועצה- יו"ר, סיו"ר, גזבר, ראש ועדת ביקורת, ראש משרד אקדמי, ראש משרד פנים, ראש משרד תרבות ודובר- כל אחד מבעלי התפקידים הללו נחשב לחבר מועצה והם קבלים תשלום על עבודתם. זה לא כזו מציאה כי השכר זעום וגם שם שעות רבות הן בהתנדבות (כי יש איזו מכסה כנראה) אבל אני מניחה שיש כאלו שבשביל הקורות-חיים ירצו תפקידים כאלו... למה הייתי נציגת חוג בלי לקבל שום תשלום ושום תמורה וגם לא רציתי להיות במועצה באגודה? כי לא מעניינים אותי תפקידים פוליטיים, התחלתי בשנה א' כי היה צריך מישהו שירכז את כל מה שהחוג שלי צריך ומצאתי כמה חברים באגודה, רוב חבריי לכיתה העריכו את מה שאני עושה וסה"כ זה לא דרש ממני הרבה. אם מישהו אחר היה רוצה את התפקיד, לא היה אכפת לי (אבל בחוג שלי לא היו מתמודדים משום תא אחר וגם לא עוד פעילים בתא שהייתי בו- נטו).

נותנים לי קרבמו אז ברור שאני מצביעה

בחוג לתולדות האומנות אני לא חושבת שבכלל יש מתמודדים מהזווית הישירה וגם שהנציגה של + ממש חמודה ונראה שהיא באמת רצינית בקשר לזה, ורב תחומי לסטודנטים פלוס יש שלושה נציגים לחוג- בגלל הגודל שלו ולזווית הישרה נציגה אחת לכל החוג הענק אז נראה לי שיש לה פחות כוח. ואולי הבנתי לא נכון אבל אמרו לי שלזווית הישרה יש רק איזה 10 מתמודדים סך הכל אז אם זה כך בכל מקרה לא יהיה להם רוב כי למלא את האגודה לא?

נראה לי שאת מפספסת משהו

מספר הנציגים בחוג הוא קבוע, והם לא חייבים להיות כולם מאותו התא. למשל, בגלל בלגן בחוג לפסיכולוגיה בשנה שעברה, נשארה הנציגה של פלוס שאף אחד לא יודע מי היא ואיך היא נראית כי היא לא עושה שום דבר, ויש נציגה של הזוית הישרה שבאמת פעילה. מיעוט מועמדים זה לא סיבה לא לבחור במישהו אחר לשם שינוי, כל אחד יכול לשנות, אפילו אם הוא במיעוט. כל דבר שיכול לגרום למישהו לחשוב שוב לפני בזיונות כמו מועדון WE, הוא מבורך. ענבל, שאין לה שום קשר למי מהתאים אך חושבת שהגיע הזמן לתת צ'אנס לאנשים חדשים לעשות משהו.

תודה על ההסבר

פשוט לא באמת ידעתי איך זה עובד חוץ מלכתוב את השם שלהם ולחק מלא דברים צהובים הם אומרים עוד הרבה...

amitk80

New member
משהו להוסיף

לא שמתי לב אם אמרו את זה או לא, אבל כמות הנציגים שתא מסוים שולח (במקרה שלנו הזווית הישרה) הם שולחים 11 נציגים ולא 10. זה דבר ראשון, דבר שני זה שהם שלחו מעט נציגים השנה לא אומר ששנה הבאה הם לא ישלחו יותר ואם כל ה 11 נציגים נבחרים זה אומר שיש להם רבע כוח באגודה (11 מתוך 40 זה מעל 25%) וזה המון כוח. עובדה שברגע שהתא הזה צבר קצת כוח אז פתאום התחילו לדבר על בחירות בקמפוס ועוד תאים הצטרפו לחגיגת הדמוקרטיה. גם מחר הצהובים יגידו לכם הרבה דברים. תזכרו שהגענו למצב שהגענו אליו בסוף שנה שעברה כי נרקמו כל מיני דילים בין נטו, חדש ובל"ד. אותם אנשים של נטו (דאז) הם חלק גדול מסטודנטים פלוס. זה שהם מוציאים הרבה מקראות ורואים אותם בדשא עם כל הגל הצהוב לא אומר שהם פתרו את הבעיות המהותיות של ציבור הסטודנטים ויש הרבה מאד בעיות לפתור. הם נמצאים כמה שנים טובות באגודה והרבה דברים שאני עוד זוכר כסטודנט שנה ראשונה לתואר ראשון לא נפתרו עד היום (ואני כבר סטודנט שנה ראשונה לתואר שני) לא מאמינים לי, אתם מוזמנים ללכת ולבדוק את המצב בעצמכם. דברו עם סטודנטים ותיקים

מימשתי את זכותי הדמוקרטית

ולא קיבלתי קרמבו

amitk80

New member
וואלה?

יפה מאד שהצבעת. עזבי לא צריך את הקרמובים של האגודה, הם גם ככה מלאים בהרבה קלוריות.

../images/Emo12.gif

בטח שזה משנה! זה נראה לי הדבר הכי טוב שיצא מהיום הזה ויש בהם 115 קל' (נכון לפחות לקרבו של העונה שעברה אם הם לא שינו כלום) כמו בכל קרמו אחר וזה לגמרי שווה את זה

MsUnderstood

New member
גמני לא קיבלתי ../images/Emo10.gif

אבל קיבלתי נשיקות וחיבוקים מכמה על זה שעזרתי להם והבאתי איתי עוד שיצביעו להם

its me9

New member
שאלה למנהלי הפורום...

חיפשתי שרשור מתאים ולא מצאתי .. אשמח להעזר בנסיונכם ולהתייעץ איתכם. אני מתחיל ללמוד באוני' הפתוחה לתואר ראשון חינוך וליקוי לימידה, המטרה שלי היא אחרי סיום התואר הראשון להמשייך באוני' חיפה לתואר שני בליקוי לימידה ויעוץ חינוכי.. עכשיו השאלה שלי כזאתי . איך אני אמור לדעת איזה קורסים לקחת בפתוחה על מנת ואם צריך השתלויות שיהיו מינימום קורסים להשלים.. יש מצב לדעת איזה קורסים צריכים להיות לי על מנת להתקבל לתואר שני בליקוי לימידה ויעוץ חינוכי? תודה רבה מראש ,ואם זה לא המידע שאתם מספקים ישמח אם תפנו אותי לכתובת שבה אני ימצא עזרה.

deathcaster

New member
תגובה

אני ממליץ ליצור קשר עם מזכירות החוג הרלוונטי באונ' חיפה, הם באמת יודעים לתת לך את התשובות שאתה מחפש (אני "אמצא" ולא אני "ימצא") וסתם לידע כללי, בהנחה ואתה תעשה יותר נקודות זכות לתואר הראשון באו"פ מהמינימום הנדרש, ובד"כ זה תמיד ככה, תוכל בכיף לנצל נקודות אלו לתואר השני (באישור המוסד כמובן), לגבי פטורים מקורסים נוספים , אני ממליץ לשמור על כל הסילבוסים של כל הקורסים של התואר הראשון שלך ליום שבו מרצי הקורסים בתואר השני יבקשו אותם כדי לראות אם במקרה שווה להם לתת לך פטור או לא. בהצלחה.

stkachov

New member
אתה צריך להתייעץ עם 2 גורמים

1. מערך הייעוץ באוניברסיטה הפתוחה. מנסיון, מדובר במערך טוב מאוד(לפחות אני יכול להעיד לגבי חיפה), ויש ליועץ הרבה ידע לגבי הרבה תחומים ומוסדות לימוד. 2. המזכירות או מי שאחראי על התואר השני הנ"ל באונ' חיפה. אני בספק אם יוכלו להגיד לך בטוח במה יכירו ובמה לא, כי אלו דברים דינמיים שלפעמים משתנים. אבל זה יכול לתת לך את הכיוון הכי טוב. מעבר לכך, הייתי קצת מתרכז יותר בטווח הקצר. אתה יש לך תכניות כבר ל5-6 השנים הבאות, ולפעמים יותר נכון לקחת את הדברים צעד צעד ולא לתכנן הכל מראש.

deathcaster

New member
רשמיי מההצבעה

שירו איתי לצלילי המנגינה של "חמדתי סיגל" של אריס סאן: "להצבעה הלכתי קרמבו לא לקחתי 2 מעטפות קיבלתי הליך אנטי דמוקרטי מועמדים סימנתי מעטפות שלשלתי איזו הצבעה שכונה איזה מחדל איזה מין מחדל מחדל, איזו שכונה ...מחדל"

למעלה