מה יוצא מזה...
לנציג חוג לא יוצא מזה הרבה. לגבי הנקודות זכות- אני יודעת שזו היתה אופציה לפני שנתיים לנציג לקבל 4 נקודות עבור התנדבות באגודה, לא יודעת איך זה השנה. בכל מקרה צריך לשלם על נקודות לתואר.כשהייתי נציגה בשנה האחרונה שלי היתה לי אופציה לנקודת וויתרתי כי היו לי מספיק נקודות לתואר ולא רציתי לשלם סתם עוד. בשנתיים שהייתי נציגה לפני זה, זה לא נתן לי כלום (לא היתה גם אופציה). יש כאלו שרוצים להיות נציגי חוג פשוט כדי לצבור קצת כוח באגודה ובהמשך להיות אולי חברי מועצה- יו"ר, סיו"ר, גזבר, ראש ועדת ביקורת, ראש משרד אקדמי, ראש משרד פנים, ראש משרד תרבות ודובר- כל אחד מבעלי התפקידים הללו נחשב לחבר מועצה והם קבלים תשלום על עבודתם. זה לא כזו מציאה כי השכר זעום וגם שם שעות רבות הן בהתנדבות (כי יש איזו מכסה כנראה) אבל אני מניחה שיש כאלו שבשביל הקורות-חיים ירצו תפקידים כאלו... למה הייתי נציגת חוג בלי לקבל שום תשלום ושום תמורה וגם לא רציתי להיות במועצה באגודה? כי לא מעניינים אותי תפקידים פוליטיים, התחלתי בשנה א' כי היה צריך מישהו שירכז את כל מה שהחוג שלי צריך ומצאתי כמה חברים באגודה, רוב חבריי לכיתה העריכו את מה שאני עושה וסה"כ זה לא דרש ממני הרבה. אם מישהו אחר היה רוצה את התפקיד, לא היה אכפת לי (אבל בחוג שלי לא היו מתמודדים משום תא אחר וגם לא עוד פעילים בתא שהייתי בו- נטו).