סתם תהייה

amitk80

New member
סתם תהייה

כמה מכם מתכוונים להצביע בבחירות לאגודת הסטודנטים ביום רביעי?

מֵירַב

New member
אני ממש לא מתכוונת להצביע ולתוכנית שלי אין

בכלל נציג. מה גם שאני לא עולה לאוניברסיטה במיוחד - בטח ובטח אחרי שלא עליתי אתמול וגם לא עולה היום, ללמוד, כי אני מרגישה פיכס איכס כיחס.

deathcaster

New member
יש למי להצביע ? איפה אפשר לראות ? כי בפעם

האחרונה שבדקתי, מלבד חולצות צהובות למיניהן שמסתובבות חסרות תכלית בקמפוס, לא ממש אפשר לדעת אם יש במי להצביע - ויותר חשוב מזה - למה להצביע במישהו הזה?

stkachov

New member
אולי זה

כי אתה לא לומד לתואר ראשון. לפי דעתי הרוב המוחלט של חברי אגודה הם סטודנטים לתואר ראשון. אני כן מרגיש את הנציגת חוג שלי, ובהחלט הולך להתצביע עבורם. אותן חולצות צהובות כפי שאתה מכנה אותן, עשו די הרבה למען האמת, ובא לי להביע את תודתי על כך ע"י זה שאבחר בהם.

deathcaster

New member
ועדיין לא קיבלתי תשובה

במי אפשר להצביע ? איפה אני מקבל את המידע הזה ? הרי אתם לא מצפים שאני סתם אלך להצביע על עיוור .... אני לא פנסיונר שסוחבים אותו בכוח ביום הבחירות ודוחפים לו פתק של "קדימה" ליד .......(ראיתי את זה במו עיניי).... אמנם מזדקן אבל עדיין לא פנסיונר

bwp

Member
כאן יש מידע חלקי

http://www.haifastudent.net/index.aspx?id=1992 לפחות למי מצביעים בחוגים השונים בנוגע ליחוס פוליטי/חברתי של כל תא תצטרך כנראה לסמוך על האינטואיציה שלך :)

MsUnderstood

New member
למה שלא תצביע עיוור?

תסמוך עלינו
לשנה א' חופרים על הבחירות אז אין לי ברירה אלא לדעת...

stkachov

New member
ממממ

כאשר אתה מצביע בבחירות בכנסת, האם באים אלייך הבייתה ומסבירים לך במי אפשר להצביע ואיך? לא, אתה בעצמך מוצא מידע זה משיטוט באינטרנט, טלויזיה וכדומה. אז אותו הדבר כאן. אתה יכול לגשת לאתרי האינטרנט של הקבוצות המתמודדות, לקרוא חומר פרסומי שהם מוציאים, לדבר עם נציגי המתמודדים בקמפוס. שוב פעם, כיוון שאינך לומד לתואר ראשון, אתה לא רואה את הנציגים הללו יותר מדי, ולכן אתה לא יודע מי הם, מה הם עושים ואת שאר המידע. לנו למשל היום הסבירו בפירוט בכיתה איך מצביעים, איפה, מי מתמודד וכדומה.

berta84

New member
מעניין למה צריך להסביר איך להצביע לתלמידי שנה

ג'........

deathcaster

New member
ברטה

שאלת שאלה בפורום מתמטיקה ולא התייחסת למה שכתבו לך שם וזו אכן שאלה נחמדה, יותר פילוסופית מאשר מתמטית

deathcaster

New member
תגובה

"כאשר אתה מצביע בבחירות בכנסת, האם באים אלייך הבייתה ומסבירים לך במי אפשר להצביע ואיך?" - האמת שכן, יש חוגי בית לכל הרשימות לכנסת לקראת הבחירות, גם לכנסת וגם למוניציפליות. בבחירות לאונ' אין לי את המידע הטלוויזיה, ולגבי האינטרנט - רק נתנו לי לינק, איזה אתרים אתה מכיר של המועמדים ? כי אני לא מכיר. וכרגע הבנתי שאני למעשה בגלל שאינני סטודנט לתואר ראשון.......... אני מיעוט שלא מתייחסים אליו

stkachov

New member
למה אתה מתפלא?

בטכניון למשל, סטודנטים שלא לתואר ראשון בכלל לא יכולים להיות חברי אגודת הסטודנטים. איך אתה רוצה שיתייחסו אלייך? שיבואו אלייך למעבדה לקיים חוג בית?

deathcaster

New member
תשובה

לא אבל לפחות שתהיה לי נגישות למידע על המועמדים, ואני לא צריך לחפש אותה, היא צריכה להגיע אליי, כמו שההודעות המפגרות של BA-MA אליי, כך גם המידע הזה צריך להגיע אליי.

MsUnderstood

New member
אפשר לעשות פה לייק כמו בפייס?

למרות שבמדעי המדינה אני בוחרת גם בנציגות פוליטית..וזה אחרי שיחה נוקבת שלי עם הנציגים שלהם..פוליטיקה לפעמים יותר חשובה מכל הפעילות שהצהובים עושים

למעלה