סתם תהייה 🤔 האם באמת חלה ירידה באיכות החיים עקב יוקר המחייה?

מצב
הנושא נעול.

certified.woke

Well-known member
מותק, קפצנו לטיול ספונטני ברומניה, בת זוגי ואנוכי, בידיעה ברורה כי בשובנו בשבוע הבא, נמצאך בדיוק באותו מצב בו נטשנוך, בודדה כסוכה בכרם, כמלונה במקשה.
הזדייני...בסבלנות...:-D

אבי בן 1231

Well-known member
כולם בוכים על יוקר מחיה, רציתי לצאת לחגוג את חג האהבה וכל מקום שהתקשרתי אליו היה בתפוסה מלאה ונאלצתי להקדים את שעת היציאה אחרת לא היה לי מקום.
איך זה מסתדר עם זה שבוכים שאנשים עניים כאשר אין מקום במקומות הבילוי וכל בילוי הוא מאה ש"ח לקמצנים ולאדם הנורמטיבי הוא כמאתיים ש"ח ליחיד?
אומר את האמת ולא אבוש, אנחנו כמעט שלא מרגישים את יוקר המחיה, אנו קונים, רק, במקומות שהמחירים שפויים!!!
ויש כאלה!!!

certified.woke

Well-known member
אומר את האמת ולא אבוש, אנחנו כמעט שלא מרגישים את יוקר המחיה, אנו קונים, רק, במקומות שהמחירים שפויים!!!
ויש כאלה!!!
א) לעולם אל תבוש לומר אמת. בוש אך לומר שקר.

ב) אין בתגובתך התיחסות כלשהי לקובלנתה המרה של הכותבת!
היכן האמפתיה?
היא לא קָבְלה על המחיר, אלא על הבדידות...

נערך לאחרונה ב:
א) לעולם אל תבוש לומר אמת. בוש אך לומר שקר.

ב) אין בתגובתך התיחסות כלשהי לקובלנתה המרה של הכותבת!
היכן האמפתיה?
היא לא קָבְלה על המחיר, אלא על הבדידות...
הבנת הנקרא שלך לוקה בחסר וזה לא מפתיע מעולב שמאמין שמשלים בגרויות הוא ביטוי "הצטנעות" |אקדמאי|

נערך לאחרונה ב:

אבי בן 1231

Well-known member
קשה עד מאוד להגיע לרמת אינפנטיל, זה עושה לי עקמת נוראית להגיע עד הריצפה.

כולם בוכים על יוקר מחיה, רציתי לצאת לחגוג את חג האהבה וכל מקום שהתקשרתי אליו היה בתפוסה מלאה ונאלצתי להקדים את שעת היציאה אחרת לא היה לי מקום.
איך זה מסתדר עם זה שבוכים שאנשים עניים כאשר אין מקום במקומות הבילוי וכל בילוי הוא מאה ש"ח לקמצנים ולאדם הנורמטיבי הוא כמאתיים ש"ח ליחיד?
אנחנו לא מרגישים את יוקר המחיה.
פשוט מאוד, אנחנו עושים בדרך כלל קניה מרוכזת בסופר זול שלא רחוק במיוחד מביתנו!!
בנוסף ליד ביתנו יש שופרסול ששם פירות וירקות הזולים ביותר.

צביקה5311

Well-known member
אני רחוק מלהיות מומחה לכלכלה, כאדם פשוט למדתי, בכלכלה, את ההשלכות לא מרגישים בכיס מיד.
כלכלה זה תהליך. נדבר בעוד שנה כשחצי מהמשכורת שלך ושלי תלך על כיסוי הוצאות המלחמה שספק רב אם היא עדיין קיומית ולא פוליטית.

אני רחוק מלהיות מומחה לכלכלה, כאדם פשוט למדתי, בכלכלה, את ההשלכות לא מרגישים בכיס מיד.
כלכלה זה תהליך. נדבר בעוד שנה כשחצי מהמשכורת שלך ושלי תלך על כיסוי הוצאות המלחמה שספק רב אם היא עדיין קיומית ולא פוליטית.
אתה מדבר על גזרות עתידיות ולא על הקיים שזה מה שמדברים עליו, בינתיים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה