עיניתי אותך? גרמתי לך לשינה קלה, מתי תגיע התגובה?
קוקוריקו תרנגול, הגיע זמן לעבוד, צא לדרך פועל שחור, קיבלת את הפירור שכה חיכית לו
קום כלומניק,
נו, פועל שחור, כל פעם מתווסף לך עוד שרשור להגיב?
העבדתי אותך קשה מדי לכן נשברת?מותק, קפצנו לטיול ספונטני ברומניה, בת זוגי ואנוכי, בידיעה ברורה כי בשובנו בשבוע הבא, נמצאך בדיוק באותו מצב בו נטשנוך, בודדה כסוכה בכרם, כמלונה במקשה.
הזדייני...בסבלנות...![]()
נהנית מכל רגע ורגע מסיוטך כאינפנטיל OCD שמת להגיב, אולם מבין שיצטרך להשקיע הרבה מאוד זמן בשביל זה ולא בא לך בחופשתך גם להיות פועל שחורכל שעליך לעשות הוא להזדיין...בסבלנות...![]()
אומר את האמת ולא אבוש, אנחנו כמעט שלא מרגישים את יוקר המחיה, אנו קונים, רק, במקומות שהמחירים שפויים!!!כולם בוכים על יוקר מחיה, רציתי לצאת לחגוג את חג האהבה וכל מקום שהתקשרתי אליו היה בתפוסה מלאה ונאלצתי להקדים את שעת היציאה אחרת לא היה לי מקום.
איך זה מסתדר עם זה שבוכים שאנשים עניים כאשר אין מקום במקומות הבילוי וכל בילוי הוא מאה ש"ח לקמצנים ולאדם הנורמטיבי הוא כמאתיים ש"ח ליחיד?
א) לעולם אל תבוש לומר אמת. בוש אך לומר שקר.אומר את האמת ולא אבוש, אנחנו כמעט שלא מרגישים את יוקר המחיה, אנו קונים, רק, במקומות שהמחירים שפויים!!!
ויש כאלה!!!
הבנת הנקרא שלך לוקה בחסר וזה לא מפתיע מעולב שמאמין שמשלים בגרויות הוא ביטוי "הצטנעות"א) לעולם אל תבוש לומר אמת. בוש אך לומר שקר.
ב) אין בתגובתך התיחסות כלשהי לקובלנתה המרה של הכותבת!
היכן האמפתיה?
היא לא קָבְלה על המחיר, אלא על הבדידות...
קשה עד מאוד להגיע לרמת אינפנטיל, זה עושה לי עקמת נוראית להגיע עד הריצפה.
אנחנו לא מרגישים את יוקר המחיה.כולם בוכים על יוקר מחיה, רציתי לצאת לחגוג את חג האהבה וכל מקום שהתקשרתי אליו היה בתפוסה מלאה ונאלצתי להקדים את שעת היציאה אחרת לא היה לי מקום.
איך זה מסתדר עם זה שבוכים שאנשים עניים כאשר אין מקום במקומות הבילוי וכל בילוי הוא מאה ש"ח לקמצנים ולאדם הנורמטיבי הוא כמאתיים ש"ח ליחיד?
אני רחוק מלהיות מומחה לכלכלה, כאדם פשוט למדתי, בכלכלה, את ההשלכות לא מרגישים בכיס מיד.כולם בוכים על יוקר מחיה, רציתי לצאת לחגוג את חג האהבה וכל מקום שהתקשרתי אליו היה בתפוסה מלאה ונאלצתי להקדים את שעת היציאה אחרת לא היה לי מקום.
אתה מדבר על גזרות עתידיות ולא על הקיים שזה מה שמדברים עליו, בינתיים.אני רחוק מלהיות מומחה לכלכלה, כאדם פשוט למדתי, בכלכלה, את ההשלכות לא מרגישים בכיס מיד.
כלכלה זה תהליך. נדבר בעוד שנה כשחצי מהמשכורת שלך ושלי תלך על כיסוי הוצאות המלחמה שספק רב אם היא עדיין קיומית ולא פוליטית.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.