hrpbiiapnrpeltework
Well-known member
טוב, אמרנו עיבוד מלמטה-למעלה, זוכר? מהפרטים אל הכללאתה מנסה להשליך ממך אליי וזו הטעות שלך.
אני לא טוען שאני מכיר אותך יותר טוב משאתה מכיר את עצמך. אתה פשוט טוען טענה דרמטית, ולכן פשוט באמת קשה להאמין.אני לעולם לא אשתעמם מלטייל כי זה מה שאני הכי אוהב לעשות, אתה כנראה היית משתעמם ולכן אתה חושב שגם אני, אבל אתה טועה. בכלל, איך אתה מרשה לעצמך להניח שאתה מכיר אותי יותר טוב משאני מכיר את עצמי? זה טפשי.
כמו מה זה נשמע לי?
כאילו מישהו יבוא ויגיד "הדבר שאני הכי אוהב בעולם, זה לישון. אני יכול לישון כל יום, כל היום, ללא הפסקה. רק תנו לי לישון, ואני אוכל לישון ולישון ולא יימאס לי מזה".
אבל ברור שזה לא אמין. מה המקסימום העליון שאפשר לישון מבלי לסבול ממצב רפואי מיוחד או מבלי להיות ער קודם לכן כמות גדולה של זמן? 12 שעות?
ככה אני מסתכל עליך ועל תחביב הטיולים שלך. לדעתי, בלי דברים נוספים, לטייל, עד שמתחילים לטפס על הקירות, אפשר בערך מקסימום שנתיים.
טוב, אז זה משהו אחר לגמרי. אם אתה אומר שאתה ממש אוהב לטייל, ושיש לך מלא תחביבים לעסוק בהם, אז כן, עכשיו זה כבר אמין, ועכשיו זה כבר יכול להספיק.יש לי עוד הרבה תחביבים, גם אם לא הייתי עובד יום אחד בחיי לא הייתי משתעמם, אני תמיד מוצא במה להעסיק את עצמי. אדם צריך עניין בשביל שיהיה לו סיפוק, הוא לא צריך לעבוד בשביל סיפוק. עובדים בשביל להתפרנס ותו לא. מי שאין לו תחביבים הוא באמת מסכן, לעולם לא יהיה לו סיפוק בחיים, אבל אני לא כזה, אז אל תדאג לי. מה שטוב הוא שלעסוק בתחביביי אני יכול מכל מקום בעולם וכמעט בכל זמן שארצה, תלוי בתחביב.
אם אתה אוהב לטייל, ואם יש לך תחביבים וכל מיני, תיאורטית, כן, אתה יכול באמצעות הטיולים והתחביבים להצליח להחזיק עד שתמות.
ארנונה משלם הדייר, בין אם הוא הבעלים בין אם הוא שוכר, מס רכוש משלם רק הבעלים, אם יש שוכר המס מגולם בשכירות. ארנונה מבוססת על שטח הבית ולא על ערכו, מס רכוש מבוסס על ערך הבית.