סתם תהייה 🤔 האם באמת חלה ירידה באיכות החיים עקב יוקר המחייה?

מצב
הנושא נעול.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אתה מנסה להשליך ממך אליי וזו הטעות שלך.
טוב, אמרנו עיבוד מלמטה-למעלה, זוכר? מהפרטים אל הכלל ;)
אני לעולם לא אשתעמם מלטייל כי זה מה שאני הכי אוהב לעשות, אתה כנראה היית משתעמם ולכן אתה חושב שגם אני, אבל אתה טועה. בכלל, איך אתה מרשה לעצמך להניח שאתה מכיר אותי יותר טוב משאני מכיר את עצמי? זה טפשי.
אני לא טוען שאני מכיר אותך יותר טוב משאתה מכיר את עצמך. אתה פשוט טוען טענה דרמטית, ולכן פשוט באמת קשה להאמין.

כמו מה זה נשמע לי?

כאילו מישהו יבוא ויגיד "הדבר שאני הכי אוהב בעולם, זה לישון. אני יכול לישון כל יום, כל היום, ללא הפסקה. רק תנו לי לישון, ואני אוכל לישון ולישון ולא יימאס לי מזה".

אבל ברור שזה לא אמין. מה המקסימום העליון שאפשר לישון מבלי לסבול ממצב רפואי מיוחד או מבלי להיות ער קודם לכן כמות גדולה של זמן? 12 שעות?

ככה אני מסתכל עליך ועל תחביב הטיולים שלך. לדעתי, בלי דברים נוספים, לטייל, עד שמתחילים לטפס על הקירות, אפשר בערך מקסימום שנתיים.
יש לי עוד הרבה תחביבים, גם אם לא הייתי עובד יום אחד בחיי לא הייתי משתעמם, אני תמיד מוצא במה להעסיק את עצמי. אדם צריך עניין בשביל שיהיה לו סיפוק, הוא לא צריך לעבוד בשביל סיפוק. עובדים בשביל להתפרנס ותו לא. מי שאין לו תחביבים הוא באמת מסכן, לעולם לא יהיה לו סיפוק בחיים, אבל אני לא כזה, אז אל תדאג לי. מה שטוב הוא שלעסוק בתחביביי אני יכול מכל מקום בעולם וכמעט בכל זמן שארצה, תלוי בתחביב.
טוב, אז זה משהו אחר לגמרי. אם אתה אומר שאתה ממש אוהב לטייל, ושיש לך מלא תחביבים לעסוק בהם, אז כן, עכשיו זה כבר אמין, ועכשיו זה כבר יכול להספיק.

אם אתה אוהב לטייל, ואם יש לך תחביבים וכל מיני, תיאורטית, כן, אתה יכול באמצעות הטיולים והתחביבים להצליח להחזיק עד שתמות.
ארנונה משלם הדייר, בין אם הוא הבעלים בין אם הוא שוכר, מס רכוש משלם רק הבעלים, אם יש שוכר המס מגולם בשכירות. ארנונה מבוססת על שטח הבית ולא על ערכו, מס רכוש מבוסס על ערך הבית.
(y)

certified.woke

Well-known member
אנשים נחשפו לסטרס ולאיומים קיומיים בשנה ומחצה האחרונות ומשחלפה הסכנה המיידית הותרה הרצועה קמעה וגם אנשים קשי-יום מוכנים להוצאה חריגה חד-פעמית כפצוי על הסבל.
יוצאים פחות למסעדות אך לא מתנזרים כליל...

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
אל תדאגי לרוצחים לגנבים ולסרסורים יש הרבה כסף ויש הרבה מהם כרגע כשהרוב הטוב והשקט יתאחד אז יהיה לו טוב

certified.woke

Well-known member
הזדייני...בסבלנות, מוּזִ'יקִית...:-D...שכן אחרת - לא תהייה...

נערך לאחרונה ב:
הזדייני...בסבלנות, מוּזִ'יקִית...:-D...שכן אחרת - לא תהייה...
טוב, נו, מה אפשר לצפות מפועל שחור שצריך לעבוד למחייתו בלילה כי אין ל-|טמבל| השכלה, נכון מר "חכמי"? :D
מה שבטוח שאף אישה לא תפזול לכיוונך ולא אתפלא אם אתה בתול, מי תרצה אינפנטיל?

קשקושים מכמירי-לב, מוּזִ'יקִית.
לי, פת בסלי; לך, אך יובש ועובש... :-D
הפועל השחור ממורמר? :) עד איזה שעה יהיה לנו שקט ממך היום לאחר לילה קשה שהיה לך? (אתמול היית צריך לישון כמעט עד הצהריים :sleep:). חבל, הרי הצעתי לך פתרון, קח דלי, מגב, סמרטוט, מטאטא, יעה ובוא שטוף לי את הבית, אתן לך יותר מאשר 35 ש"ח לשעה שאתה מרוויח כפועל שחור

certified.woke

Well-known member
מירמור הוא שמך האמצעי, מוּזִ'יקִית, אִכָּרָה בּוּרָה, חסרת חיים... :-D ...לי, פת בסלי; לך, אך יובש ועובש...

נערך לאחרונה ב:
מירמור הוא שמך האמצעי, מוּזִ'יקִית, אִכָּרָה בּוּרָה, חסרת חיים... :-D ...לי, פת בסלי; לך, אך יובש ועובש...
ממורמרי,
אתה לא שיא השכל כפי מה שהוסבר והוכח, אז רגע לפני הסוף, בוא קבל שיעור חשוב, שכאשר הובסת, תפנה ללכת ותברח עם הזנב בין הרגליים כל עוד נפשך בך. אבל מה שלא, אל תהיה |טמבל| מספיק בשביל לחשוב שאם תישאר ותמשיך לדבר לאחר שהובסת אז תנצח, ובינתיים תמשיך לחטוף עוד ועוד 😂
יש לך מעל 20 תגובות להגיב, ידוע לי שזאת עבודה קשה עבורך ואתה מותש מעבודתך כפועל שחור בלילות ולא יכול עוד.
מה לעשות, אלו החיים שיצרת כשבחרת לא ללמוד וכעת אתה משלים בגרויות כרוני |אקדמאי|

certified.woke

Well-known member
מוּזִ'יקִית, אִכָּרָה בּוּרָה, מרירה בודדה...למדה nomenclature "אקדמי" תוך כיבוד רצפות אוניברסיטה, גונבת באמצעותו דעת הבריות וזורה חול בעיניהם... :-D

מצחיק לראותך מכריזה בילדותיות על נצחונך ותבוסתי, במעין spell ניו-אייג'י, "מלים יוצרות מציאות", שעה שאת יודעת בלבך פנימה כי אשברך כקיסם...

נערך לאחרונה ב:
מוּזִ'יקִית, אִכָּרָה בּוּרָה, מרירה בודדה...למדה nomenclature "אקדמי" תוך כיבוד רצפות אוניברסיטה, גונבת באמצעותו דעת הבריות וזורה חול בעיניהם... :-D

מצחיק לראותך מכריזה בילדותיות על נצחונך ותבוסתי, במעין spell ניו-אייג'י, "מלים יוצרות מציאות", שעה שאת יודעת בלבך פנימה כי אשברך כקיסם...
מאוד מצחיק שהאינפנטיל שהוא בנוסף לכל גם OCD הפסיד למרות היות OCD :)
רמסתי אותך כהוגן, תאלץ להיות עם סיוטים כל יום, נראה כמה זמן יחזיק לך עד שתישבר ותתחיל להגיב על כל תגובותיי כפי שרק אתה יודע להיות פועל שחור :)

certified.woke

Well-known member
:-D...מילא, אדם מחליט לחיות בבדידות. זכותו. לא לכל אדם מתאימה זוגיות. אבל כאשר אדם כמוך החי מאונס בבדידות, מפני שאינו יכול לקשור זוגיות עם נפש, טוען על הזולת, אנוכי, שאף אחת לא מסתכלת עליו, שעה שפת לי בסלי זה כחצי תריסר שנים ואני רואה חיים טובים עם בת זוגי - כל זה רק מוציא אותך אידיוטית, אינפנטילית, ממורמרת...למעשה, היחיד כאן הנותן דעתו עליך במדה כלשהי זה אני...ואת בתמורה - מגדפת בטירוף... :-D

נערך לאחרונה ב:
:-D...מילא, אדם מחליט לחיות בבדידות. זכותו. לא לכל אדם מתאימה זוגיות. אבל כאשר אדם כמוך החי מאונס בבדידות, מפני שאינו יכול לקשור זוגיות עם נפש, טוען על הזולת, אנוכי, שאף אחת לא מסתכלת עליו, שעה שפת לי בסלי זה כחצי תריסר שנים ואני רואה חיים טובים עם בת זוגי - כל זה רק מוציא אותך אידיוטית, אינפנטילית, ממורמרת...למעשה, היחיד כאן הנותן דעתו עליך במדה כלשהי זה אני...ואת בתמורה - מגדפת בטירוף... :-D
נחבלת כהוגן מן העימות בינינו ואינך יכול להכיל את הפגיעה ולהירגע, מה? ;)
אתה לוזר ואף בצד החזק שלך כביכול עקב ה-OCD שלך, הובסת :)
אין מה לעשות, עבודתך בלילות כפועל שחור התישה אותך וכבר אין לך כוחות יותר.

certified.woke

Well-known member
ניכר בך שאת בוכיה, מתאבלת על חייך הכלים להם בבדידות, אך משתדלת בלית ברירה להעמיד פני "מביסה".
לא הבסת אלא את עצמך.
הכל מבודחים למקרא להגך ההיסטרי.
על השאלה מי הובס, מי קופחו שוקיו ומי הוצג ככלי ריק - ישיבו הנוכחים בפורומנו, לא את ולא אני.
אני משער כי את נתפשת מאוסה ונתעבת בעיני רבים כאן...לא שזה צריך להטרידך, שהרי את עדיין אנונימית לחלוטין ובלתי מזוהה.
אני נסוג לעתים, אולם רק כדי למשוך יריב למלכודת, אל פח יקוש...ואה, כמובן, אינני לוקח שבויים...את מרוסקת..מריחים זאת...

נערך לאחרונה ב:
ניכר בך שאת בוכיה, מתאבלת על חייך הכלים להם בבדידות, אך משתדלת בלית ברירה להעמיד פני "מביסה".
לא הבסת אלא את עצמך.
הכל מבודחים למקרא להגך ההיסטרי.
על השאלה מי הובס, מי קופחו שוקיו ומי הוצג ככלי ריק - ישיבו הנוכחים בפורומנו, לא את ולא אני.
אני משער כי את נתפשת מאוסה ונתעבת בעיני רבים כאן...לא שזה צריך להטרידך, שהרי את עדיין אנונימית לחלוטין ובלתי מזוהה.
אני נסוג לעתים, אולם רק כדי למשוך יריב למלכודת, אל פח יקוש...ואה, כמובן, אינני לוקח שבויים...את מרוסקת..מריחים זאת...
למרות חייך בפורום 24/7 :) איזה חיים מעניינים יש לך, הפכת להיות היורש לאינפנטיל שעבורך זה שדרוג מלהיות אינפנטיל דה-טירד |טמבל| בוא נמדוד זמנים, תוך כמה זמן תשיב לתגובתי זו? :D
נרמסת כהוגן, מייבב בלי הפסקה כסוריקטה.
זכור, אני תמיד אן בשבילך ומוכנה להעסיק אותך, בוא תנקה לי את הבית ותקבל יותר מ-35 שקל שאתה מקבל כאשר אין לך לא יום ולא לילה, זה לא בריא.
בקיצקץ כלומניק, קח דלי, מגב, סמרטוט, מטאטא, יעה ובוא שטוף לי את הבית, אתן לך יותר מאשר 35 ש"ח לשעה שאתה מרוויח כפועל שחור בלילה.

certified.woke

Well-known member
:-D ...הכרתי פעם מישהי, כלבה ממש כמוך...לאחר כמה שנים שמעתי שהתאבדה...

נערך לאחרונה ב:
:-D ...הכרתי פעם מישהי, כלבה ממש כמוך...לאחר כמה שנים שמעתי שהתאבדה...
צדקתי, אין עליך בלי חיים, רק פורום, לרבות בלילה בשעה שנאלץ לעבוד, ככה זה שאין השכלה צריכים לעבוד גם בלילה |סיוע|
טוב, נו, מה אפשר לצפות מפועל שחור שצריך לעבוד למחייתו בלילה כי אין ל-|טמבל| השכלה, נכון מר "חכמי"? :D
מה שבטוח שאף אישה לא תפזול לכיוונך ולא אתפלא אם אתה בתול, מי תרצה אינפנטיל?

certified.woke

Well-known member
:-D ...כלבה בלה מעופשת, הרי בת זוגי ואנוכי מכייפים כעת ברומניה, שעה שאת נמקה בבדידות...

נערך לאחרונה ב:
:-D ...כלבה בלה מעופשת, הרי בת זוגי ואנוכי מכייפים כעת ברומניה, שעה שאת נמקה בבדידות...
אתה מתקלקל, בשיאך הצלחת להשיב באתגר שהצבתי לך של 2 דק', בתגובה קודמת הגבת תוך 17 דק' ועכשיו תוך 26 דק', האם זה שרמסתי אותך ייאש אותך?
נחבלת כהוגן מן העימות בינינו ואינך יכול להכיל את הפגיעה ולהירגע, מה? ;)
אתה לוזר ואף בצד החזק שלך כביכול עקב ה-OCD שלך, הובסת :)
אין מה לעשות, עבודתך בלילות כפועל שחור התישה אותך וכבר אין לך כוחות יותר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה