סתם סיפור מהחיים

אפרת_ח

New member
עדיף שאמא תשאר עם הילד החולה

רק כל זמן שהוא יונק, וגם אז זה לא חיוני אלא עדיף.

aaa123

Member
האם את לא מכלילה מעצמך על כלל

הנשים? שאלה שניה:האם את בטוחה שגבר לא חושב על דברים אחרים כאשר הוא הולך לכבות שריפה גם אם הוא חושב פחות על ילדים? אפילו אם ההנחה שלך נכונה שנשים חושבות על הילדים יותר מגברים זה עדיין לא מוכיח שמשיקולים מקצועים יש להפלות נשים. שאלה שלישית:האם תעדיפי משיקולים אלו נשים מבוגרות שאת יודעת שלא יהיו להן ילדים בעתיד?

klava תודה על המחמאות שנתת לי, אבל

אני לגמרי לא מסכים איתך. גם העבודה שלי חשובה לי, אבל מאז שנולדו לי הילדים הם הרבה יותר חשובים (גם לפני שהם נולדו היו דברים שהיו יותר חשובים לי מאשר הילדים, אבל מאז שהם נולדו אז הם במקום הראשון). אם אני בעבודה כשהם חולים, אני לא חושב במיוחד על העבודה (גם אם הם בריאים אני לא כל כך עושה את זה). כשהם היו קטנים והיה צריך להישאר איתם בזמן שהיו חולים, אז לפעמים אשתי נשארה ולפעמים אני, לפי השאלה העבודה של מי היתה פחות נחוצה באותו זמן. כשהם התעוררו בלילה בזמן שהיו תינוקות, אז (גם בתקופה שהם ינקו) גם אשתי וגם אני קמנו אליהם. אני לא יודע אם זה פיזיולוגי או לא, אבל בדרך כלל אם משהו כואב לאחד מהילדים שלי - אני מרגיש את הכאבים בעצמי (גם את צירי הלידה הרגשתי). אז אם ככה בנויה אשה - אולי אני לא במין הנכון.

אביא

New member
יוסאריאן אתה במקרה שייך לאותו

שבט אפריקאי שבו כאשר האשה יולדת לבדה ביער הגבר שוכב מתפתל מכאבים בכפר וכל הכפר בא לנחמו ולסעדו בכאבו?????????????

גם "חסד" זה לא בדיוק "חסד" ...

אני מתכוון לאמור בספר ויקרא, פרק כ´, פסוק י"ז: "ואיש אשר יקח את אחתו בת אביו או בת אמו וראה את ערותה והיא תראה את ערותו חסד הוא ונכרתו לעיני בני עמם ערות אחתו גלה עונו ישא". (ההדגשה שלי - יוס´).

ציפי ג

New member
עוד מעט יעיפו אתכם מפה.

כל כך הרבה ציטטות. בעניני שבט, ססיפור אדיוטי שמתאים רק למטומטמת כמוני מצלצלת אלי עו"ד רוצה לתאם תאריכים, אז היא מתחילה להגיד לי מרץ אפריל. מולי לא היה יומן, ובקשתי שתעבור לחודשים עבריים, כי קצת יותר נח לי מהזכרון לדבר כך. אז היא שאלה מיד אם אני דתיה, ולתשובתי החיובית, היא שאלה ומאיזה שבט את? לא ידעתי מה היא רוצה ממני. אמרתי לה שאני לא חושבת שאני משויכת לאיזה שבט בכלל, אם כי אבי כהן, ובעלי שייך לשבט יהודה כרוב היהודים. אז היא השתנקה, ושאלה אם לא הייתי בבני עקיבא. עניתי לה שלא, ואז נפל לי האסימון שהיא מתכוונת לשבטים הללו, ועדכנתיה - אני צוריאל. ונחה דעתה, אם כי היא איזה עשור מתחתי. ואח"כ נהלנו שיח מיניקות, אבל זה כבר לא רלבנטי לפורום הזה, וגם לא לשרשרו הזה.

ציפי ג

New member
נו יוסאריאן

את שמי אתה יודע, גם את שמו של אחי, הכיצד זה טרם גילית את שמם של הורי ומקום מגורם?

אביא

New member
היא הלכה ל"הסניף"

ציפי אני לא מתכוון להפליל אותך הודעה- למי שלא מבין בדיחות זו בדיחה

ציפי ג

New member
יש כאלו המגדירים את הסניף שלא

הלכתי אליו, כאל ה-סניף. לאלוקים פתרונים למה. מקום משמים למדי. ד.א. אחי התארס. - אביא.

ציפי אני מתקשה להאמין למראה עיני ..

שאת תכתבי "ביתו" כשהכוונה ל"בִּתּוֹ"??????? או שחגיגת בת המצוה היתה לבית של המאמן ? מכל מקום - מזל טוב על ארוסי האח.

למעלה