סתם מעניין אותי לדעת...

faith2

New member
וסליחה על התוקפנות...

אני מאוד עצבנית, בכל הקשר לחוק

faith2

New member
ובקשר למקרה עם ההתקף לב...

תעשה הפרדה! אפילו אם אני אקבל התקף לב הכלבת פינצ'ר שלי לא תתן למישהו להתקרב אליי שהוא זר!!! כלב שומר על הטיריטוריה שלו וכלב שומר על הבעלים שלו!......בעיניי הכלב זה היה נראה שהוא מגן על הבעל שלו מפני אנשים זרים שבאים אליו

faith2

New member
../images/Emo31.gif

חוק פשוט טיפשי! כלב לומד לתקוף רק אם הבעלים מחנכים אותו לכך! הכלב שתקף אתה ילדה פעל בדיוק לפי איך שהבעלים חינכו אותו לעשות! הלכב היה חוטף באופן קבוע מכות מהבעל ע"י מקלות, היא מסתובב חופשי ואני לא אתפלא אם בעל הכלב שהוא עבריין משוחרר היה אומר לו "תפוס". בעל הכלב קיבל את מה שהוא בישל! כלב תוקפני! יו"ר האירגון של האמסטף בישראל אמר- כמי שמכיר יותר טוב מכולם את הגזע. הכלב הזה כמו כל כלב אחר פועל עפ"י איך שמחנכים אותו! הכלב הראה סימני אלימות בגלל שככה גידלו אותו! אם מדינת ישראל רוצה שינוי, שתתחיל הליות כמו בריטניה ותתחיל לפקח על גידול בעלי חיים. לא כל בית יכול להתמודד עם בעלי חיים... אגב בדוגמא הבולטת לכך הוא הכלב של אלה- כלב שלא הייתי שוקלת הליות יאתו לבד באותו חדר! (סטיגמה)...אבל עובדה שהכלב קיבל חינוך טוב, הוא בחיים לא יתקוף מיהשו!....הכלב הכי מפונק שראיתי בחיים שלי. אז השאלה היא מי מחנך את הכלב! גזע כאן הוא לא הכי רלוונטי. חבל שעדיין מכלילים.

yaelila

New member
רק בגלל מקרה אחד דפוק....

טוב לא אחד אבלמפשוט אנשים מסויימים לא יודעים לגדל כלב כזה בבית.... חוץ מזה הבעלים של הכלב הרביץ לו עם מקל....

faith2

New member
נכון.....

רק שלאנשים פשוט נוח להוריד ולהשמיט פרטים כאלה.

yaelila

New member
מלא כלבים יזרקו לרחוב....

רק בגלל ההחלטה הזאת לדעתי צריך להעביר את האנשים סדנה לגידול כלב אמסטף בדיוק כמו שיעור נהיגה....

shiroosh999

New member
ציטוט מידיעות אחרונות ../images/Emo178.gif

"לפני שבוע הוא טרף ללא רחמים את אביבית גנון בת הארבע, היום לאחר שהמשפחה נתנה את הסכמתה להרדים אותו, צפוי בית המשפט לאשר את המתתו של האמסטף הקטלני 'טריפ'"... "...יו"ר תנו לחיות לחיות, בני שלזינגר אמר אתמול כי אם החלטת השופט תהיה להרדים את הכלב, יערער הארגון לבג"ץ נגד ההחלטה. 'כלב כזה צריך לשמש את כוחות הביטחון או המשטרה. אנחנו משתתפים בצערה של המשפחה, אבל האמת היא שלא כל אחד יכול להחזיק כלב אמסטף', אמר שלזינגר.'אני אל יכול להחזיק כלב כזה, כמו שאני מעדיף לא להחזיק כלי נשק. כלב כזה צריך להיות מאולף וברסן כל הזמן..." "...לאת אלטמן, מייסדת תנו לחיות לחיות, אין ספק שהפסיקה תהיה להמית את הכלב. 'בתום הדיון שאלתי את השופט מדוע במשך שנים השרות הווטרינרי והעירייה מתעלמים מהתלונות שלי על נערים שמסתובבים עם כלבים מסוכנים שטורפים בעלי חיים אחרים. מדוע לא עושים עם זה כלום, ורק במקרה של כלב שנחשף הרבה בתקשורת, פתאום מחליטים לעשות מעשה? בעיקרון, אני נגד ההמתה של הכלב, כי אז השאלה היא מדוע לא מוציאים להורג גם אנשים שרוצחים את נשותיהם, ילדיהם או בעליהם? אדם שלוקח חיים של אדם אחר, מקבל מעצר עולם, אבל כלב, שאין לו פה לדבר ולא יכול להגן על עצמו בבית המשפט- מקבל עונש מוות..." מתוך העיתון של יום ד' 23.6.04. אני אישית מסכימה עם כל מילה של שני האנשים האלה, אני מסכימה עם דעתם, מכיוון שבארצנו הקטנטונת יש רק קבוצות בודדות של אנשים שמאמינים שבעל החיים שווה לאדם, ואני חושבת שזה נכון, ה' ברא אותנו כדי שנהיה שווים אחד לשני, לכל בעל חיים על נפי האדמה יש כישורים טובים יותר מבעל חיים אחר, וכן גם אנחנו בעלי חיים, פשוטו כמשמעו, יש לנו חיים. גם לכלב הזה יש זכות לקבל מאסר עולם, כמו לכל אדם אחר שרוצח, אם יוציאו בן אדם שרוצח את אישתו, אצלנו להורג, זה יהיה שערורייה, אבל כלב, אנשים אומרים עליו, עוד אחד, ומתייחסים אליו כלסתם יצור נחות יותר מהם... כל היצורים על פני האדמה שווים, אם זה כלב, נמר, אריה, זיקית, נמלה או ג'וק, לבריאה שלנו יש סיבה, והיא לא כדי שנאכל אחד את השני, או כדי שנהרוג או נתנשא מעל יצורים אחרים חומר למחשבה...

faith2

New member
אתי אלטמן הזאתי...

שליחה של האלוהים על כדור הארץ. אני פשוט מאוהבת בה. לפני חצי שנה בערך הייתה לי שיחה איתה- בחורה מדהימה! תעשה הכל לבעלי החיים...אני זוכרת איך לא ערבו 10 דקות והיא ישר חזרה אליי כולה בבהלה על מה שהתלוננתי עליו. היא מדהימה!!! והיא צודקת במאות האחוזים!!!!!

fucking shanti

New member
תראי על הקטע

עם האמסטף אני לא אגיב, אין לי ממש דעה.. אבל אם את אומרת שכשאלוהים ברא אותנו הוא ברא את כל היצורים החיים שווים- לדעתי את טועה. שלא תביני לא נכון יש לי הרבה הערכה לנקודת מבט שלך, אבל אם תפתחי ספר בראשית ותקראי קצת- כתוב באיזה מקום שאלוהים ברא אותנו ונתן לנו את החיות ואת הרישות לרדות בהם, לאכול אותם, וכל מה שיוצא מזה. אז אם את רוצה להביא את מה שאלוהים חושב, אני לא רואה מקום יותר נכון למצוא את זה מאשר התנ"ך.

fucking shanti

New member
והנה בגלל שאני במצב רוח הנכון,

אפילו מצאתי לך: בראשית ט', ב': "ומוראכם וחתכם יהיה על כל חיית הארץ ועל כל עוף השמים, בכל אשר תרמש האדמה ובכל דגי הים בידכם ניתנו. כל רמש אשר הוא חי לכם יהיה לאוכלה, כירק עשב נתתי לכם את כל." עכשיו אם זה לא מה שאלוהים התכוון, אז אני לא יודעת מה כן.

למעלה