ציטוט מידיעות אחרונות ../images/Emo178.gif
"לפני שבוע הוא טרף ללא רחמים את אביבית גנון בת הארבע, היום לאחר שהמשפחה נתנה את הסכמתה להרדים אותו, צפוי בית המשפט לאשר את המתתו של האמסטף הקטלני 'טריפ'"... "...יו"ר תנו לחיות לחיות, בני שלזינגר אמר אתמול כי אם החלטת השופט תהיה להרדים את הכלב, יערער הארגון לבג"ץ נגד ההחלטה. 'כלב כזה צריך לשמש את כוחות הביטחון או המשטרה. אנחנו משתתפים בצערה של המשפחה, אבל האמת היא שלא כל אחד יכול להחזיק כלב אמסטף', אמר שלזינגר.'אני אל יכול להחזיק כלב כזה, כמו שאני מעדיף לא להחזיק כלי נשק. כלב כזה צריך להיות מאולף וברסן כל הזמן..." "...לאת אלטמן, מייסדת תנו לחיות לחיות, אין ספק שהפסיקה תהיה להמית את הכלב. 'בתום הדיון שאלתי את השופט מדוע במשך שנים השרות הווטרינרי והעירייה מתעלמים מהתלונות שלי על נערים שמסתובבים עם כלבים מסוכנים שטורפים בעלי חיים אחרים. מדוע לא עושים עם זה כלום, ורק במקרה של כלב שנחשף הרבה בתקשורת, פתאום מחליטים לעשות מעשה? בעיקרון, אני נגד ההמתה של הכלב, כי אז השאלה היא מדוע לא מוציאים להורג גם אנשים שרוצחים את נשותיהם, ילדיהם או בעליהם? אדם שלוקח חיים של אדם אחר, מקבל מעצר עולם, אבל כלב, שאין לו פה לדבר ולא יכול להגן על עצמו בבית המשפט- מקבל עונש מוות..." מתוך העיתון של יום ד' 23.6.04. אני אישית מסכימה עם כל מילה של שני האנשים האלה, אני מסכימה עם דעתם, מכיוון שבארצנו הקטנטונת יש רק קבוצות בודדות של אנשים שמאמינים שבעל החיים שווה לאדם, ואני חושבת שזה נכון, ה' ברא אותנו כדי שנהיה שווים אחד לשני, לכל בעל חיים על נפי האדמה יש כישורים טובים יותר מבעל חיים אחר, וכן גם אנחנו בעלי חיים, פשוטו כמשמעו, יש לנו חיים. גם לכלב הזה יש זכות לקבל מאסר עולם, כמו לכל אדם אחר שרוצח, אם יוציאו בן אדם שרוצח את אישתו, אצלנו להורג, זה יהיה שערורייה, אבל כלב, אנשים אומרים עליו, עוד אחד, ומתייחסים אליו כלסתם יצור נחות יותר מהם... כל היצורים על פני האדמה שווים, אם זה כלב, נמר, אריה, זיקית, נמלה או ג'וק, לבריאה שלנו יש סיבה, והיא לא כדי שנאכל אחד את השני, או כדי שנהרוג או נתנשא מעל יצורים אחרים חומר למחשבה...