תשמעי..
חבל שצריך לפגוע בחיות ואנשים, אבל מה לעשות? אנו פוגעים בשביל שבסה"כ הכללי יהיו מינימום נפגעים. דעי לך שכל מעשה שאדם או חיה עושה- פוגעת באיזשהו צורה באדם ובחיה אחרים. למשל אני אראה לך את הדוגמא הפשוטה ביותר: נניח אכילת מלפפון. כשאת אוכלת מלפפון את אוכלת מלפפון מרוסס, הוא רוסס בחומרים רעילים כדי שהוא לא יפגע מכל מיני חרקים. כשאת אוכלת מלפפון את גורמת למוות של עשרות מיליארדי חרקים שנהרגים כל שנה מהריסוסים.. ואם את אוכלת מלפפון לא מרוסס, את אוכלת את הבית של עשרות מיליארדי חרקים וגורמת למותם. מסקנה: מלפפון זה רצח. כי את הורגת חיות, זה החשבון שאת עושה לא? היו לי מעל חמישים כלבים וחוץ מיזה הרבה מאוד חתולים, יש לי 40 קנרים (לאבא שלי) והיו לי גם תרנגולות! (השקמה בשלוש בבוקר!) ונראה לי שטיפלתי בהם בסדר גמור, וכל זה בלי לדבר איתם, חיה לא יכולה להבין בני אדם, כשאת אומרת לכלב "שב" הוא לא מבין את המילה "שב" כמו שאת מבינה, הוא רק הורגל שכשבני האדם אומרים לו "שב" הוא צריך לשבת. לדוגמא אם נניח כל פעם שהיית אומרת לכלבה שלך "קומי" היית מלמדת אותה לשבת, אז הכלבה הייתה מבינה ש"קומי" הכוונה זה לשבת.. מקווה שלא בילבלתי אותך.