סתם מעניין אותי לדעת...

SavageGirl1

New member
סתם מעניין אותי לדעת...

מה אתם חושבים על זה שמספטמבר אסור יהיה לגדל אמסטף בבית, אחרי התקרית המזעזעת של הילדה שנהרגה? כמה משפחות שאני מכירה מגדלות כלב כזה בבית שלהם..מעניין מה יהיה עם זה...

tamar brandy

New member
אישית...../images/Emo4.gif ../images/Emo163.gif

זה הדבר הכי דפוק שישראל עושה! השרים שלנו החליטו שאסור לגדל כלב נורמלי מאוד בבית! אנשים פשוט לא יודעים איך לגדל כלב זו הבעיה, אם היו נותנים לכלב אהבה ומדברים איתו שיחות אמיתיות ולא "שב, קום" אז המצב היה שונה! חוצמזה לחשוב קצת... לא יכול להיות שהכלב התנפל על הילדה הזו סתאם ככה.. כלבים (כמו בני אדם וכל חיה אחרת) מתעצבנים (בעעע כלב מרוקאי
), זה כמו רפלקס כזה, ברגע שמעצבנים בני אדם זה גם יכול להגיע לרצח.. אז מה? נעשה חוק שיפסיקו לגדל ילדים אלימים? אקיצר אני אומרת- שצריך לתת אהבה לכלב (לא מים אוכל טיולים..) לא משנה מאיזה סוג הוא, אמסטפים יכולים להיות כלבים נחמדים מאוד, תלוי לצורת החינוך שלהם...

MS6

New member
שכולם יתנו לו אהבה??

איך תכניסי את זה בסעיף לחוק?? "על בעל הכלב לתת אהבה לכלב. ברגע שיתברר לרשויות שהכלב סובל ממחסור באהבה הרשויות יחרימו את הכלב"? איך אנחנו אמורים לדעת איך בעל כלב מחנך את הכלב שלו??? את גם כועסת על ההוראות לכלבים.. "קום, שב".. איזה הוראות את רוצה שניתן להם?? "את יכולה לקום? את יכולה לשבת?"

היא מתכוונת,../images/Emo181.gif

שאתה יכול להתנהג לכלב שלך קצת יותר טוב..לפעמימ כלב לא נהיה כלב טוב אם אתה מביא לו אוכל ובית חמ,אלא אהבה..מבינ?!אתה יכול להרעיב את הכלב,אבל לאהוב אותו.. תחשוב שאתה תאהב מישהו,שלא יחזיר עליך אהבה,יצעק עליך ויצחק עליך.. תחשוב שהכלב שווה לך...

faith2

New member
תתפלא משה...

אבל כלב ללא אהבה, שגדל עם אלימות יפתח סיממנים לאלימות מה לעשות עובדה! בדיוק כמו ילדים קטנים. וחבל שאין פיקוח על גידול בעלי חחים- היינו כולנו נמנעים מהדיון הזה

tamar brandy

New member
תתפלאי... ../images/Emo163.gif

לי ולכלבה שלי יש שיחות ארוכות.. אני מדברת איתה על הכל... אתם לא חושבים שאם תדברו קצת עם הכלב שלכם זה לא יעזור לקשר ביניכים אליו וככה הוא לא ירצה לתקוף אתכם... ברנדי שהייתה קטנה גם תקפה חתולים ונשכה אותי אבל דיברתי איתה... חוצמזה תשאלו את שיר איך תקשורת עם הכלב מקשיבה, פעם אחת היא נבחה על הכלב שלי שיר ודיברתי איתה ועכשיו הם חברים טובים יותר מפעם
(חוץ מהקטעים שהוא בא ומריח לה ת'תח
)

MS6

New member
לא האמת את צודקת..

רק אתמול דיברתי עם הכלבה שלי בוני על המצב בשטחים, היא ידעה לציין שאילולי האיסלאם הקיצוני מצב תהליך השלום היה הרבה יותר טוב, לדעתי היא צדקה, אבל אז הכלבה השניה שלי אמרה שבכלל צריך לטרנספר את כולם... אחח הכלבים האלה משוגעים.

tamar brandy

New member
יש דברים שלא צוחקים עליהם../images/Emo4.gif

רואים על ההודעה הזו שאפעם לא היה לך כלב.. ואם היה\יש אז היחסים ביניכם גרועים... איך אתה יכול לעשות צחוק מדבר כל כך אכזרי, יש לך מושג כמה כלבים ישליחו לניסויים וכמה כלבים יהרגו? העולם הזה נעשה גרוע יותר, באמת עדיף לכל הכלבים האלה למות.. מה הטעם בחיים עם משפחות שמחנכות את הכלבים שלהם להיות קשוחים? במילא אחר כך מתפלאים שהכלב הורג ילדה בת-4
אני יכולה להיות בטוחה שכל מי שאוהב בע"ח אבל ברצינות מדבר עם חיות המחמד שלו, כנראה שאתה לא.. וחבל

MS6

New member
תשמעי..

חבל שצריך לפגוע בחיות ואנשים, אבל מה לעשות? אנו פוגעים בשביל שבסה"כ הכללי יהיו מינימום נפגעים. דעי לך שכל מעשה שאדם או חיה עושה- פוגעת באיזשהו צורה באדם ובחיה אחרים. למשל אני אראה לך את הדוגמא הפשוטה ביותר: נניח אכילת מלפפון. כשאת אוכלת מלפפון את אוכלת מלפפון מרוסס, הוא רוסס בחומרים רעילים כדי שהוא לא יפגע מכל מיני חרקים. כשאת אוכלת מלפפון את גורמת למוות של עשרות מיליארדי חרקים שנהרגים כל שנה מהריסוסים.. ואם את אוכלת מלפפון לא מרוסס, את אוכלת את הבית של עשרות מיליארדי חרקים וגורמת למותם. מסקנה: מלפפון זה רצח. כי את הורגת חיות, זה החשבון שאת עושה לא? היו לי מעל חמישים כלבים וחוץ מיזה הרבה מאוד חתולים, יש לי 40 קנרים (לאבא שלי) והיו לי גם תרנגולות! (השקמה בשלוש בבוקר!) ונראה לי שטיפלתי בהם בסדר גמור, וכל זה בלי לדבר איתם, חיה לא יכולה להבין בני אדם, כשאת אומרת לכלב "שב" הוא לא מבין את המילה "שב" כמו שאת מבינה, הוא רק הורגל שכשבני האדם אומרים לו "שב" הוא צריך לשבת. לדוגמא אם נניח כל פעם שהיית אומרת לכלבה שלך "קומי" היית מלמדת אותה לשבת, אז הכלבה הייתה מבינה ש"קומי" הכוונה זה לשבת.. מקווה שלא בילבלתי אותך.

tamar brandy

New member
כנס לכאן: ../images/Emo163.gif

כאן קודם כל, אפשר למנוע קצת סבל... המצב היה יכול להיות שונה לגמרי! אם היו מחנכים כלבי אמסטף כמו שצריך והיו מתקשרים איתם תקשורת ארוכה יותר.. לפנק אותם ולדבר איתם (קרא ת'קישור) אז לא היו נהרגים בני אדם רבים בגלל הכלבים האלה... כלב אמסטף נראה מפחיד (לאנשים מסוימים) אז לימדו אותם להיות תוקפנים, אולי אפילו הרביצו להם וצרחו לידם... כלב של דודה שלי הוא כלב קטן, איתי הוא רגוע- אני מלטפת אותו ומדברת איתו.. אבל שצועקים לידו מילים לא ממש יפות ובהתעצבנות הוא נהיה תוקפני.. כשהמצב מתחיל להיות רע הוא כאילו צועק "תפסיקו" ושהמצב רגוע ושמדברים איתו הוא נחמד מאוד... ומשה... אם כל כך אכפת לך מחיידקים של מלפפון תפסיק לאכול אותו.. אתה לא תצליח לשבת לי על המצפון.. לא נדמה לי שלחיידקים יש ממש מערכת עצבים (כנ"ל לגבי צמחים) ככה שלא כואב להם... ועוד משו, תזהר שלא לזוז אתה הורג בתזוזות שלך מיליוני חיידקים.. ובמקלחת בכלל! אתה יודע כמה חיידקים מתים לך על הגוף שאתה מתקלח? ממש רוצח!

MS6

New member
חחח אני יודע שאני רוצח!!

אבל אני דיברתי עלייך.. וחוץ מיזה לא הפריע לי החיידקים, דיברתי על חרקים! ויש הרבה מאוד שכאלה שניזונים ממלפפון למשל, הרבה מאוד! וגם גדולים!!

tamar brandy

New member
טוף שאתה גאה בזה=\ ../images/Emo163.gif

את תתגאה גם אם תרצח בנאדם? (בלי שום קשר לנושא השרשור..) אה, זה די חדש לי שאנשים אומרים משו והם לא דוגלים בו בעצמם, זה כמו שאני אגיד שצריך לרצוח פרות

fucking shanti

New member
חחח לא ממש הבנת אותו....

הוא התכוון למה שאת דוגלת בו, והאמת הוא צודק- אם כל הבעלי חיים שווים לפי מה שאת אומרת כולל הבני אדם, אז איך את בכל זאת מבדילה ביניהם ומרשה לעצמך לאכול מלפפון (חחחח הרגת אותי משה....
) כשאת יודעת שזה כן פוגע בבעלי חיים אחרים? (לא חיידקים אלא חרקים)

tamar brandy

New member
זה עניין כזה: ../images/Emo163.gif

קודם כל, מה את רוצה שאני אוכל? שאני אחייה על כדורים כימיים ואמות תוך יומיים? בבית שלי אני לא הורגת שום חרק ואני לא מרשה לאפחד להרוג חרקים לידי... חוצמזה אני לא רוצה להפוך את השרשור הזה לשרשור על צמחונות.. זה שרשור על כלבים!! לא צמחים...

MS6

New member
זה בגלל שאולי אין לך תשובה..

אבל השורה התחתונה היא, כמו שאת אומרת "מה אני אמורה לאכול"? אני מסכים איתך, את חייבת לאכול בשביל לשרוד והשורה התחתונה היא: בשביל שאת תשרדי מישהו אחר חייב למות. ובגלל המסקנה הזאת כולם רוצחים להגדרתך... כי את אומרת שבשר זה רצח, והרג חיה זה אסור, אבל את הורגת חיה כשאת אוכלת מלפפון.. או שאת מבדילה עכשיו בין חרק לחיה גדולה?

tamar brandy

New member
אולי לא הבנת... ../images/Emo163.gif

אני משתדלת להרוג כמה שפחות! אין אצלי "מי שחזק שורד"... בגלל העובדה שחלק מהחרקים שחיים על מלפפון מתים בגלל הריסוס אני מעדיפה ירקות אורגנים.. שהם מונעים כמה שיותר רצח... בקשר לרצח שעומדים לעשות על הרבה כלבים שהבעלים שלהם הקשיבו לתקשורת שעשתה עניין גדול מהסיפור של האמסטף הזה- זה באמת מיותר... לא כל האמסטפים תוקפנים, לא כל האמסטפים בולעים ילדים... יש לך מושג כמה כלבים כבר ננטשו בגלל הסיפור הזה? אם היו עושים סיפור גדול כזה בגלל כל בנאדם רומני שמתעלל בחיות מה היה קורה? היו שמים להסגר את כל הרומנים? הורים היו נוטשים ילדים בגלל שהם התעללו בכלב?-> לא ולמה? כי בני אדם לא נותנים חשיבות לכלב שיכול להיות רגיש...

MS6

New member
בנאדם חשוב יותר מאיזה כלב..

ואם יגידו לי שאם אני יזרוק את כל האמסטפים בשביל שאדם אחד יחיה.. אני יעשה את זה ועוד עם חיוך בגלל שידעתי שהצלתי אדם..

למעלה