סתם מעניין אותי לדעת...

שלוווש

New member
אבל זהו שזה לא אמסטפ אחד...

זה לא מקרה המוות הראשונ עמ אמסטפ ואני מניחה שגמ לא האחרונ...

tamar brandy

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo163.gif

אני אצטט כמה הודעות מפורום כלבים: <אלו שתי נקודות חשובות ביותר שמצאתי מהודעות שונות באותו שרשור> "בשנת 2004 היו 3000 מקרי תקיפה של כלבים ומבינהם רק 3 מגזע אמסטף." "סנסו ז"ל (כלבה מסוג דני ענק) ניסתה פעם לרדוף אחרי חתול, ההבדל הוא שאחרי אותה פעם בעלי ואני הבהרנו לה שהיא לא עושה את זה יותר וזה פסק עד יומה האחרון. חבר'ה זה עניין של חינוך!" מה תגידו עכשיו? מי שמעוניין- השרשור עצמו, יש הודעות עם דעות שונות, כדאי לקרוא!

SavageGirl1

New member
זה עניין של חינוך...אבל לא רק!

במיוחד לא אצל כלבים כמו אמסטף או רוטויילר שהיו הרבה מקרים של כלבים כאלה שפתאום "השתגעו" ותקפו את הבעלים שלהם...

fucking shanti

New member
נכון....

וכמו שכבר אמרו פה, הכלב הזה בגנים שלו זה להיות תוקפן, בשביל זה המציאו את הגזע הזה. אני לא מבינה מה הקטע לגדל דווקא כלבים כאלה עם כל הגזעים שיש....

yaelcita

New member
../images/Emo107.gifמשה

חחח רק רציתי להדיג לך שאתה קורע אותי מצחוק עם ההודעות שלך....בחיי התגעגעתי לצורת דיבור שלך... אגב, אני מסכימה איתך, אבל אתה מצליח לנסח את זה בדרך הרבה יותר מצחיקה ממני......

אתמ לא מבינימ..../images/Emo181.gif

עכשיו יעשו הכל כדי שכולמ יראו שהכלב הזה זה דבר רע..כל סיפור הכי קטנ שקורה עם כל כלב אחר,אבל קרה איתו,יעשו ממנו סיפור גדול..עכשיו ימציאו סיפורים שקרו דברימ בגלל הכלב..אני אל אומרת שהכלב הזה טוב,שהוא נשכ את הילדה אז בואו נלך ונחבק אותו,אבל הוא לא סתמ נשכ אותה,וחוצמזה,זה רק פאקינג מקרה אחד

tamar brandy

New member
זה לא ככה...

בשנת 2004 קרו 3000 מקרים כאלה של כלבים... 3 מהם זה אמסטפים! אתם מקשיבים לכל דבר שהעיתונאים אומרים! אנשים קונים את הכלב הזה בשביל הפוזה בגלל שהוא חזק ונראה מפחיד ומאלפים אותו לתקוף... אם אנשים יקנו את הכלב הזה בשביל הכיף, כדי שיהיה עוד מישו במשפחה אז זה יהיה שונה לגמרי! הכלב לא יתקוף את המשפחה שלו ויהיה נחמד ממש כמו כל כלב רגיל... יש עוד המון סוגי כלבים שבעבר נחשבו ל"כלבים רוצחים ומסוכנים" אבל היום הם כלבי משפחה נחמדים..

shiroosh999

New member
בדיוק!!! ../images/Emo178.gif

אנשים מדביקים סטיגמות לכלבים... זה דבר שכבר עמוק בחברה הישראלים, אם נרצה או לא.... לדוגמא: ילד ילך ברחוב ויראה כלב גדול משוחרר, ואז הוא יברח, וירוץ ויצעק, כי הכלב מפחיד אותו, כשבעצם הכלב לא עושה כלום... וכלב קטן, לא יפחיד אותו באותה מידה, והכלב הקטן יכול להיות מסוכן בהרבה... אז ככה זה.. ואנחנו לא יכולים לשנות את זה..... אבל להשפיע על זה כן אפשרי, לנסות לשנות דעות של אחרים וסטיגמות, ובשביל זה יש את תמר..

faith2

New member
ובגנים של המרוקאי להיות עצבני...

מה אלו השטויות הללו?! בגנים שלו?!

fucking shanti

New member
תראי

לפי מה שקראתי יצרו את הגזע הזה ככה שיהיה תוקפני וישתתף בקרבות כלבים. אני פשוט לא מבינה למה מלכתחילה להתחיל לביית סוג של כלב כזה, אבל עכשיו כבר אין מה לעשות בקשר לזה. ולא אמרתי שאני בעד החוק אין לי ממש דיעה בעניין הזה אבל לפי דעתי לפחות חייב לעשות פיקוח בעניין הזה ולא רק למי שיקנה מעכשיו כזה כלב אלא גם לכל מי שיש לו כבר כלב כזה או כל סוג אחר שיכול להיות תוקפן כזה (נו רוטווילר וכאלה...). חוצמזה בדרך כלל אנשים שבוחרים בכלב מסוג כזה הם לא בדיוק עדיני נפש אלא אנשים שאוהבים להראות לעולם "וואו אנחנו קשוחים תיזהרו מאיתנו", אז אי אפשר לסמוך עליהם שיעשו שיחות נפש עם הכלבים שלהם ולא יתעללו בהם, ובינתיים הילדים הקטנים יסבלו מזה.

faith2

New member
יצרו שישתתף בקרבות של כלבים?!

מי שיצר את הגזע הזה היה צבא ארה"ב במלחמת העולם השנייה וזאת לא עם גנית תוקפניים, אלא על כוח עצום- לסת של שני טון. ולא יצרו גזע תוקפני- זאת הטעות! תהפכי את המקרה לגורילה או דוב- בתנאים המתאימים הם יכולים להיות החבר הכי טוב לאדם- אבל בסיבה לא טובה הם יהפכו להפך.

fucking shanti

New member
טוב גנים, כוח, לא משנה

הנקודה היא שהכלב הזה יש לו פוטנציאל לעוצמה שתהיה הרסנית לבני אדם. וואלה גורילה ודוב? האמת תמיד רציתי טיגריס בבית, טוב לדעת שבתנאים המתאימים זה יהיה אפשרי....

faith2

New member
בתנאים המתאימים זה מאוד אפשרי

הבעיה שזה מחוץ לחוק

shiroosh999

New member
אבל זה הטבע שלו! ../images/Emo178.gif

בגלל שלוש מקרים מתוך 3000 את תגבילי את כל האנשים שמגדלים אמסטף? בעיקרון, זה גם בעיה של ההורים שלא היו אחראים על הילדה ועל הכלב, וגם הבעיה שהם מגדלים כלב כזה גדול ולא מודעים ליכולות שלו, בן אדם שמגדל כלב כזה צריך להיות מודע למה שכרוך בתוכו... כן או לא? לא כל האמסטפים הם כאלה, זה רק שלוש מקרים מתוך 3000 מקרים עם פיצ'ם, את יודעת מה? אז מהיום גם פינצ'רים אסור לגדל, מה לא ידעת שיש יותר מחמישה מקרים עם פינצ'רים? על אותו עיקרון!

spake

New member
סוף סוף עושים משהו נכון!!!

אתם לא מבינים הכלב הזה הוא רוצח שקט זה יותר גרוע מרוטווילר אתה לא יודע מתי הוא עלול לתקוף!........ הכלב האמסטף יותר מידי חזק מכדיי שיזיקו אותו בבתים של אנשים..... הינה ראו את המקרה של שבת הכלב פשוט לא נתן לרופאים לטפל בבעלים שלו אחרי שלקה בהתקף לב.......

tamar brandy

New member
כלב "רוצח"../images/Emo4.gif ../images/Emo163.gif

אמרו שהכו את הכלב הזה לפני שהוא הגיע למשפחה הזו.. כלב כמו בנאדם ירגיש רע אם יקפחו אותו ויהיה תוקפני.... (אל תבואו לי בטענה של "אל תשווי בכלל" כי כן אני משווה ותראו כמה זה נכון) לא כל כלבי האמסטף תוקפים... זה טעות חמורה שאתם עושים הכללה בין כל כלבי אמסטף! יש כלבים מסוכנים הרבה יותר והם יכולים להיות אפילו פינצ'רים!!! אני לא מבינה איך ההורים הכניסו כלב חדש לבית.. ועוד כלב שחיכנו אותו להיות תוקפני אפילו אם לא התכוונו...

faith2

New member
שיט תראה!!!

הינה ילד בן 10 אנס! הרי כל הילדים בני ה-10 אנשים! שמענו את המקרה לפני כמה ימים על הילד בן ה-10 האנס!
איזה שטויות יש בפה שלך, תלמד על הגזע הזה ותבוא להעלות עובדות.

למעלה