סתם מעניין אותי לדעת...

אויש..זה ממש לא נכונ!!

בני האדמ והחיות שווימ באופן מוחלט! זה שלחיות אינ אפשרות להביע את עצמם כמו בני האדמ, זה לא אומר שהמ יותר נחותימ!וזה לא אומר שאינ להמ רגשות בדיוק כמו לבני האדמ!וזה לא אומר שאינ להם את אותמ הזכויות! וכל כלב שווה לכל בן אדמ

SavageGirl1

New member
הממ...

כשאחרים העירו לך על האותיות הסופיות זה לא כזה הזיז האמת... אבל לקרוא הודעה של כמה שורות כאלה זה באמת מציק לעין! קחי לתשומת ליבך. כאילו אחרי הכל את כותבת הודעות בשביל שאחרים יקראו ולא בשביל שאת תקראי...ואם להם זה מפריע אז מי יקרא בסוף?

MS6

New member
וואי הכתב הזה ממש מעיק..

למה אתן כותבות ככה? זה לא מצחיק, לא תורם, ולא דומה לכלום... בסדר כל כלב שווה לבנאדם... אין לי כוח עכשיו להביא דוגמאות...

faith2

New member
אני מנהלת שיחות נפש עם הכלבה...

ועושה רושם שהיא מבינה

TS18

New member
למי שקרא את העיתון...

ביום שבת- וטרינרים כתבו שאמסטף מבחינת הגזע שלו הוכלא בשביל קרבות כלבים באמריקה. לכן מטבעם הם תוקפניים ושום " שב, בוא, פוצי מוצי" לא יעזור לזה...הכלב הזה תוקף בלי סיבה מיוחדת והוא לא אמין- זה לא דעה שלי זאת עובדה.... לילדים קטנים נהרסו החיים בגלל רשלנות של מבוגרים והכלבים שלהם. אני אומרת- יחי החוק החדש!!!

faith2

New member
ברור....לכי תלמדי על הגזע מעיתונים.

לפני שתגבשי דעה לכי תקראי חומר מדעי

אני לגמרי בעד.

זאת לא פעם ראשונה שקורה מקרה כזה, כנראה שאנשים לא מספיק אחראים, ובגלל זה רק איסור גידול של הכלב הזה ימנע מקרים כאלה בעתיד. ולמי שלא יודע, היום ננשך עוד ילד ע"י אמסטף בטבריה. (כ"כ הרבה זמן לא כתבתי פה..) קארין

faith2

New member
ועוד 10 ידלים ננשכו ע"י

רואה גרמני ועוד 2 ע"י לברדור ועוד 4 ע"י פינצ'ר פשוט מאז המקרה האמסטף עלה לכותרות. אנשים הכל קשור לחינוך!!!

../images/Emo10.gifדעתי.....

דעתי על האיסור הזה: זה נורא מה שעושים...זה כמו לקחת חלק מהמשפחה...אז מה שהיה מקרה רצח זה לא אומר שכל הכלבים האמסטפים עד כדי כך מסוכנים, חוץ מזה זה תלוי עם הכלב מעולף או לא כך שהחוק הזה נורא אני נגדו מכל הכיוונים

MS6

New member
דעתי...

אני נגד החוק אבל אני בעד קנסות עצומים לכלב בעל כלב שהכלב שלו נושך... והמשך הרדמת כלבים תוקפים.

shiroosh999

New member
אני חושבת שזה לגמרי דפוק! ../images/Emo135.gif

אני מבינה את הסיבות של הממשלה לחוק הזה, אבל מה שהם עושים מוגזם, אסור לאסור על גידול בעל חיים שהוא חיית בית על פי כל דבר. אני חושבת שהצעד הזה מוגזם לגמרי, והעובדה שכלב אחד איבד שליטה לא אומרת שכל כלבי האמסטף יהרגו בני אדם.

MikeY fReAk

New member
הם לא היו מקבלים החלטה..../images/Emo79.gif

..עפ"י רק מקרה אחד!! זה בכלל לא חדש..

tamar brandy

New member
אני מכירה מספיק אנשים

שיש להם כלב אמסטף וכל הכלבים רגישים, נחמדים ולא מזיקים כלל!

בדיוק...

זה שכלב מיוחד במינו הרג ילדה זה לא אומר שכל הכלבים דומים לו...זה פשוט לא פר שמאשימים את כל האמסטפים בגלל אמסטף אחת

למעלה