סתם חשבתי לשתף...

candyheart

New member
הנה:

זה היה שתי ראיונות שונים.זה קצת ארוך,אז הבאתיי את החלקים המעניינים: On the tabloids: “I despise what they do. They create soap operas out of people’s lives. [Cameron and I] had our thing, and it’s over. They edit that stuff like MTV edits reality shows. It’s a spin game, and I choose not to take part in it.” On being considered the New King of Pop: “I tried so hard to be an R&B artist [with first solo album Justified] and it was the pop album of the year, and I was like, ‘F$$k. That’s the last thing I wanted but I was like, ‘So everyone considers me a pop artist? Well, f$$k it. I’m going to do whatever I want to do.” On surviving the boy-band apocalypse and becoming a man: “I could give you a bunch of analogies about why I’m still around that would sound like hippie self-help bulls$$t. ‘I saw an opportunity and I took it?’ F$$k you. Sure, there’s a lot of luck involved. But on some level I have to believe in my ability. And I’m not apologizing to anyone. I worked f$$king hard to get here.” On being used by the Grammys for ratings: “I’m the nice guy who follows through on the things he commits to. But I don’t know if I’ll be going through that sort of thing again. I feel like the Grammys used me for ratings. And look at it-they were up 18 percent.” והשני: Pop hunk Justin Timberlake regrets signing his lucrative advertising deal with McDonald's. The former 'N Sync singer recorded I'm Lovin' It for an international branding campaign for the fast food giant in 2003. Timberlake tells British men's magazine Gq, "I regret the McDonald's deal." "Just like the McDonald's deal, whose market share went up 25 per cent when I walked into those offices and changed their image... when I did the Grammys, the viewing figures went up by 25 per cent."

SuperShiro

New member
בהחלט לא נשמע במיטבו

די הזוי

MissCunningham

New member
טוב חבר'ה, תנוחו!

אם תסתכלו על זה מזווית אחרת מאשר של מעריצים אובססיבים, גם אתם תחייכו. זה שהוא מזכיר אותה רק מראה כמה עדיין איכפת לו ממנה (לא בקטע של אם היתה ניתנת הזדמנות לשניים להפגש הם היו חוזרים, אלא בעניין של אהבה ראשונה וטוטאלית לנצח, לא משנה מה היא תעשה -הוא עדיין יאהב אותה ברמה מסוימת ויהיה לו איכפת). אני לגמרי מסכימה עם 'חתולה'. הוא לא רוכב על ההצלחה שלה, כי בואו נודה בזה - בריטני לא מצליחה כבר 4 שנים! להיות שערורייתית ולעשות צחוק מעצמך מול כל העולם כל פעם מחדש (ואוקיי, נכון, קשה לחיות מול מצלמות כל החיים, אבל זה הביזנס וצריך לשמור על פרופורציות באיך שאת מתלבשת ואיך שאת נראית בעיניי הציבור) לא נחשב להצליח. וזה שהיא עושה רוח ובלאגן כל פעם מחדש ולא מבחינה מוזיקלית - רק מראה שהיא בסה"כ כמו פריס הילטון, לינדזי לוהן וניקול ריצ'י למיניהן... מקבלת פרסום ועושה רעש על כלום. לעומת זאת, כריסטינה אגילרה עבדה קשה כל החיים שלה (בדיוק כמו בריטני וג'סטין - אל תשכחו שלא רק הם חלמו להיות מפורסמים יום אחד, אז מספיק לזלזל בהם בגלל שאולי עליהם לא נפלה הצלחה כמו שנפלה על בריטני), וגם על האלבום האחרון היא עבדה קשה והשקיעה בסיבוב הופעות ונתנה מעצמה. כנ"ל לגבי ג'סטין - הייתי בהופעה שלו וראיתי מה זו הופעה בליגה הכי גבוהה, אין מה לעשות. גם אם זה בגלל המפיק שלו (טימבלנד, שגם בזכותו מישהו זוכר מי זו נלי פורטדו) וזה כל העניין בעסק הזה - לעבוד עם האנשים הנכונים! האנשים שיקדמו אותך ויעשו אותך מי שאתה. לעבוד עם מפיקים טובים, לעשות יחסי ציבור מוצלחים וכו' וכו'... כפי שזה נראה (ואל תנסו לעבוד על עצמכם, אתם יודעים שאני צודקת) בריטני פשוט לא מוצאת את האנשים הנכונים לעבוד איתם - אחרת ממזמן היא כבר היתה חוזרת ולא מחלטרת במועדונים במשך רבע שעה כמו שהיא היתה עושה לפני ההצלחה הגדולה שלה. בלי לקחת צדדים, צריך להעריך כל אמן על העבודה הקשה ועל ההתמדה. ואם מצליח לו - אז תפרגנו, זה לא כזה קשה.

candyheart

New member
אוי ברור!

פשוט כל-כך איכפט לו ממנה עד שהוא קורא לה משוגעת ועושה ממנה צחוק! מה אני אגיד לך,ממש דובון איכפתלי הג'סטין הזה. ובריטני אולי "לא מצליחה" 4 שנים כי היא לא הוציאה אלבום...חשבת על זה? היא יצאה להפסקה,וזה לא אשמתה שהתקשורת התחילה להתנקל אליה בכל מקרה. תביני,בשנים האחרונות בריטני לא חיפשה מפיקים ולא ניסתה לעבוד על אלבום-אל תעוותי את זה ותגידי שהיא לא הצליחה. ואת יודעת מה...אולי בריטני לפעמים עושה שטויות ולא מתנהגת בדיוק כמו איזה כוכבנית הוליווד 'מושלמת' אבל היא לפחות מתנהגת כמו בן-אדם,ולא מסתכלת על כולם מלמטה כאילו היא מלכת העולם...כמו שאת-יודעת-מי עושים.זה לדעתי הרבה יותר בעל ערך מאשר ללכת לפי הכללים ההוליוודיים המקובלים.

MissCunningham

New member
אוקיי אין לי זמן אבל אני ממש רוצה להגיב

"ואת יודעת מה...אולי בריטני לפעמים עושה שטויות ולא מתנהגת בדיוק כמו איזה כוכבנית הוליווד 'מושלמת' אבל היא לפחות מתנהגת כמו בן-אדם,ולא מסתכלת על כולם מלמטה כאילו היא מלכת העולם...כמו שאת-יודעת-מי עושים.זה לדעתי הרבה יותר בעל ערך מאשר ללכת לפי הכללים ההוליוודיים המקובלים." רק רציתי לומר שזו בדיוק הסיבה שאני אוהבת אותה
לגבי השאר אני לא ממש מסכימה. אז בואי נסכים שאנחנו לא מסכימות.

אני אתייחס רק לחלק אחד -

לא מצליחה? עם מה בדיוק היא לא מצליחה? עם הדיסק שהיא לא הוציאה או עם הטור שלא היה? מה אני אגיד לך, אני מאחלת לכולם ש"לא יצליחו" כמוה.. רק 1.5 מיליון מאלבום *רמיקסים* תוך שנה וקצת, מעל 8 מיליון עם אלבום הלהיטים תוך שנתיים, כאוטיק שהייתה התוכנית הכי מטומטמת בעולם בערך זכתה לרייטינג רצחני, ו- 2 בשמים שנכנסו לטופ5 של הבשמים הכי נמכרים [מצעד לבשמים
..]. Like it or not, בריטני היא בנאדם מצליח. כבר 3 שנים היא לא עושה -כלום- ומצליחה עם השטויות שהיא משחררת. גם אם אלה דברים הכי סתמיים - קונים אותם! אנשים קונים מסטיקים שהיא לעסה במחירים של בית! זה לא שהמוצרים איכותיים [אלבום רמיקסים עם 11 רצועות? גרסה משודרגת לבושם שלה? נקניקיה שהיא נגסה בה?!] - זה פשוט היא. אנשים אובססיביים אליה :] ותסכימי איתי שאם היא הייתה רק מישהי שנועדה לקשט את עמודי הפפראצי, כרטיס להופעה של רבע שעה כשבכלל לא בטוח שהיא תופיע, לא היה נמכר ב8000 דולר. ההודעה יצאה תוקפנית, זה לא כלפייך, פשוט מעצבן אותי לראות שאומרים *לנו* שאנחנו לא אובייקטיביים, בעוד שכל מי שמסביב גם לא. אתם לא אוהבים את בריטני? סבבה, זכותכם. אפשר להתווכח אם הקול שלה יפה או אם היא רוקדת טוב, אבל לפחות תנו לה קרדיט על מה שהיא כן עושה - וזה, למרות הכל, להצליח, ולהמשיך להיות האישיות הכי מעניינת בעולם הבידור כרגע.

MissCunningham

New member
נכון שגם קאנדיהארט הגיבה לי,

אבל אני אגיב לתגובה הזאת (מחוסר זמן סלאש רצון להתווכח). אני לא חולקת על דעתכם. אולי אני לא מסכימה עם המון דברים שנאמרים פה ועם ההערצה העיוורת של רוב חברי הפורום אבל אני לא מאלו שלא אוהבים את בריטני. להיפך. אני אוהבת כל דבר שהיא עושה, באמת.. גם את הפרובוקציות הזולות והטימטום והשיגעונות והחיוכים הדביליים אך הכובשים - זו בריטני. באמת שאני לא יכולה להסביר למה אני אוהבת אותה, אבל אני פשוט אוהבת אותה. א-ב-ל: את בעצמך אומרת שהיא לא עושה כלום ומצליחה לעשות רעש. נכון, היא אישיות מהפנטת ומסקרנת ומעניינת. אבל עצם זה שהיא לא עשתה עם עצמה כלום כבר ארבע שנים, ירקה לבאר שהיא שותה ממנה, העדיפה לדחוף את המנחוס ההוא מה שמו ולהזניח את עצמה, עשתה שני ילדים מסכנים והלכה לאיבוד... אז היא עדיין מרכז העולם. אבל מה היא השיגה בזה לעצמה? הילדה הזו (כן, היא ילדה) לא יודעת מה לעשות עם עצמה. היא הגיעה למצב שהיא צריכה שאבא של ג'סיקה סימפסון ינהל לה את הקריירה. זו בדיחה?! כאילו, באמת. מבחורה שאנשים קונים מסטיק שהיא לעסה או קש שהיא שתתה ממנו, היא חזרה לעשות חלטורות במועדונים, במקום לתכנן את הקאמבק ולחשב כל צעד. לעבוד ולהשקיע באלבום חדש למעריצים(!!!) שלה, שלא מעוניינים במסטיקים שהיא לעסה, אלא בלראות אותה מפציצה במצעדים וקורעת במות. אבל אני עדיין לא חושבת שהיא במצב מנטלי שבו היא מסוגלת להכיל את זה ולהבין את זה ולכן היא עושה שטויות (כן, הקאמבק הצולע הזה זה שטויות) ובגלל זה אני לא רואה טעם בלרדת על אמנים כמו כריסטינה (שאמנם לקחה הפסקה של 4 שנים - בהן היא התחתנה, עבדה על אלבום {ועבדה קשה, זה שהוא נכשל זה סיפור אחר, בגלל שיקולים שהיא עשתה לגבי הכיוון המוזיקלי שלו. לא כולם רוצים לעשות מוזיקה כדי למכור אלבומים, יש כאלה שבאמת איכפת להם מאיכות}, התבגרה - אבל לקחה הפסקה אמיתית מהכל. בריטני - לא לקחה הפסקה) או ג'סטין (
) - שעובדים קשה בימים אלו וממשיכים הלאה... נכון, אני לא המנהלת האישית שלה והיא ודאי יודעת יותר ממני על השואו-ביז אבל בינתיים היא עושה שטויות וחבל. ואני בכל זאת מפרגנת ורוצה שהיא תצליח
(וההודעה שלי לא תוקפנית כלל וכמובן שלא מופנית רק אלייך
)

SuperShiro

New member
הרשי לי להגיב להודעתך,

קודם כל, בריטני כן לקחה הפסקה "אמיתית". בשנת 2004 במהלך צילומים לקליפ בריטני נפצעה בבירכה, הפציעה הייתה די קשה. אי לכך הקליפ לא הושלם, הסינגל לא הוצא, וסיבוב ההופעות העולמי של הופסק. באותה העת בריטני אמרה שזה היה איתות מהגוף שלה לכך שהוא עובד קשה ושהיא זקוקה להפסקה. נוסף לכך בריטני אמרה כי ברצונה להקים משפחה. אני חושבת שההחלטה שלה להתחתן עם קווין הייתה פזיזה מדי, אבל נראה היהשהיא באמת אהבה אותו. משם החלה ההתדרדרות. היא עשתה המון המון פרובוקציות, המון שטויות, היה לה קשה. אני באמת ובתמים חושבת שהיא נשברה, אבל התקשורת היא זו שבחרה להגזים, לשקר ולהמציא. את מבינה, כל דבר שבריטני עשתה, אפילו הקטן ביותר, נופח למימדי ענק והגיע לכל מקום, פשוט לכל מקום. וגם כאשר היא הייתה עסוקה בלשקם את עצמה, התקשורת המשיכה בשלה, ופשוט החלה להמציא שטויות. בריטני עברה את אחת התקופות הקשות בחייה אם לא הקשה ביותר. בזמן שכולם היו עסוקים בלהשמיץ אותה, היא נאבקה, וכנראה שאף אחד לא עצר לרגע ואמר "רגע, אנחנו מדברים פה על אדם עם רגשות, אדם שנמצא במצב עגום, אדם שקשה לו. אנחנו מדברים פה על אדם, וכיוון שזה אדם הוא אינו מושלם." לאחר היציאה ממכון הגמילה היא עשתה התקדמות עצומה, והיא באמת מתחילה לחזור לעצמה
ובקשר לילדים, אני חושבת שזו ברכה בשבילה, אני חושבת שזה אחד הדברים שיותר מניעים אותה וגורמים לה להתעורר עם חיוך בבוקר. מרבית האנשים חושבים שזו הייתה החלטה פזיזה שהתבררה כטעות, אני חושבת, קודם כל, שהולדת ילדים זו אף פעם לא טעות, אך בטח ובטח לא במקרה שלה. לכל אחד בעולם יש כוח שמניע אותו, דבר מה שנותן לו השראה וכדומה, "הדבר" שנותן לבריטני מוטיבציה הוא לא אחר מאשר הילדים המקסימים שלה
זה בדיוק מה שאתם לא מבינים, זו הייתה הופעת חימום. הופעה בה לראשונה, לאחר 3 שנים ולאחר פציעה די קשה, בריטני חזרה להופיע ולרקוד מול קהל. אחרי כל מה שנכתב אודותיה, אני באמת לא אתפלא אם רמת הביטחון העצמי שלה ירדה במידה די ניכרת. [עם כמה שהיא חזקה, ההליום הזה זה באמת משהו שהחזקים שבחזקים לא מסוגלים לסבול] היא צריכה לראות שיש לה לאן ולמי לחזור, וזה בדיוק מה שההופעות הקצרות האלו הראו לה. ניתן לראות, כיצד מהופעה להופעה היא מרגישה יותר ויותר בטוחה, מחייכת, ומופיעה בצורה טובה יותר. זו באמת רק ההתחלה, כאשר יגיע זמנו של הקמבאק קמבאק, את תדעי

למעלה