סתם חשבתי לשתף...

BRITNEY MY STAR

New member
לדעתי

היא לא עושה את זה בכוונה,עובדה שכבר כמה פעמים היא יצאה ככה,וחוץ מזה זה היה לסטודיו לריקודים אז צפוי שהיא תתלבש ככה פחות או יותר
נוח לה להסתובב ככה?בכיף שלה,לדעתי זה ממש לא צומי..איזה בן אדם נורמלי שמהשנייה שהתפרסם הפפראצי מתנכלים לו וזה מגיע למצב של כמעט להרוס חיים שלמים,ירצה צומי? ויש בכלל גרועות ממנה שמתלבשות כמו זונות,רק הבעיה שאצלה זה אחרת,אותה בוחנים בזכוכית מגדלת הבנות שמתלבשות כמו אלוהים יודע מה,אולי רק גורפות תגובות ברחוב,ומעבר לזה כלום היא גם בן אדם,זה הסטייל שלה?שתהנה,למרות שהייתי שמחה אם היא תשכור סטייליסט אבל זה לא בדיוק חשוב מה אני חושבת..עובדה שהיא עושה כמעט מה שבא לה

אפשר לחשוב:

למה התמונה שהיא היצטלמה ערומה רומזת משהו מיני? ממש לא, זה בא ממקון הכי טהור והכי נקי שיש, מלא נשים מיצטלמות ערומות כה שהן בהריון יש בזה משהו נשי ויפה. ואני אוהב גם את כריסטינה אבל בריטני לא מיצטלמת ערומה (אבל ממש ערומה שרואים גם פטמות) בכוונה בתמונות מאוד פורנוגרפיות, ולא מיתלבשת כמו חשפנית. אז מספיק לעשות שערורייה מכל תמונה סטנדרטית.

וגם:

נגיייד והיא היתלבשה קצת כמו חשפנית, לפחות היא היתלבשה כמו חשפנית שעדיין לבושה...

זה לא מעודד היא לא עושה טובה.

היא לבשה בגדים זולים וממש לא סקסים , ואם זה שהיא לבשה משהו מעודד אותך אז זאת הערצה עוורת .

אני אוהב אותה בגלל מה שהיא

גם שהיא היית נראית כמו פרה אהבתי אותה. ממש לא משנה לי מה היא לובשת. מצד אחר אפשר להבין אותה, אחרי דיאטה ואימונים קשים וחזרה לגיזרה היא רצתה בטח קצת להשוויץ. שיצאו לכולם העיניים

אל תחיי בסרט...

הפירסום וההצלחה אכלו אותו מבפנים הוא השתגע. כמה אפשר להציק לבריטני?! הוא רואה שהיא שבורה והרוסה והוא עדיין מכניס לה מכל כיוון. וזה רק מסביר את חוסר האנושיות והרגש שיש בו. ופאק,איזה בושות הוא עשה בKCA אחרי כל בדיחה שלו הייתה דקה דומייה באולפן...

lidor love lee

New member
אני לא חושבת שהוא עוסק עכשיו בדברים כאלו

הוא מצליח בגדול עם האלבומים שלו למה הוא צריך לרדת על בריטני סתם ככה
לא נראה לי.. וחוץ מזה..הוא מדהיםםם

candyheart

New member
מאז הדיבורשלו על מקדונלדס והגראמיז...

אני הגעתי למסקנה שהבן-אדם חי בעולם משלו בכלל. אני כבר לא מתייחסת לשטויות שלו...הראש שלו פשוט לא נמצא עימנו.

candyheart

New member
הוא קשקש בשכל...

הוא אמר משהו שמקדונלדס עלו איזה 15% בגללו... והוא גם אמר שהוא מתחרט שהוא עשה את ההופעה בגראמיז כי הם השתמשו בו והאחוז צפייה שלהם עלה ב-20% רק בזכותו...ושטויות כאלה. הוא גם אמר שעיצבן אותו שהוא ניסה לעשות אלבום R&B והוא קיבל פרס על אלבום פופ... ראיון מזעזע.אני אחפש לך אם את רוצה...

../images/Emo6.gif הסמים דפקו אותו קשה :]

מזל שטימבה מציל את המצב מוזיקלית אצלו.. אחרת גם זה היה אבוד

למעלה