סתם חשבתי לשתף...

candyheart

New member
זה מה שאת לא מבינה!

היא לא -ניסתה- בשנים האחרונות לעשות שום קאמבאק או להיאר בפרסום!היא *כן* לקחה הפסקה.היא התחתנה,הולידה ילדים ונחה קצת,והמעריצים האמיתיים שלה מבינים את זה.ההבדל היחיד בינה לבין כריסטינה זה שאת בריטני התקשורת והפאפרצי לא עזבו...אז זה היה נראה לכולם כאילו היא לא עזבה. היא לא ביקשה שיתעסקו בחיים שלה כאילו זה הדבר הכי חשוב בעולם.למה להאשים אותה ולהתנהג כאילו היא עושה מזה קריירה? דבר שני,ה"חלטורות" שהיא עושה זה כדי לחזור לבמה ולראות קהל.היא אחרי פציעת ברך,ואחרי שנתיים רצופות של הריון,וברור מאליו שהיא לא רקדה או הופיעה בזמן הזה.במקום להפוך את זה לקאמבאק עלוב,אנשים צריכים לקלוט שזה לא היה קאמבאק.זה היה דרך בשבילה לחזור טיפה לבמה...זה לא היה מכוון להיות ביג דיל,זה היה *סתם*.עובדה-זה היה על שם בדוי. הקאמבאק עוד לא התחיל-אבל היא עובדת קשה ומקליטה שירים ורוקדת,ואני אישית מאוד מעריכה את זה אחרי כל מה שהיא עברה. אנשים פשוט הופכים הכל כדי להוציא אותה בצורה רעה,וחבל.

candyheart

New member
../images/Emo24.gif

דרך אגב...שמתי את החלקים החשובים מהראיון המפגר של ג'סטין.זה ב"הנה:"

xtina 4 ever

New member
"או אם היא רוקדת טוב"../images/Emo210.gif

לא, על זה אין ויכוח ב-כ-ל-ל! ן-וואלה, את צודקת. אל תתייחסי להודעה שלי למעלה.

Grey Faerie

New member
זה אומנם נמכר טוב

ובריטני מרוויחה אלף דולר על כל נשימה שלה (הגזמתי?
) אבל תנסו שנייה להתנתק מזה שאתם מעריצים שלה ותשאלו את עצמכם מה יש לבן אדם לעשות עם מסטיק שלעס אותו בן אדם אחר, מפורסם ככל שיהיה, למסגר ולשים בחדר? בחייאת, אלבום רימיקס, בושם, הופעה של רבע שעה. תראו, יש הבדל בין להיות מצליח ולהיות מעניין בעולם הבידור לבין להיות מצליח ומעניין בעולם המוזיקה. נכון, במוזיקה פופ הכל קשור לשואו ולפופלריות השיר, אבל בכל זאת, היא התפרסמה בגלל מוזיקה, לא בגלל שהפלוצים שלה היו בריח וורדים ומישהו אטם אותם ומכר באיביי. באמת שאני אובייקטיבית, אני לא מעריצה אנשים כי זה נראה לי מיותר, אני אוהבת את המוזיקה שהם עושים. יש הבדל, אתם צריכים למצוא אותו, ותחשבו על זה לשם שינוי במקום לבטל את התגובה ישר רק בגלל שהיא לא בדיוק פרו-בריטני (או פרו תרבות הצריכה המערבית למעשה, אבל פה אני סתם מתחילה לחפור) (רק תהיו עדינים איתי:()

Grey Faerie

New member
וואה,

רק כדי שלא אתן לכם לגיטימציה, אני מודעת לזה שבריטני לקחה הפסקה אחרי הפציעה שלה והיא רצתה להתחתן ולהקים משפחה וכל זה, אבל אתם מעריצים אותה עדיין (וביננו, אם לא היו פאפרצ'י שרודפים אחרי ולא היו עידכונים ממנה, מה היה הולך בפורום? שידורים חוזרים של החוליה החלשה על In the zone ? ) - ככה זה עובד, ככה הם נהיים מפורסמים, ככה הם נשארים מפורסמים, אנשים קונים את התמונות האלו מצלמי הפאפרצ'י כי אנשים כמוכם וכמוני(מודה באשמה) מסתכלים עליהם כל יום באינטרנט. אני קוראת בפורום דיי הרבה זמן, מתוך חיבה למוזיקה של בריטני, ושמתי לב שיש כמעט כל יום שרשור חדש עם תמונות מהיום של בריטני. זה באמת מעניין אתכם? מה היא לבשה באותו יום, עם איזו פאה היא הייתה וכמה שומרים היו סביבה? אם כן ואם לא- אתם לא יכולים להתלונן על זה שהיא לא ביקשה את התשומת לב של העיתונות ובכל זאת מציקים לה- כשאתם עוזרים להם ומשמשים קהל היעד שלהם. (בעקבות כמה הודעות אחרות בשירשור. אמא, באמת חפרתי. טוב, זה כי יש מחר מתכונת בכימיה. אתם סולחים, נכון?)

זה ההבדל העיקרי בין בריטני לכריסטינה

כריסטינה יכולה לעבוד קשה ועדיין היא לא מצליחה כמו שזמרת עם וותק כמו שלה צריכה להצליח ובריטני,יכולה להתחתן,להוליד ילדים,להשמין,להתגרש,לעשות קרחת ולהתאשפז במוסד גמילה ועדיין,היא תצליח. כמובן שלא מבחינה מוזיקלית כי היא לא התעסקה עם זה לאחרונה אבל מדברים אחרים כמו בשמים דיסק רמיקסים ואפילו מדברים שהיא לעסה היא מתפרסמת. ואת יודעת למה? כי בריטני ספירס היא אימפרייה עצומה שמתפרשת על כל תחומי הבידור ואפילו קוסמטיקה וכריסטינה יש קול טוב.וזהו. ואל תשכחי שזה שאמן לא משחרר סינגלים ומופיע לא אומר שהוא לא עובד אני בטוח שעד ראש השנה היא תחזור למוטב.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

צודקת כל כך , חוץ מהקטע של "בריטני פשוט לא מוצאת את האנשים הנכונים " והמצתדקים שבינכם ... בריטני ממש לא לקחה הפסקה היא המשיכה לדאוג שיראו אותה ... הצטלמה בערום (ואם זה כל כך אומנותי וטהור היא יכלה לעשות את זה עם צלם פרטי ) לשער של מגזין , התראינה , "בנתה" לבעלה קרירה עלובה , עשתה סידרה שלמה על החיים שלה ואם נשמע לכם כמו מנוחה אזז תבדקו את עצמכם , כי בזמן שהיא עשתה הפסקה כזאת היא גם יכלה להוציא אלבום או משהו קצת יותר מועיל . בריטני כבר מזמן לא מצדיקה את התואר "זמרת".

למעלה